Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Ben 1-9 arası yiyorum artık iki öğün baya farketti ondan diyorum artık satmasam mı hehe ustunde gorelım dedıkce denıyorum aaa olmayan mont oluyor , ben ve montlarım
ben hep 2 ogun yiyorum arada meyveler falan oluyoda ekmege dayanamiyorum

Wasa alıyorum dicem gene linç yicem şok markette 14 lira ama ben gunde bir tane yiyorum kalorısı 32 kalorı hem de lıflı, 14 gun yetıyor bana.
ben yemeklerden once yaptigim bir kur var onu iciyorum normal insana cok fayda eder ama bende kilo almak icin her sebep olunca sekerim falan dusuyo sanirim basim agriyo agir diyet yaptigimda

ben yemeklerden once yaptigim bir kur var onu iciyorum normal insana cok fayda eder ama bende kilo almak icin her sebep olunca sekerim falan dusuyo sanirim basim agriyo agir diyet yaptigimda
Acaba insulın direncın mı var? Şeker hastalıgına yatkın olanlar genelde aralıklı oruc yapamıyor ama aralıklı oruc ınsılun dırencıne cok ıyı gelıyor. Diyetısyene baslamıstım 3 ana 3 ara öğun verdı hem de bademler cevızler hem butcem battı hem ben. Gercı verdım bir ayda üç kilo cok da sağlıklı bişey ama ben yemeyı sevmıyorum pek. İf tam bana gore. Sabah kahvaltı aksam yemek arada bir elma, kahve

pko insulin direnci hasimato şeker sınirda zaten
var da var yani

siz acemisiniz ondan ben mesela sadece bir kargo firmasıyla gönderiyorum ısrar derse alıcı iptal edin diyorum ama ürünlerim güzel ve fiyatlarım uygun olduğu için iptal etmiyorlar.bir de 1. planda sizin menfaatiniz olmalı alıcının değil.her duydu sömürüsü yapana neden inandınız ki. ben de 4 ürünümü nerdeyse bedavaya verdim ama gerçekten ihtiyaç sahibiydi.alanın ürünlerine de bakın yalan söylemişlerdir size ucuza almak için.ee böyle ucuz ucuz tüm ürünleri 1 haftada satmak doğru mu?
bitince ne satacaksınız? .şimdi kargo olarak en yakındaki kargoya verin .aynı gün de kargolamak zorunda değilsiniz ben bazen 4 5 gün sonra veriyorum işim var hastayım vs yazıp.fazla iyi niyet daima suistimale açıktır bilesiniz.bir de kendinizi tanıtmayın insanlara çok sohbet etmeyin ürün satarken.başınıza neler gelir bilemezsiniz

siz cidden dolandırılmışsınız ama yazdım burada dinlemediniz belli 2 site dışında satmayın dedim.oraya para ödeniyor önce zaten .niye inandınız herkese kusura bakmayın siz bile bile lades demişsiniz.2 ürün aldıysa aynı anda birini iade edemez kendi deforme diyemez siteye ispatlaması lazımmm.kafasına göre iade edemez.bayağı bayağı dolandırılmışsınız

ya simeyra bacim , sen düne kadar elektrik faturasindaki kayip kacak bedelini voltaj kaçagı zanneden tertemiz bir arkadaşımızsın, bu ülkede dolandırilman an meselesi zaten, keşke hiç girmeseydin o işlere ama olan olmuş, başının gözünün sadakası olsun, helal et geç...eşine söyle açık açık, ayni değil nakdi destek olsun, ayıp değil ya babasi sonuçta

Neden tek kargoya verıyorsunuz?

