Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

En basit bir kazak bile 200 tl den aşşa değil o da bershka da fln yani zarada 400 den başlıyor 🤦🏻‍♀️ Ki bunlar normal market markalar . Onlardan bişi almak münkünü aştı ? Siz nerelerden alıyorsunuz ? Millanın ürünleri genel modaya uygun şeyler yapıyor normale göre de baya ucuz ama sanki kalitesiz geliyor bana 😓
siteelrden alın ben sıfır ordan alıyorum kapanan marka vardı ya park bravoo.onun kazaklarını 40 a aldım tanesi çok da güzeller.sıfır ip.....l kazağı da 53 e aldım mesela mağazada indirimde bile o fiyatlara mümkünn değil alamazdım.

marka ürünler dolara endeksli zaten iyi ki geçen yıl herşeyimi almışım diyorum yoksa lcw ye kotona mecbur kalırdım alimallah 60 dolara mk mont almıştım sıfır şimdi asla vermezler o fiyatlaraa.aldığım değerli takılar 3 yılda 3 katına çıktı yeminle iyi ki almışım onları da. bundan sonraa almam mümkünn değillll :kızgın:
Aaa mk montu 60 dolara mı aldınız geçen sene ? Geçen sene bile o fiyata zordu ya . Valla ben bakıyorum trendyolda kendi alt markalarında bile hırkalar 115 lira fln diyo gerçekten gereksiz pahalı. Diğerlerine el yanaşmıyor

siteelrden alın ben sıfır ordan alıyorum kapanan marka vardı ya park bravoo.onun kazaklarını 40 a aldım tanesi çok da güzeller.sıfır ip.....l kazağı da 53 e aldım mesela mağazada indirimde bile o fiyatlara mümkünn değil alamazdım.
Ne sitesinden alayım anlamadım ?

marka ürünler dolara endeksli zaten iyi ki geçen yıl herşeyimi almışım diyorum yoksa lcw ye kotona mecbur kalırdım alimallah 60 dolara mk mont almıştım sıfır şimdi asla vermezler o fiyatlaraa.aldığım değerli takılar 3 yılda 3 katına çıktı yeminle iyi ki almışım onları da. bundan sonraa almam mümkünn değillll :kızgın:
Ben de iki sene önceye kadar alıyodum baya kotonu sevıyorum ben ama ya

eskiden kaliteliydi şimdi kumaşları da modelleri de basit.ama kızıma alırım çocuk ürünleri fenaa değil
Hakkaten nerde o 10 sene önceki koton ? Ne kadar efsane elbiseler almışım ordan zamanında . Ve hatırladığım kadarıyla fiyatları hep bu civardaydı git gide kalitesi gitti .

eskiden kaliteliydi şimdi kumaşları da modelleri de basit.ama kızıma alırım çocuk ürünleri fenaa değil
Bem fakır oldugum için bana kalıtelı gelıyo orası tabı😂😂 mont alcam ordan ben ceycey( daha da bu ay yetıremedım ben noluyo hersey pahalandı diye konu acmam ne cok özel mesaj geldı yahu, ellı kerede yazdım maasım kötu değil diye, paran yok nıye mont alıyosun ac kadın😂😂

Zaten zengin oldum sattım diye gittim muz badem ejder meyvesi aldım ama montlarımın siparısını onaylamadılar:KK43: şu an fasfakırım. Keske almasaydım . Hepsıne 112 lira vermiştim yiyeceklerin. Gitti paralar. Bir arkadas bir montu cok begendi ama maasını salı alacakmıs ama parası yokmus ben yollarım sen gelince verirsin paran dedim eline geçmiş bugun ama ses yok, baska bir arkadasın kızı usuyormus ama parası azmıs ona da nerdeyse onda bir fiyatına verdim üşümesin diye o da hesabını kapamıs galıba, bulamadım, ona da ulaştı bugun, başka bir arkadas da bişey daha aldı iki defa komısyon vermemeyim dedi pelus da almıstı pelusun fiyatına montu ekleyıp sıparıs actım ıkısını yolladım ama pelusu ıade ediyor deforme dıye ama pelus deforme degildiki pelusu yolluyor mont kalacak onda galıba. Hay bin kunduz.
Bu kadar iyi niyetli olma prensiplerin olsun. Mont onda kalacak olur mu onu da iade işte çok ayıp. Ayrıca ürün satarken resimleri çok detaylı çek her bir noktasının resmi olsun ki sonra iade etmek istediklerinde bahane bulamasinlar

Ben geçen sene iş elbiselerimi Trendyol Milla dan aldım 60 100 TL arası değişen fiyatlardan çünkü modelleri çok güzel, kalitesi tmm çok iyi değil ama gidip bir fabrika alamıyorum artık evlendikten sonra iyice bütçem düştü zaten

Hangi siteden buluyorsunuz? Eskiden Markafoni vardı cidden outlet ürünler oluyordu şimdi hiçbir yerde bulamıyorum

Ay bana da özelden yazsanız keşke😄

bir kaç taktik vereyim size hemen.evde şık satmayacağınız yeni pahalı ürünleri de ekleyin dolabınıza dolap zengin gözüksün onları fazla fiyatlandırın ki satılmasın ürün sayısı çok önemli dolaba devamlı girip bakmaları lazım .ürünlerin fiyatlarını sık sık değiştirin az indirin az artırın ki takipçilerin dikkatini çeksin.takipçi edinin mutlaka yazın üyelerin ürünlerinin altına siz beni takip edin ben sizi diyin.bir de resimleri güzel ışıkta ve ayrıntılı çekin açıklama kısmına da kıyafetse ölçülerini de yazın boyu eni vs. gibii
Ay benim taktiklerim😁😁
Ben de eşimin benim pahalı saatlerini sıfırıyla hemen hemen aynı fiyata koyuyorum. Teklif geliyor kabul etmiyorum. Ama müşterim çok😄😄

Evime yeni eşyalar aldım şuan onların bile fiyatı uçmuş gitmiş. Yani evimize çamaşır makinesi, buzdolabı almak için aylarca taksit mi ödicez napıcaz anlamadım.

Anlatamıyorsun ki.. sadece sov yapıyor.
Aldığınız maaaş anlattığınız masraflara göre çok çok az.Ama bence çocuğunuz için en elzem şey psikolojik tedavisi.Gerekiyorsa babasıyla konuşun ve tedavi için iyi bir doktor bulup tedavisini yaptırın.Bu tarz tedaviler arada alınıp bırakılacak şeyler değil.Çocuğunuz özel bir çocuk ve masrafına yetişememeniz normal.Sadece sağlıklı beslenmesini isteseniz bile ucu ucuna belki yeter maaşınız.Kesinlikle çocuğunuz için bir proğram yapıp masraflarını hesaplayıp babasının karşılamasını isteyin.Kabul etmezse bence dava bile açabilirsiniz, karşılayabilecek gücü varmış.Onun dışında evet herşey çok pahalı,maaşlarımız son yıllarda alım gücünü yitirdi.Aldığınız maaşla hem kira hem ev hem çocuk çok çok zor.

X