Allahını seven üstüme mont atsın. Sattım zaten bır suru bır suru eve peynır zeytın aldım az kaldılarEvet okudum sonra, kusura bakmayın, bana abartı geldi rakam, ama haklisiniz, herkesin farklı ilgisi
Lütfen eski koca kişisine abuk subuk ihtiyaç olmayan şeyler için değil, gerçekten ise yarayacak şeyler için parasını harcaması için telkin de bulunun lütfen, siz yapamiyosaniz kızınız yapsın, babalar kızlarına kıyamaz, mesela yatarak sigortayı genele çevirmek gibi gibi, dilerim ondan gelecek.hic biseye ihtiyaç kalmayacak gunleriniz olsun, sevgilerAllahını seven üstüme mont atsın. Sattım zaten bır suru bır suru eve peynır zeytın
Hiç araya katmıyorum kuzumu, bır sekılde yetıyorum şimdilik, babandan iste demek bana bıraz cırkın gelıyor ozellikle babana soylr alsın demek cocugu kullanmak gıbı gelıyor, kendı babama daha rahat soyler ustelık babamın durumu kötu değil ama kendı kendımıze yetıyoruz simdilik, şu an biraz daha hesaplı gittiğimiz için ıyı durumdayız, satıs yaptım bayagı onlarla da cocuga online özel ders istedi anlamıyorum konuları diyor ders alıyorum, uc tane hoca iki ay ders verecek, dişlerimi yaptıracaktım ama ıkı ay daha sabredıcemmecbur bayagı yuksek rakamlar ıstedı, altı yedı bin veremem şu an, önce kuzummutlu olsun da , arada çok harcar on gun dişimizi sıkarız, arada idareli harcar son haftasonu baska bır sehre kacamak yaparız, birikim yapmak bu zamanda baya zor ama baskalarına bakınca aslında hıc yoktan ıyı durumum,en azından markette Alırken fiyatlara baksam da kızımın canı bir şey cektiğinde alabiliyorum, Belki bir gün etikete bakmadan alısverıs yapacagım gunlerde olur ama bu sorun benım ozelımde değil genel bır sorun bunu anladım. Zaten gecınemıyorum ne oluyor derken ilk mesajımda da yazdım durumum kötu değil ama bu aylarda noldu anlamadım diye. Sorunbende değilmiş ama azıcık da kendimizi şımartamayacaksak neden yasıyoruz değil mi? Çok uzun yazdım sanırım, çenem dustu. Mektubuma son verırken buyuklerın ellerınden kucuklerın gozlerınden.. sevgıyle ..Lütfen eski koca kişisine abuk subuk ihtiyaç olmayan şeyler için değil, gerçekten ise yarayacak şeyler için parasını harcaması için telkin de bulunun lütfen, siz yapamiyosaniz kızınız yapsın, babalar kızlarına kıyamaz, mesela yatarak sigortayı genele çevirmek gibi gibi, dilerim ondan gelecek.hic biseye ihtiyaç kalmayacak gunleriniz olsun, sevgiler
HaklisinAman ne vasıf ne vasıf nasıl içinde yaşamadıkları ülkenin akıbetinde hak sahibi olabilirler ki kanuni evet ama asla etik değil
İskanı varmı binanın?yoksa şantiye elektriği üzerinden fiyatlanıyordur ondanda yüksek olabilir.Birde son 2 ayda elektriğe epey zam geldi tabi o da varYeni bina, 1,5 yıllık sayaç, arıza olduğunu sanmam, komşulara da aynı civar geliyor, kaçak kullananları bizden tahsil ediyorlar sanırım =((
Yakında zam gelecek demek malesefbugun gittigim markette yaglar en fazla 3 tane satilmaktadir yaziyodu yag kitligimi var stokculuktanmi cozemedim
daha ne kadar gelebilir diyecegim ama hergun şaşıriyorumYakında zam gelecek demek malesef
Sizin bedeniniz oturmuştur artık, gerçekten giymediğiniz ürün varsa onu satın yada bağışlayın bence.Ihtiyaç olan birşeyi satmanın anlamı yok.Kızınız daha büyüyecek onla beraber seçip,küçülenleri yada giymek istemediklerini satın.Bende ilk konu acılıs mesajımda belirttim zaten gecen sene gezer tozar alırdım hatta ay sonu param kalırdı diye . Sankı bu sene dardayım yazıp bu ay 30 mont almısım gibi tepkı gordum anlamadım bende. Ben bir senedir corap almadım eve. Montları vermek istememe sebebım de bir daha alamayacak olmam. Bes sene once 180 euroya alınan mont şimdi ates pahası. Bir daha para vermem mumkun değil. Aclıktan ölüyorum demedim ki anlamadım. Fikir sordum satsam mı yerim yok yoksa satmasam mı daha alamam diye. Çok kıyafetım var ama onlarda taaa 20 yıldır olan kıyafetler ben guzel kullanırım atmam dıkkat ederim .kaldı ki gecen sene 30 elbıse aldım desem nolcak ki. Kimsenin parasıyla almadım cebınden harcayıp. Alkolum yok, kozmetıgım yok, kuafore gitmem zaten. Ayy sinirlendim
Esli eşiniz kızı için bir ev alsa ,en azından kira giderinden kurtulursunuz.Bence durumu açık açık konuşunCok eskıden vardı ama şimdi ates pahası zaten nakıt param olsa ev alırım araba su an luks. Evım olsa araba gene alamazdım aylık masrafı cokmus. Benzını muaynesı baya cok gelır kaldıramam sanırım. Gercı sehır ıcınde cok benzın gitmez sanırım uzun yıllar oldu kullanmayalı
Kadın kendisi için birşey istemiyor,çocuğunun özel ihtiyaçlarını karşılasa yetecek,gereksiz şeylere para vereceğine,psikolok ücretini ödese, özel ders ücretini ödese yetecek zaten.Birde eski eş fazlasıyla zengin, kızının yaşadığı evin ihtiyaçlarını karşılasa adamı etkilemez.Ev ekonomine niye faydasi olsun? 32tane montun varmis. Daha ne olsun? Cocuguna harciyor neticede. Bosandiginiza göre, kendi hayatini kendin insa etmen gerekiyor.
