Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Şu durumda bana cok gelır kredi, kartlarımı bile kaldırdım ben. Önümü görmem lazım, kiram bin küsür krediler daha fazla olur sanırım.
anladım Ankara da mesela arkadaşım boşandı o 2+1 toki evlerinden aldı gayette güzel.ayda 1000 tl den az ödüyordu içini de yaptırdı benim evden güzel oldu valla kutu gibii.

anladım Ankara da mesela arkadaşım boşandı o 2+1 toki evlerinden aldı gayette güzel.ayda 1000 tl den az ödüyordu içini de yaptırdı benim evden güzel oldu valla kutu gibii.
Toki evleri herkese cıkmıyor galıba ama cıkıyor mu sistemi nasıl acaba? Bu sene olmaz da seneye pandemı rahatlasa önümü görsem olur aslında. Kira ödeyemezsem en kötu annemin evine yerlesırım ama kredi ödemeSem kötu olur. Borcu hiç sevmıyorum borclanıyorsam da gece uyku tutmuyor benı

Aman ne vasıf ne vasıf nasıl içinde yaşamadıkları ülkenin akıbetinde hak sahibi olabilirler ki kanuni evet ama asla etik değil

Sahsen oy hakkimi kullanmiyorum. Daha bir kac sene önce yurtdisinda oy hakkimizi kullanamiyorduk. Ne zaman yasa degisikligi oldu hatirlamiyorum. Ama bence de yasamadigim ülkede oy hakki kullanmam mantiksiz. Oylarin sonuclarini cekecek ben degilim sonucta. Heleki Anayasa degisiklikte asla kullanmadim. Bir kac degisikleri anlamak icin türkcem bazi yerlerde yetmedi.

Hakiki aynen donuyor buzdolaba koyunca birbuçuk yıl oldu alalı çok alınca indirim uyguluyorlar üstülek bu yayla yerleşim bölgesine yakın zeytinyağı hakiki kokmaz ağır ağır
Sahte olsa anlarız

Canım ilk okuduğumda bana da değişik geldi açıkçası önceki mesajlarda babasının aldığını belirtmissin ama ben 70 sayfanın en fazla 20 sini okuyabilmisimdir her yorumu yakalayamiyoruz montlarin sayısını yazarken çoğunun babasının aldığını filan söyleseydin daha az ugrasirdin diğer msjlari çoğu kişi okumamistir ama haklısın herkesin bir duskunlugu var bende takıya duskundum gider hep gümüş biseyler alırdım yine alıyorum ama Trendyol dan imitasyon filan

Ö

Bizde fabrikadan sıktırıp aldırdık memletten 3 teneke (20 litre)litresi 15tl
Marketten satın alınmaz zeytin yağı
Aşırı pahalı
Nerden aldınız bende bakayım gerçekse alabilirim

Ayy ben iki tane ürün koydum öylesine duruyo gelip gelip beni takip edin yaziyolar sinir oluyorum ya merak eden o ürüne özel ihtiyaco olan arayan bulur bence

Bnm beklentim farklı galiba çok ucuza olmazsa almıyorum ztn sıfır oyuncağa da çok para vermem hep muadil alırım örneğin geçen sene tren alayım dedim normalde 100 TL ise 60 70 e satiyolar niye alayım ki 30 a bulsam alirdim , 30 olan da kırık yada eksik parçalı olanlardi

Hakiki aynen donuyor buzdolaba koyunca birbuçuk yıl oldu alalı çok alınca indirim uyguluyorlar üstülek bu yayla yerleşim bölgesine yakın zeytinyağı hakiki kokmaz ağır ağır
Sahte olsa anlarız
Su an bu fiyatlarin yanindan bile geçemez aycicek yağının lt 11 12 lira olmus zeytinyağını bu fiyatlara verseler de almayın ki vermezler guvenerek yiyorsaniz ne mutlu icine pamuk yagi veya baska yaglar da karistirabiliyorlar gercekten anlayamazsiniz zeytinyaginda onemli olan güven afiyet olsun

Fiyatlarda anormallik yok bunlar tanıdık insanlarımız bizim köylülerimiz yabancıya bu fiyattan tabiki vermiyorlar aldığımız hakiki zeytinyağı aradaki farkı anlayın diye yazdım aldığımız yer zeytin diyarı ve 2 sıkım fabrikası var

Zeytinyağı nin iyi olduğunu nasıl anlıyorsunuz mesela Trendyol da bir sürü marka var soğuk sıkım natürel sızma fln yazıyo fiyatları da daha uygun onlardan hangisini alsam nasıl karar verilebilir

Afiyet olsun

Zeytinyağı nin iyi olduğunu nasıl anlıyorsunuz mesela Trendyol da bir sürü marka var soğuk sıkım natürel sızma fln yazıyo fiyatları da daha uygun onlardan hangisini alsam nasıl karar verilebilir
Soguk sıkımın tadi farklıdır alışkın oldugumuz tatlara göre fiyatı da fazladır digerlerine göre naturel sızma tavsiye ederim marka olanlara bisey diyemem hic kullanmadım o konuda kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir ama ordakilerin hakiki oldugu konusunda kimse emin olamaz etrafınızda satan tanidik bildik kisilerden almanızı tavdiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…