- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
Evlenmedi o da ben de . Nafaka bır senedir alıyorum ondan once kendim idare ediyordum. Şimdi özel okul masraflarını o ödüyor o da baya fazla aslında, bir de giyim kusam tatıl ödüyor. Ekstra telefon tablet falan alıyor, ama ya kızı ısteyecek ya kendı alacak, kızım benden ister genelde babana soyle alsın demek istemiyorum. Bana daha rahat oldugu ıcın sanırım. Aslında iyi harcıyor kızına ama mesela 15 gun londraya göturdu dıl ıcın orda kaldılar vs. Ya da bot almıs cat marka. Ama ev ekonomıme faydası yok.olsun buna da sukur diyelim. Özel saglık sıgortası yaptırdı ama yatıs ıcın öduyor kalanı ayakta tedavıyı ben öduyorum, dıscıye ben goturuyorum vs
Valla allah razı olsun sizden ne diyim. Almancı mısınızSahsen oy hakkimi kullanmiyorum. Daha bir kac sene önce yurtdisinda oy hakkimizi kullanamiyorduk. Ne zaman yasa degisikligi oldu hatirlamiyorum. Ama bence de yasamadigim ülkede oy hakki kullanmam mantiksiz. Oylarin sonuclarini cekecek ben degilim sonucta. Heleki Anayasa degisiklikte asla kullanmadim. Bir kac degisikleri anlamak icin türkcem bazi yerlerde yetmedi.
Valla allah razı olsun sizden ne diyim. Almancı mısınız
ahahaddffssEv ekonomine niye faydasi olsun? 32tane montun varmis. Daha ne olsun? Cocuguna harciyor neticede. Bosandiginiza göre, kendi hayatini kendin insa etmen gerekiyor.
Zaten zengin oldum sattım diye gittim muz badem ejder meyvesi aldım ama montlarımın siparısını onaylamadılarahahaddffsssimeyra bu montlar başını yakacak senin A Arya_Stark01 dostum , konu montlara geldi çünkü arkadas defalarca belirttiği üzere hava atmıyor, evdeki eşyalarını satiyor, fasfakir bir arkadas degilmiş zaten kendisi, önceden çok rahat yaşıyormuş, son zamanlar zorlanmaya başlamış hepimiz gibi....aman dayanamadım girdim lafa ama sevdim ben konu sahibini, naif, şeffaf bi kiz ondan herhalde
Bacım battım zati battım benim değil 32 mont kızıma ait olan. Hırka ceket dahıl. Benim 14 tane vardı ucu ceket dordu hırka dort tanesi mont kaban uc tanesi de sallı mallı tullu tunık tarzı.Ev ekonomine niye faydasi olsun? 32tane montun varmis. Daha ne olsun? Cocuguna harciyor neticede. Bosandiginiza göre, kendi hayatini kendin insa etmen gerekiyor.
sen bu yok hayata biraz zor alışacaksın galiba arkadaşımZaten zengin oldum sattım diye gittim muz badem ejder meyvesi aldım ama montlarımın siparısını onaylamadılarşu an fasfakırım. Keske almasaydım . Hepsıne 112 lira vermiştim yiyeceklerin. Gitti paralar. Bir arkadas bir montu cok begendi ama maasını salı alacakmıs ama parası yokmus ben yollarım sen gelince verirsin paran dedim eline geçmiş bugun ama ses yok, baska bir arkadasın kızı usuyormus ama parası azmıs ona da nerdeyse onda bir fiyatına verdim üşümesin diye o da hesabını kapamıs galıba, bulamadım, ona da ulaştı bugun, başka bir arkadas da bişey daha aldı iki defa komısyon vermemeyim dedi pelus da almıstı pelusun fiyatına montu ekleyıp sıparıs actım ıkısını yolladım ama pelusu ıade ediyor deforme dıye ama pelus deforme degildiki pelusu yolluyor mont kalacak onda galıba. Hay bin kunduz.
