Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Burada daha da beter fiyatları. 20 TLden başlıyor 25’e çıkıyor
Almanya da kazanıp ya Almanya da harcayacaksın ya da Tr de. Tr de kazanıp orda harcamaya kalkarsan ciddi batarsın. Coşmuş da coşmuş fiyatlar. Bir paket çikiletayı düşünüyor millet alayım mı diye. Ağzımızın tadı bozuldu

Kot alıcam sepette beklettiğim kota 70 lira zam geldi durduk yere. Mango ha lüks bir marka da değil ama euroya endeksli. Başka marka bakıyorum HM’de de 250’den başlıyor pantolonlar Kot bu ya kot! Eskiden takım aldığımız paraya pantolon alıyoruz.

Ben en son levis almıstım fakat parasını hatırlamıyorum. Çok kot giyen biri değilim Allah'tan. Sürekli etek elbise yada kumaş pantolon işten dolayı. Onlar da ne kadar pahalılanmış. Zara'dan bir etek aldım 290lira incecik bildiğiniz tül. Mecbur kalıyorum almaya. Hep aynı şeyler giyilmiyor. Kışın özellikle kurumuyor eşyalar mecbur alternatif olması lazım. Kuaförü hiç saymıyorum dip boya 250lira olmuş pişman oldum birdaha röfle yaptırmam dehşet masraflı + çok makyaj istiyor sarı saç. biraz daha aşağıya inmesini bekliyorum dip attıra attıra indireceğim boyayı.

Morhipoda mustang diye bi marka var jeanleri güzel

Geçen hafta yumurtanın fiyatını duyduğumda gözlerim pörtledi ekleyim dedim bi gecede sıvıyağa da 10 TL gelmiş kardeşim şuan Bimde çalışıyor etiketi 10 TL zamlı değiştirdim demişti
15li yumurta 12.5tl az önce aldım yuh artık

Domates de 10 TL ydi görünce çok şaşırdım dün

Ben mavinin kotlara baktım araba parası resmen, dıkıs nakıs ogrenıp kendımız dıksek daha iyi

Hobi malzemeleri inanılmaz artı, dövizden diyen de var fırsatçılık diyen de. Olan gene bize oluyor.

Hobi malzemeleri inanılmaz artı, dövizden diyen de var fırsatçılık diyen de. Olan gene bize oluyor.
Zaten dışarı bir yere hem maddi sebeplerle, hem hastalık korkusuyla çıkamıyoruz.
Daha öncede çıkmıyordum ben
Bari evden bir şeylere sarayım dedim o bile olmuş şu para
Kışın başından beri kendime çorap bile almadım.
Keyif için yaptığım tek bir şey kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…