Saç Rengi ve Saç Boyama palette kahve kopugu ve kullu acık sarı

cnm en son 3 hafta önce loreal casting bal köpüğüyle boyamıştım baya akmıştı belki de bendeki turunculuk ondan oldu saçının güzel olmasına çok sevindim güle güle kullan peki sende bakırlık turunculuk oldumu??

tsk ederım tatlım bende bakırlık turunculuk olmadı ama benım alttakı renk acık kumraldı ondan olmadı sanırım

bende bugün kahve köpüğüne boyadım.
röfleleri kapatmıyor.saç diplerini çok açıyor
karamel istedim ama tam karamel de değil garip bi renk.deve tüyü diyebilirim:))))
sarıdan kahveye yumuşak geçiş yapmak isteyenler için iyi kızlar

evet cnm kahvemsi bi sarı gıbı sacım bana kahverengı gelıyo ama arkadaslarım fazla degısmedıgını soyluyolar yarın eskı ve yenı halını koycam ama ben begendım dıplerım baya koyuydu tamamen tuttu hıc renk gecısı yok dıplerle uclar arasında

tsk ederım tatlım bende bakırlık turunculuk olmadı ama benım alttakı renk acık kumraldı ondan olmadı sanırım

cnm diğer açtğın konuda (en iyi kumal boya hangisi)saç rengin koymuşsun bence çok güzel bi renk ne ile boyadığında öyle olmuştu bende öyle sarımsı olmasını istiyorumda

tatlım benım sacıma kusturma ıslemı yapıldıktan sonra 7.1 kullu kumral boyandı ama acıla acıla acık kumral oldu acıcı olmadan tutması zor cnm bnm

bende loreal çok çok açık küllü sarı ve hollywood sarıyı karıştırıcam
saçım dore karamel renginde ben de merak ediyorum

sangs çok hoş olmuş canım
güle güle kullanopuyorumnanaktan
ne renkti ki saçınbilmiyorumkismile

bende loreal çok çok açık küllü sarı ve hollywood sarıyı karıştırıcam
saçım dore karamel renginde ben de merak ediyorum

bende merrak ettım tatlım boyarsan fotograf koyar mısın? insallah guzel olur

sangs çok hoş olmuş canım
güle güle kullanopuyorumnanaktan
ne renkti ki saçınbilmiyorumkismile

cnm bnm cok tesekkur ederım oncekı sacım acık kumraldı ama baya turunculuk vardı o kapandı baya bıde o acık kumralın verdıgı sarının çiğliği gitti

cnm bnm cok tesekkur ederım oncekı sacım acık kumraldı ama baya turunculuk vardı o kapandı baya bıde o acık kumralın verdıgı sarının çiğliği gitti

canım ya benim saçım kızıldı aktı baya bi onu kahve köpüğü yapsam sence kızıllıkla buluşunca turuncu falan olur mu? :S

canım ya benim saçım kızıldı aktı baya bi onu kahve köpüğü yapsam sence kızıllıkla buluşunca turuncu falan olur mu? :S

tatlım kahve kopugunde kızıllık var ama karısınca ne renk olur bılemıyorum ben bunun ıcıne 9.0 sarıda kattım.benım zemınde acıktı baya.
eger turunculuk falan ıstemıyosan ben senın yerınde olsam kullu sarı katardım ıcıne cunku bende oyle yapcaktım ama markette bulamadım kullu sarı veya kullu acık sarıyı.
sen ne tonlarda bı renk ıstıyosun?

tatlım kahve kopugunde kızıllık var ama karısınca ne renk olur bılemıyorum ben bunun ıcıne 9.0 sarıda kattım.benım zemınde acıktı baya.
eger turunculuk falan ıstemıyosan ben senın yerınde olsam kullu sarı katardım ıcıne cunku bende oyle yapcaktım ama markette bulamadım kullu sarı veya kullu acık sarıyı.

esmerim ben normalde ama çok kara bi esmerlik değil bal köpüğü istiyorum hafif sarılık olsun tenim buğday ona uygun bişeyler ama kızıl olduğu için boyatınca çingene gibi olmasından korkuyorum eyvahedigeldismile

esmerim ben normalde ama çok kara bi esmerlik değil bal köpüğü istiyorum hafif sarılık olsun tenim buğday ona uygun bişeyler ama kızıl olduğu için boyatınca çingene gibi olmasından korkuyorum eyvahedigeldismile

tatlım kahve koppugunde sarılıkta kızıllıkta var.sanırım zemının ne renkse o tona gore renk alıyo.mesela benım zemınım acık kumraldı kızıllık fazla olmadı o yuzden ama zemını koyu olanlarda kızıllık daha baskın olmus.bence sen bu rengın ıcıne mutlaka sarı tonları katarak kullan.eger cok kızıllık ıstemıosan

tatlım kahve koppugunde sarılıkta kızıllıkta var.sanırım zemının ne renkse o tona gore renk alıyo.mesela benım zemınım acık kumraldı kızıllık fazla olmadı o yuzden ama zemını koyu olanlarda kızıllık daha baskın olmus.bence sen bu rengın ıcıne mutlaka sarı tonları katarak kullan.eger cok kızıllık ıstemıosan[/QU
tamam güzelim öyle yapiyim o zaman teşekkürler yardımın için kaydirigubbakcemile5

canım çok tatlı bir renk olmuş, çok beğendim. güle güle kullan :nazar:

bende fındık kabuğuna sarı karıştırcam. sen ne kadar ölçülerde karıştırdın ?

cnm çok gzl olmuş güle güle kullan bende küllü açık sarıyı düşündüm ama yeşertio diyolar ya korktum. şimdi açık kumral 8.0 a 9.0 mı katsam diyorum sence nasıl olur

canım çok tatlı bir renk olmuş, çok beğendim. güle güle kullan :nazar:

bende fındık kabuğuna sarı karıştırcam. sen ne kadar ölçülerde karıştırdın ?

tsk ederım tatlımmm hihoyyyt benım sacım katlı oldugu ıcın fotolarda bellı olmamıs ama baya uzun nerdeyse belıme gelıyo o yuzden 2sının de tamamını karıstırdım.senın asıl sac rengın neydı?benım zemınım acıktı eger acık renk olmasını ıstıyosan acık sarıyla karıstr cnm ben dırek sarıyla karıstrmıstım

X