Kız takım bile yok benim, boncuk bilekliklerim vardı onları da benden alısverıs yapana hediye verdim , zamanında bosanırken babam takılarını bırak evde dedi almadım cantamı aldım cıktım bavulumla. Montların da parasını vermıyolar zaten hıckırık hıckırıkCanım ilk okuduğumda bana da değişik geldi açıkçası önceki mesajlarda babasının aldığını belirtmissin ama ben 70 sayfanın en fazla 20 sini okuyabilmisimdir her yorumu yakalayamiyoruz montlarin sayısını yazarken çoğunun babasının aldığını filan söyleseydin daha az ugrasirdin diğer msjlari çoğu kişi okumamistir ama haklısın herkesin bir duskunlugu var bende takıya duskundum gider hep gümüş biseyler alırdım yine alıyorum ama Trendyol dan imitasyon filan
Ya mont alarak birini nasıl dolandırırsın kı amac ne yanı? Bana deseler zaten urun soyledıgın gibi degıl tamam der hediye ederim parasını da almam valla bak. Çok ayıp ama ya. Muzları bademleri yemedim zaten kızıma veriyorum ama bilsem almazdım ayın 27sıne kadar ıdare etmem lazımdı piiii yazık bana yasen bu yok hayata biraz zor alışacaksın galiba arkadaşım
Ppdeki senmisin?sen bu yok hayata biraz zor alışacaksın galiba arkadaşım
yemediginizi biliyorum da bu sıkışik zamaninizda elinize gecmeyen paraya guvenip saçılmayınYa mont alarak birini nasıl dolandırırsın kı amac ne yanı? Bana deseler zaten urun soyledıgın gibi degıl tamam der hediye ederim parasını da almam valla bak. Çok ayıp ama ya. Muzları bademleri yemedim zaten kızıma veriyorum ama bilsem almazdım ayın 27sıne kadar ıdare etmem lazımdı piiii yazık bana ya
pp ne ki ?Ppdeki senmisin?
Profil fotosupp ne ki ?
yok ben değilimProfil fotosu
Ne guzelsin diyecektim ama sen daha guzelsındır heheyok ben değilim
Amaaan napıyım canları sağolsun bir hafta dişimi sıkarım ders oldu bana bu. Üç günlük dünya zaten kahvem kitabım var kuruyemısım de eksik olsunyemediginizi biliyorum da bu sıkışik zamaninizda elinize gecmeyen paraya guvenip saçılmayın
everestin bile buzlarini eritecek yukseklikteki göbeğimi çekip yollardim şuan guzelligimi anla diye ama nazar değer diye korkuyorumNe guzelsin diyecektim ama sen daha guzelsındır hehe
Dun biraz gergindim babam korona oldu sandık sukur değilmiş oyle carladım arada. Kişisel tepki vermedim kimseye aslında herkes burda ucundan kıyısından derdını paylastı destek oldu . Hasa zaten laf soylemek haddım değil anlık geliyolar arada bana gidiyolar sonra . Herkes zaten ıkı bin mesajı nasıl okusun cano? Gördüklerine yakaladıklarına yorum yapıyolarCanım ilk okuduğumda bana da değişik geldi açıkçası önceki mesajlarda babasının aldığını belirtmissin ama ben 70 sayfanın en fazla 20 sini okuyabilmisimdir her yorumu yakalayamiyoruz montlarin sayısını yazarken çoğunun babasının aldığını filan söyleseydin daha az ugrasirdin diğer msjlari çoğu kişi okumamistir ama haklısın herkesin bir duskunlugu var bende takıya duskundum gider hep gümüş biseyler alırdım yine alıyorum ama Trendyol dan imitasyon filan
Ben if ile hem oğün sayımı azalttım hem de bir ayda 7 kilo verdim. İf çok faydalı bütçeye hahahaeverestin bile buzlarini eritecek yukseklikteki göbeğimi çekip yollardim şuan guzelligimi anla diye ama nazar değer diye korkuyorum
diyetteyim suan ama bir kac gundur kaçtı tekrar düzene sokmam lazımBen if ile hem oğün sayımı azalttım hem de bir ayda 7 kilo verdim. İf çok faydalı bütçeye hahaha