- 12 Mart 2011
- 2.836
- 1.182
Bursadasınız galiba,bende Bursadayım ondan sordum.Mahalle marketiAllah razı olsun dua ede ede bi hal oldum domates kokusunu özlemişim
Mustang zaten eski bir marka ve güzel bi ara kayboldu gibi simdi gene göruyorum heryerdeMorhipoda mustang diye bi marka var jeanleri güzel
Ben kota 70 liradan fazla vermezdim böyle garip prensiplerim var, ki tommy diesel takılırım ihraç fazlası mağazalar saolsun :)) bu markaların kotları taş gibi hakkaten. Son iki senedir üst limitimi 100e çıkardım ki mustang de bu limitime uyuyorMustang zaten eski bir marka ve güzel bi ara kayboldu gibi simdi gene göruyorum heryerde
Aynen bende eşime hediye almıstım ve biraz da yaşli olduğumdanBen kota 70 liradan fazla vermezdim böyle garip prensiplerim var, ki tommy diesel takılırım ihraç fazlası mağazalar saolsun :)) bu markaların kotları taş gibi hakkaten. Son iki üst limitimi 100e çıkardım ki mustang de bu limitime uyuyor
Siz neresinde oturuyorsunuz?Bursadasınız galiba,bende Bursadayım ondan sordum.
Hehe sattım cogunu az kaldı montum moralım sıfır sıfırMont senin işin reyiz senin de adın 30 montlu kadına çıktı
Yıldırım,bağlaraltıSiz neresinde oturuyorsunuz?
Ben Atıcılar Yüzme Havuzlarına yakınım.Yıldırım,bağlaraltı
Ispanak fiyatı iyiymiş ben kilosunu 7 TL den aldım. Salatalık bizim burda da o civardaydı domates ve muz daDün pazara gittim.
Bir kilo domates 6 tl
Bir kilo salatalık 4 tl
Bir adet palamut balığı 20 tl
Bir salkım yerli muz 20 tl ( kilosu 12 tl)
Yarım kilo ıspanak 2 tl
Toplam 52 tl bir elimle taşıdım o kadar azdı. Artık her pazar dönüşünde arabaya koyduğum yiyeceği görünce ve verdiğim parayı düşününce ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Aa hangi marka 10 TL olmuş ayy Bime gelmiş ordan aldım ben bu hafta rengi hoşuma gitti diye 3 adedi 16.90 dı. Ben de atkı bere örmek için aldım.Evde karantinadayım.
Can sıkıntısından atkı öreyim dedim
Yünün tanesi 10 lira olmuş
Bir tane yetmez bile
Bunun fiyatı ne ara çıkmış?
Eskiden öreyim ucuza gelsin derlerdi.
Şimdi örsen daha pahalı geliyor
Nasıl olmuş o acep açıklar mısınız?Ben bugün 205 liralik market alışverişi yapıp 105 lira ödedim. Sonra da 29 liralik yapıp 9 lira. Sonra da 80 liralık yapıp 40 lira. Günü karlı bitirdim diyorum:)
Ben bugün 205 liralik market alışverişi yapıp 105 lira ödedim. Sonra da 29 liralik yapıp 9 lira. Sonra da 80 liralık yapıp 40 lira. Günü karlı bitirdim diyorum:)
Bir tane uygulama var ya isim yazılıyor mu bilmediğim için yazmıyorum. Ilk kez alışveriş yapana 100 lira ve üstüne 50 lira indirim vardı. Eşime de bana da yükleyip aldık. Daha önce yapmamıştık çünkü. Sonra size özel indirim diye 25 lira üstüne 20, 80 lira üstüne 40 tl diye indirim geldi. Bir de öyle aldık. 4 kere alışveriş yapmış olduk. Bir de 12 dakikada getirdiler yok artık dedim.Nasıl olmuş o acep açıklar mısınız?
Ayy ben de gördüm hediye falan diye dikkate almadım İbrahim Büyükakın oynadığı reklam mı müziği geldi bak kulağıma o mu?Bir tane uygulama var ya isim yazılıyor mu bilmediğim için yazmıyorum. Ilk kez alışveriş yapana 100 lira ve üstüne 50 lira indirim vardı. Eşime de bana da yükleyip aldık. Daha önce yapmamıştık çünkü. Sonra size özel indirim diye 25 lira üstüne 20, 80 lira üstüne 40 tl diye indirim geldi. Bir de öyle aldık. 4 kere alışveriş yapmış olduk. Bir de 12 dakikada getirdiler yok artık dedim.
Onu bilemedim şimdi de şu g... ile başlayan uygulama. Kullanmış olabilirsiniz karantina döneminde falan biz ilk defa kullandık. Kullanmadı iseniz daha önce kampanya bitmeden deneyin benceAyy ben de gördüm hediye falan diye dikkate almadım İbrahim Büyükakın oynadığı reklam mı müziği geldi bak kulağıma o mu?
Tamam hatırladım şimdi o evet. Komik adam o ya:)Ayy ben de gördüm hediye falan diye dikkate almadım İbrahim Büyükakın oynadığı reklam mı müziği geldi bak kulağıma o mu?