Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Onu bilemedim şimdi de şu g... ile başlayan uygulama. Kullanmış olabilirsiniz karantina döneminde falan biz ilk defa kullandık. Kullanmadı iseniz daha önce kampanya bitmeden deneyin bence
Tamam bildim çok sağolun deterjan yumuşatıcı falan alıcam süper oldu bu önüme çıkan reklamlarda aman boşver dedim teşekkür ederim.

30 lu L yumurta 28,90
Semizotu 2.45
Türk kahvesi 250 gr. 19.90
Patlıcan kg 5.95
Taze soğan bağ 1.50
Badem salatalık kg 6.95
Taze fasülye kg 9.95
Roka bağ 1.45
İceberg adet 2.95
Pembe domates kg 12.95
Mandalina kg 4.95
Brokoli paket 6.95
Elma gransmit kg 5.95
Alabaş adet 2
Yerli muz kg 9.95
Birkaç gün önceki market fişimi inceledim, sonuç bu...

Kot alıcam sepette beklettiğim kota 70 lira zam geldi durduk yere. Mango ha lüks bir marka da değil ama euroya endeksli. Başka marka bakıyorum HM’de de 250’den başlıyor pantolonlar 🤦🏻‍♀️ Kot bu ya kot! Eskiden takım aldığımız paraya pantolon alıyoruz.

mango ve hm fahiş :KK43:
ve inanılmaz kaliteli de değiller yani.
ama işte euroya endeksli olunca alınacak halleri kalmadı.
bugün mangoda bir kolye hoşuma gitti, öyle aman aman taşlı bişeyde değil. 150 küsür tl.
abi imitasyona 150 tl vermek akıl karı olamaz :KK43:

Ben mavinin kotlara baktım araba parası resmen, dıkıs nakıs ogrenıp kendımız dıksek daha iyi

mavi geçen sene de çok pahalıydı. biz erkek arkadaşımla bir outlet mağazasına gidip almıştık. outlette 1 fiyatına 1 tane alınıyordu tabi.
bu yıl outleti bile coşmuştur bence.

mavi geçen sene de çok pahalıydı. biz erkek arkadaşımla bir outlet mağazasına gidip almıştık. outlette 1 fiyatına 1 tane alınıyordu tabi.
bu yıl outleti bile coşmuştur bence.
Ben 1 ay olmadi normal mağazasından 200tlye aldım mavi marka kotu. Bana çok artmamış gibi geldi. 200tlye hardal saRisi mevsimlik mont aldım. Güzeller de yani.

geçen sene 250 tl civarında modelleri vardı..
Ben siyah kot aldım belki ondan nispeten uygundur. Bir de bizim hediye çekimiz var eşimin. Yani öyle aldığımız için belki ne kadar uygun diyerek aldım. Aslına bakarsan eski kalitesi yok gibi geliyor. Böyle inceliyor sanki kumaşlar gitgide. Likra denen esneklik artıyor falan...

Ben siyah kot aldım belki ondan nispeten uygundur. Bir de bizim hediye çekimiz var eşimin. Yani öyle aldığımız için belki ne kadar uygun diyerek aldım. Aslına bakarsan eski kalitesi yok gibi geliyor. Böyle inceliyor sanki kumaşlar gitgide. Likra denen esneklik artıyor falan...

bence çoğu markanın kalitesi düştü zaten. mango ilk geldiği yıllarda aldığım 1-2 şey duruyor hala yeni gibiler. geçen sene aldıklarım tiftiklendi mesela.

Bir tane uygulama var ya isim yazılıyor mu bilmediğim için yazmıyorum. Ilk kez alışveriş yapana 100 lira ve üstüne 50 lira indirim vardı. Eşime de bana da yükleyip aldık. Daha önce yapmamıştık çünkü. Sonra size özel indirim diye 25 lira üstüne 20, 80 lira üstüne 40 tl diye indirim geldi. Bir de öyle aldık. 4 kere alışveriş yapmış olduk. Bir de 12 dakikada getirdiler yok artık dedim.
He ben hep kullaniyorum getir uygulaması ve sürekli indirim oluyor kullanıyorum her zaman :KK53:

mango ve hm fahiş :KK43:
ve inanılmaz kaliteli de değiller yani.
ama işte euroya endeksli olunca alınacak halleri kalmadı.
bugün mangoda bir kolye hoşuma gitti, öyle aman aman taşlı bişeyde değil. 150 küsür tl.
abi imitasyona 150 tl vermek akıl karı olamaz :KK43:
Ben üstüne 100-150 daha koyup gümüş alıyorum🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

bence çoğu markanın kalitesi düştü zaten. mango ilk geldiği yıllarda aldığım 1-2 şey duruyor hala yeni gibiler. geçen sene aldıklarım tiftiklendi mesela.
Aynen benim de marks spencerdan aldığım şeyler yeni gibi duruyor 10 yuli geçti. Şu an alsam 2 yıl dayanmaz gibi geliyor.

Ya herkes gibi son zamanlarda benimde dikkatimi ceken asiri pahaliliktan bende muzdaribim. Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun gercekten bugun 1.5 kg pirasayi 10 tl ye aldim belirgin pahali geldi . Ayrica gecen hafta domates icin gittim markette salkim domates 12.99 mu 11.99 mu neydi sok oldum . Son zamanlarda cay fiyatlari da asiri uctu zaten ne ucmadi ki ne olacak boyle halimiz bilemiyorum

X