Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

mavi geçen sene de çok pahalıydı. biz erkek arkadaşımla bir outlet mağazasına gidip almıştık. outlette 1 fiyatına 1 tane alınıyordu tabi.
bu yıl outleti bile coşmuştur bence.
Ben geçen sene indirimde kıza okul için almıstım 200 liraydı bu sene ihtiyacı yok allahtan. Gercı yedek alsam mı bilemedim ama bakmaya korkuyorum. Hergün giyecek cunku illa deforme olacak

Ay kesinlikle vallahi duygularima tercuman olmussunuz . Bende 3 tane yumak aldim atki bere icin kizima . Hem evde kafami dsgitiyorum hosuma gidiyor ama cidden kendin ormek hazir almaktan pahali olmus ki 3 yumakta yetmeyecek .

Bas harfını alsak bari

bu uygulamanin amaci ne durduk yere getirmiyodur heralde ucreti falanmi var ?
Bi bilgim yok ama indirdim uygulamayı Bursanın merkezinde oturmama rağmen hizmet alanı dışındasınız dedi henüz burada deposu açılmamış reklamları da ne çok çıkıyor TV de halbuki çok ilginç geldi artık getirse de istemem

900 liralık nasıl bir çanta merak ettim

Bugün bi avm gezdik yok anam yok kışlık kıyafet falan alınmaz çok üşüdüğümden oversive uzun elyaf kaban baktım 550 tl donarak ölürüm daha iyi
Bibi kayradan şişme mont baktim.
1600 Dedi.
Ben de himm peki kocama sorayım dedim çıktım mağazadan ahdbabdvgw

Kizlar sizce iki kişi bir de bebek mutfak masrafi ne kadar olmali sizce. Bizim 1500 yetmiyor aylik ayirdigim para? Biz m8 cok harciyoruz bu fiyatlar nedir böyle artik her sey güzel olsun ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…