Aman bacım bosver kaza bela onler o niyete saydım ben . Aman aman ben para ısteyemem eskı esımden zatı bır haftalık sıkıntım kaldı sonra maas alıyorum ondan sonrada bıraz dıkkat etcem artık son uc ayda etmedım uc aydır etmek lazımdı asırı arttı fıyatlar, saglık olsun keyfım yerınde olur benım . Para ıstemeyı sevmıyorum kı bi defa dedım o da yedı yıl olmustur okul ıcın yardım edermısın bu ay dedım edemem dedı o zaman nafaka almıyodum bosanınca almadım ben ne cocuk ne kendım ıcın şimdi okulu veriyo en azından

Üç sitede satıs yaptım ama ucu de ıyı siteler ikisi zaten soyledıklerınız bekleyeyım belkı ben fesat yaklastım bacım ıkı gun daha beklıcem ama guzel dolandırıldık haaa

nafakanı niye almıyosun? 300 euroluk mont alacağına sana versin, okul masrafı ayrı, çocuk nafakası ayri...ikisine de katkı sağlamak zorunda, bundan sonra herşey daha da zorlaşacak, artik istemelisin bence

Üç sitede satıs yaptım ama ucu de ıyı siteler ikisi zaten soyledıklerınız bekleyeyım belkı ben fesat yaklastım bacım ıkı gun daha beklıcem ama guzel dolandırıldık haaa
sitede onaylamaları şart değil ki bir süre sonra sistem onaylıyor zaten parayı.kimseye yüz vermeyin satarken peşlerinden koşmayın ucuza vermeyin onlar sizin peşinizden koşsunlar.bend e sizin gibi hep marka satıyorum biri almazsa diğeri alıyor.ürünler iyiyse onlar düşünsün siz değil.kış geliyor montlar pahalandı oyuncaklar pahalandı vermeyin ucuza .bakın örnek vereyim mesela bende o elmalıakıllı saatten istiyorum bu ara ama size şaka yaptım burda ben de talibim diye geçtim.hiç özelden yazdım mı size kandırırım da ucuza elinden alırım diye.işte mesela kötü niyetli olsam sizi manipüle eder o ürünü ucuza alırdım elinizden.burada ki her üyeye de güvenmeyin kimliğinizi söylemeyin ürün satmayınnn.ee daha ne yazayım yeterince uyarı yaptım.hala da kanarsanız siz bilirsiniz

nafakanı niye almıyosun? 300 euroluk mont alacağına sana versin, okul masrafı ayrı, çocuk nafakası ayri...ikisine de katkı sağlamak zorunda, bundan sonra herşey daha da zorlaşacak, artik istemelisin bence
Okul baya tutuyot ozel okul oldugu ıcın cano, aylık baya pahalı. Nafaka verse cok daha az tutar. Okulu 10 sene ben ödedim zaten ederini biliyorum cok cok fazla

En basit bir kazak bile 200 tl den aşşa değil o da bershka da fln yani zarada 400 den başlıyor Ki bunlar normal market markalar . Onlardan bişi almak münkünü aştı ? Siz nerelerden alıyorsunuz ? Millanın ürünleri genel modaya uygun şeyler yapıyor normale göre de baya ucuz ama sanki kalitesiz geliyor bana

Ben bunu bilmiyodum onay gelmedi ama kargo ulaştı sıstem onaylıyorsa guzel sevındım buna:) yok zaten sureklı su fiyata denılıyor sureklı eger benı kurtarıyorsa ok dıyorum ilk gun gaza geldım biraz simdi iyiyiym ne birini kazıklayayım ne kendim mağdur olayım hem alanın ısıne yarasın hem ben zarar etmeyeyım kafasındayım

Biz satıyoruz artık hemsırem kazak alamıyoruz

Biz satıyoruz artık hemsırem kazak alamıyoruz
marka ürünler dolara endeksli zaten iyi ki geçen yıl herşeyimi almışım diyorum yoksa lcw ye kotona mecbur kalırdım alimallah 60 dolara mk mont almıştım sıfır şimdi asla vermezler o fiyatlaraa.aldığım değerli takılar 3 yılda 3 katına çıktı yeminle iyi ki almışım onları da. bundan sonraa almam mümkünn değillll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…