Ev aldı istda kırasını alıp bır hesaba yatırıyor unıverıste ıcın, ılerıde kazanrsa diye. Ben talep etmedim. Eskisi gibi rahat harcama yapmak yerine azıcık planlı gitsem sanırım sorunum kalmaz bu ay ıcın hesaplama yaptım ozel dersler ve faturalar dısında kalan giderler sağlık alısverıs ve mutfak masrafı 1000 lira harcamam lazım iki kişi için, evde baklıyat yag temızlık malzemesı vs var. Bır ay daha ozenlı oluruz. Ozel dersler 800 lira tutuyor aylık cok fazla ama kucuk hanım anlamıyormus. İki ay sonra rahatlarız dolar 15 lira olmazsaEsli eşiniz kızı için bir ev alsa ,en azından kira giderinden kurtulursunuz.Bence durumu açık açık konuşun
Ben satısa koydum hepsını baya urun satıldı ev de cok rahatladı aslında ustelık almak ıcın de guzel urunler var daha once dıkkat etmedıgım cogu kısı artık ıkıncı el piyasasına yonelecek gıbı ben dahılSizin bedeniniz oturmuştur artık, gerçekten giymediğiniz ürün varsa onu satın yada bağışlayın bence.Ihtiyaç olan birşeyi satmanın anlamı yok.Kızınız daha büyüyecek onla beraber seçip,küçülenleri yada giymek istemediklerini satın.
Dolap gardrop modacruz aklıma bunlar gelıyorArkadaşlar ben de birkaç kiyafetimi ve corba makinemi letgo ya koydum ama soran eden yok ?acaba baska hangi siteyi kullanabilirim?
Bu kış çalışmayacak olmanın korkusu sardı beni de...ücretsiz izin kullanacağım 8 yıldır ilk kez maas almayacağım...
İskanı varmı binanın?yoksa şantiye elektriği üzerinden fiyatlanıyordur ondanda yüksek olabilir.Birde son 2 ayda elektriğe epey zam geldi tabi o da var
Bakın anlıyorum ,kendinizce eski eşinizle muhattab olmak istemiyorsunuz, gururunuza yediremiyorsunuz belki,belki çocuğuna bakamadı denmesin istiyorsunuz, belkide tahmin bile edemediğimiz nedenleri var.Ama çocuğunuzun çok daha iyi şartlarda, çok daha sıkıntısız ve mutlu bir anneyle yaşama olanağı varken,bu olanağı değerlendirmemeniz doğru değil.Boşanırken hata etmişsiniz, nafaka almamışsınız, bence boşanırken bile ev, nakit vs almalıydınız.Sizin bir çocuğunuz var öyle ben bu adamdan kurtulayım, gideyim kendime yeterim gibi bir durum değil.O dönem geçmiş gitmiş, ama şimdi için durumu değiştirin.Adamla eşit durumda olsanız yaptıklarınız mantıklı, ama adam sizi zora sokmadan ihtiyaçları karşılayacak durumda.Bence çocuğun özel ders, hastane vs. masraflarını mutlaka söyleyin karşılasın.Evdeki masraflarını rahat rahat karşılarsınız o zaman.Bunu şimdi yapmazsanız 1 yıl sonra yediklerinizden kısmaya başlarsınız.Çünkü hepimiz hayatımızdaki lüksleri çoktan terkettik, hayatımızı idame ettirmeye çalışıyoruz sadece.Ev aldı istda kırasını alıp bır hesaba yatırıyor unıverıste ıcın, ılerıde kazanrsa diye. Ben talep etmedim. Eskisi gibi rahat harcama yapmak yerine azıcık planlı gitsem sanırım sorunum kalmaz bu ay ıcın hesaplama yaptım ozel dersler ve faturalar dısında kalan giderler sağlık alısverıs ve mutfak masrafı 1000 lira harcamam lazım iki kişi için, evde baklıyat yag temızlık malzemesı vs var. Bır ay daha ozenlı oluruz. Ozel dersler 800 lira tutuyor aylık cok fazla ama kucuk hanım anlamıyormus. İki ay sonra rahatlarız dolar 15 lira olmazsa
Kadın kendisi için birşey istemiyor,çocuğunun özel ihtiyaçlarını karşılasa yetecek,gereksiz şeylere para vereceğine,psikolok ücretini ödese, özel ders ücretini ödese yetecek zaten.Birde eski eş fazlasıyla zengin, kızının yaşadığı evin ihtiyaçlarını karşılasa adamı etkilemez.
Özel dersini ödemiyormuş mesela aylık 800-1000 arası ediyormuş. Onun gibi şeyleri ödeyebilir sadeve kızına ait masrafları yani. Ev alması falan saçma olur tabiiAdam zaten kizininin herseyini alip ödüyormus, okul mesraflari, kiyafeti,.. Adamin etkilenip, etkilenmemesi önemli degil. Ister trilyoner olsun, mecbur degil konu sahibin ev masrafini ödemeye. Tersi olsa, zengin kadin, eski kocasinin alis veris masrafini ödermi? Kim bunu normal görür?
Özel dersini ödemiyormuş mesela aylık 800-1000 arası ediyormuş. Onun gibi şeyleri ödeyebilir sadeve kızına ait masrafları yani. Ev alması falan saçma olur tabii