Almanya da kazanıp ya Almanya da harcayacaksın ya da Tr de. Tr de kazanıp orda harcamaya kalkarsan ciddi batarsın. Coşmuş da coşmuş fiyatlar. Bir paket çikiletayı düşünüyor millet alayım mı diye. Ağzımızın tadı bozulduBurada daha da beter fiyatları. 20 TLden başlıyor 25’e çıkıyor
Almanya da kazanıp ya Almanya da harcayacaksın ya da Tr de. Tr de kazanıp orda harcamaya kalkarsan ciddi batarsın. Coşmuş da coşmuş fiyatlar. Bir paket çikiletayı düşünüyor millet alayım mı diye. Ağzımızın tadı bozuldu
Ben en son levis almıstım fakat parasını hatırlamıyorum. Çok kot giyen biri değilim Allah'tan. Sürekli etek elbise yada kumaş pantolon işten dolayı. Onlar da ne kadar pahalılanmış. Zara'dan bir etek aldım 290lira incecik bildiğiniz tül. Mecbur kalıyorum almaya. Hep aynı şeyler giyilmiyor. Kışın özellikle kurumuyor eşyalar mecbur alternatif olması lazım. Kuaförü hiç saymıyorum dip boya 250lira olmuş pişman oldum birdaha röfle yaptırmam dehşet masraflı + çok makyaj istiyor sarı saç. biraz daha aşağıya inmesini bekliyorum dip attıra attıra indireceğim boyayı.Kot alıcam sepette beklettiğim kota 70 lira zam geldi durduk yere. Mango ha lüks bir marka da değil ama euroya endeksli. Başka marka bakıyorum HM’de de 250’den başlıyor pantolonlarKot bu ya kot! Eskiden takım aldığımız paraya pantolon alıyoruz.
Morhipoda mustang diye bi marka var jeanleri güzelKot alıcam sepette beklettiğim kota 70 lira zam geldi durduk yere. Mango ha lüks bir marka da değil ama euroya endeksli. Başka marka bakıyorum HM’de de 250’den başlıyor pantolonlarKot bu ya kot! Eskiden takım aldığımız paraya pantolon alıyoruz.
15li yumurta 12.5tl az önce aldım yuh artıkGeçen hafta yumurtanın fiyatını duyduğumda gözlerim pörtledi ekleyim dedim bi gecede sıvıyağa da 10 TL gelmiş kardeşim şuan Bimde çalışıyor etiketi 10 TL zamlı değiştirdim demişti
Domates de 10 TL ydi görünce çok şaşırdım dünFile marketinde (Azcık fazla çeşitli BİM yani) Amasya elmanın kilosu 8,50 arkadaşlar, benim söyleyecek bir şeyim yok artık. Elma yahu elma bildiğimiz! Starking dediğimiz iri kırmızılar da 7,90’dı. Dört kişilik bir aile olsan, çocuğum meyve yesin desen haftalık minimum 50-75 TL meyve masrafın tutar. Biz iki kişiyiz oradan biraz yırtıyoruz neyseki ama nefs bu istiyor, zaten C vitamini de almak lazım önümüz kış. Oof of bilemedim.
Ben mavinin kotlara baktım araba parası resmen, dıkıs nakıs ogrenıp kendımız dıksek daha iyiKot alıcam sepette beklettiğim kota 70 lira zam geldi durduk yere. Mango ha lüks bir marka da değil ama euroya endeksli. Başka marka bakıyorum HM’de de 250’den başlıyor pantolonlarKot bu ya kot! Eskiden takım aldığımız paraya pantolon alıyoruz.
Aynen bizim burda Besaş diye bişey var belediyenin ekmek satış noktası yumurta da var orada zam geldi dediler 14.5 bu belediyenin satışı iyi ki belediye düşünüyor halkı markete gititm 12.5 1 ay önce aldığımda 8 TL idi 15 li15li yumurta 12.5tl az önce aldım yuh artık
Ben altı liraya aldım dün ama tadı saman gibi, kokusundan gectim ama tadı yok resmenDomates de 10 TL ydi görünce çok şaşırdım dün
Onun montları da cok guzel heheheMorhipoda mustang diye bi marka var jeanleri güzel
Burda bi market var dua ede ede bi hal oluyorum domatesi çok güzel aynı yerden gelmeyecek domates diye ödüm kopuyor domatesin kokusunu duydum ya çok şükür diyorum 6 gibi bişey fiyatıBen altı liraya aldım dün ama tadı saman gibi, kokusundan gectim ama tadı yok resmen
İyiyiz şükür canım bizim oralar sağlam diye biliyoruz hep evimizdeydikBibi çok geçmiş olsun. İyisinizdir inşallah, bu kadarla geçmiş gitmiş olsun inşallah.
Mont senin işin reyiz senin de adın 30 montlu kadına çıktıOnun montları da cok guzel hehehe
Evde karantinadayım.
Can sıkıntısından atkı öreyim dedim
Yünün tanesi 10 lira olmuş
Bir tane yetmez bile
Bunun fiyatı ne ara çıkmış?
Eskiden öreyim ucuza gelsin derlerdi.
Şimdi örsen daha pahalı geliyor
Zaten dışarı bir yere hem maddi sebeplerle, hem hastalık korkusuyla çıkamıyoruz.Hobi malzemeleri inanılmaz artı, dövizden diyen de var fırsatçılık diyen de. Olan gene bize oluyor.
Hangi market?Burda bi market var dua ede ede bi hal oluyorum domatesi çok güzel aynı yerden gelmeyecek domates diye ödüm kopuyor domatesin kokusunu duydum ya çok şükür diyorum 6 gibi bişey fiyatı
Bim ondan yün getirmiş olmalıEvde karantinadayım.
Can sıkıntısından atkı öreyim dedim
Yünün tanesi 10 lira olmuş
Bir tane yetmez bile
Bunun fiyatı ne ara çıkmış?
Eskiden öreyim ucuza gelsin derlerdi.
Şimdi örsen daha pahalı geliyor
Mahalle marketiHangi market?