Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

siteelrden alın ben sıfır ordan alıyorum kapanan marka vardı ya park bravoo.onun kazaklarını 40 a aldım tanesi çok da güzeller.sıfır ip.....l kazağı da 53 e aldım mesela mağazada indirimde bile o fiyatlara mümkünn değil alamazdım.

Aaa mk montu 60 dolara mı aldınız geçen sene ? Geçen sene bile o fiyata zordu ya . Valla ben bakıyorum trendyolda kendi alt markalarında bile hırkalar 115 lira fln diyo gerçekten gereksiz pahalı. Diğerlerine el yanaşmıyor

Ne sitesinden alayım anlamadım ?

Ben de iki sene önceye kadar alıyodum baya kotonu sevıyorum ben ama ya

eskiden kaliteliydi şimdi kumaşları da modelleri de basit.ama kızıma alırım çocuk ürünleri fenaa değil
Hakkaten nerde o 10 sene önceki koton ? Ne kadar efsane elbiseler almışım ordan zamanında . Ve hatırladığım kadarıyla fiyatları hep bu civardaydı git gide kalitesi gitti .

eskiden kaliteliydi şimdi kumaşları da modelleri de basit.ama kızıma alırım çocuk ürünleri fenaa değil
Bem fakır oldugum için bana kalıtelı gelıyo orası tabı mont alcam ordan ben ceycey( daha da bu ay yetıremedım ben noluyo hersey pahalandı diye konu acmam ne cok özel mesaj geldı yahu, ellı kerede yazdım maasım kötu değil diye, paran yok nıye mont alıyosun ac kadın

Bu kadar iyi niyetli olma prensiplerin olsun. Mont onda kalacak olur mu onu da iade işte çok ayıp. Ayrıca ürün satarken resimleri çok detaylı çek her bir noktasının resmi olsun ki sonra iade etmek istediklerinde bahane bulamasinlar

Ben geçen sene iş elbiselerimi Trendyol Milla dan aldım 60 100 TL arası değişen fiyatlardan çünkü modelleri çok güzel, kalitesi tmm çok iyi değil ama gidip bir fabrika alamıyorum artık evlendikten sonra iyice bütçem düştü zaten

Hangi siteden buluyorsunuz? Eskiden Markafoni vardı cidden outlet ürünler oluyordu şimdi hiçbir yerde bulamıyorum

Ay bana da özelden yazsanız keşke

Ay benim taktiklerim
Ben de eşimin benim pahalı saatlerini sıfırıyla hemen hemen aynı fiyata koyuyorum. Teklif geliyor kabul etmiyorum. Ama müşterim çok

Evime yeni eşyalar aldım şuan onların bile fiyatı uçmuş gitmiş. Yani evimize çamaşır makinesi, buzdolabı almak için aylarca taksit mi ödicez napıcaz anlamadım.

Anlatamıyorsun ki.. sadece sov yapıyor.
Aldığınız maaaş anlattığınız masraflara göre çok çok az.Ama bence çocuğunuz için en elzem şey psikolojik tedavisi.Gerekiyorsa babasıyla konuşun ve tedavi için iyi bir doktor bulup tedavisini yaptırın.Bu tarz tedaviler arada alınıp bırakılacak şeyler değil.Çocuğunuz özel bir çocuk ve masrafına yetişememeniz normal.Sadece sağlıklı beslenmesini isteseniz bile ucu ucuna belki yeter maaşınız.Kesinlikle çocuğunuz için bir proğram yapıp masraflarını hesaplayıp babasının karşılamasını isteyin.Kabul etmezse bence dava bile açabilirsiniz, karşılayabilecek gücü varmış.Onun dışında evet herşey çok pahalı,maaşlarımız son yıllarda alım gücünü yitirdi.Aldığınız maaşla hem kira hem ev hem çocuk çok çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…