- 17 Aralık 2015
- 26.435
- 48.127
nafaka falan yok musanırım evet çok iyi bir hayatı varmış şimdi kirada tüm ev masrafı kendinde e hayat da pahalandı ondan şikayet ediyor.ama en azından çocuğu çok iyi şartlarda her çocuğun hayalini kurduğu şartlarda buna şükretmelii
iş kızınizda bitiyor.Evlenmedi o da ben de . Nafaka bır senedir alıyorum ondan once kendim idare ediyordum. Şimdi özel okul masraflarını o ödüyor o da baya fazla aslında, bir de giyim kusam tatıl ödüyor. Ekstra telefon tablet falan alıyor, ama ya kızı ısteyecek ya kendı alacak, kızım benden ister genelde babana soyle alsın demek istemiyorum. Bana daha rahat oldugu ıcın sanırım. Aslında iyi harcıyor kızına ama mesela 15 gun londraya göturdu dıl ıcın orda kaldılar vs. Ya da bot almıs cat marka. Ama ev ekonomıme faydası yok.olsun buna da sukur diyelim. Özel saglık sıgortası yaptırdı ama yatıs ıcın öduyor kalanı ayakta tedavıyı ben öduyorum, dıscıye ben goturuyorum vs
bir kaç taktik vereyim size hemen.evde şık satmayacağınız yeni pahalı ürünleri de ekleyin dolabınıza dolap zengin gözüksün onları fazla fiyatlandırın ki satılmasın ürün sayısı çok önemli dolaba devamlı girip bakmaları lazım .ürünlerin fiyatlarını sık sık değiştirin az indirin az artırın ki takipçilerin dikkatini çeksin.takipçi edinin mutlaka yazın üyelerin ürünlerinin altına siz beni takip edin ben sizi diyin.bir de resimleri güzel ışıkta ve ayrıntılı çekin açıklama kısmına da kıyafetse ölçülerini de yazın boyu eni vs. gibiiİyi akşamlar hanımlar. Bir kaç gündür bu konuyu takip ediyorum dan diye girmiş gibi olcam ama nasıl sattınız ürünlerinizi hemencecik benim koyduğum kıyafetler bir türlü satilmiyor
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim bir de sizin dediğiniz gibi deneyeyim bakalımbir kaç taktik vereyim size hemen.evde şık satmayacağınız yeni pahalı ürünleri de ekleyin dolabınıza dolap zengin gözüksün onları fazla fiyatlandırın ki satılmasın ürün sayısı çok önemli dolaba devamlı girip bakmaları lazım .ürünlerin fiyatlarını sık sık değiştirin az indirin az artırın ki takipçilerin dikkatini çeksin.takipçi edinin mutlaka yazın üyelerin ürünlerinin altına siz beni takip edin ben sizi diyin.bir de resimleri güzel ışıkta ve ayrıntılı çekin açıklama kısmına da kıyafetse ölçülerini de yazın boyu eni vs. gibii
Antalya'dayim bizim pazarda 5 TL idi bamya patates soğan 1.50 domates 2 biber patlıcan 2 elma 3 armut 5 maydonoz roka tane 1 limon 5 havuc turp 1 50 marul 3 muz 8 10 arası degisio mandalina 3....Sanırım Antalya'da olmamın avantaji...Herşey yetiştiği için daha uygun ama ailem yazlıkta 3 4 katı daha pahalı mesela kapya biber patlıcan kozleyip attım 150 TL den annem biber 10 patlıcan 5 TL burda dedi sok oldum
HappycenterHangi market bu zeytin yagi fiyati iyi baya
Eskiden pazarda kalan cer cop kenara konurdu, ac acikta olan alirdi, simdi curuk muzu 4 tl ye satiyor pazarci. Curuk olan da satiliyor yaniÇürümüş deyince, şimdi eve dönerken Carefour’a girdim rokalar ölmüş ama öyle bir ölmek değil vw tezgahta. Yok mu bunun denetleyeni falan? Ya da alan mı var bu halde?
Rahatlıkla pilav pişirip yeniliyor yemeğin tadını bozmuyorZeytinyağını 15 liraya almaniza cok şaşırdım asit orani kac merak ettim de
Kayinvaldemler zeytin üreticisi satarlar da zeytinyağını ilk elden bile alsanız bu fiyata alamazsınız ya 2. 3. kalitedir ya da karışım vardır ben zeytinyağını keke ,pilava bile koyarım. Hic farkedilmez. Kizartma yaptigim bile olur asla kokmaz sabah ekmege banar yeriz. Asit oranı 0.1- 0.3 dur. Yanlış anlaşılmak istemem amacım sizi uyarmak fiyat biraz düşük geldi zeytinyağını buzdolabına koyunca donar derler hiç denediniz mi ?Rahatlıkla pilav pişirip yeniliyoryemeğintadını bozmuyor
barbie bebek kıyafetleri mi dikiyorsunuz?
smileyler kaldırıldı sandım önce.ara araaa buldum sonunda ben de beğenmedimmGercekten kim yaptıysa kolaylaştırmak icin yapmamış güncellemeyi daha zor nasıl olur diye yapmış sankichamallows hic begenmedim. Birde alta gene benzer konular gelmis bu da demek ki habire konu hortlayacak.
Smileyler bile ara ki bulasin yerine gelmiş cok kötü
Benim arabam bile yokkk keske olsa ama benzın cok parahepimiz kıstık. eskiden günde 4 kere arabama binerdim eskiden dediğim geçen yıl şimdilerde haftada 2 ye düşürdüm o da kısa mesafe.eşimin aracı az yakıyor diye onla gidiyoruz hastane market vs.2 derin dondurucuyu tepeleme doldurdum hasta halimlee kışa hazırlık için.kıızm genç odasını yenilemek istediği için tatili iptal ettim 15 bine yakın para verdim istediği takıma.daha da koltuğu perde halısı avize abajuru eksik alınacak.kıt kıt hesaplasam da olmuyorr.birini alsam birinden fedakarlık yapıyorum mecbur.bunun neresi zengin hayatıııııııı
Malesef o konularda yardımcı olacak yapıda değil, söylesem tam tersını yapar. Bir kez ima ettim çok harcıyorsunuz demek ki demiştiEvet hayat pahalı. Konu sahibi yorumları okudum eski eşinizin durumu iyi gibi. Çocuğunuza 15 bine tablet bilgisayar alması. Mont almasi vs bunu gösteriyor.. kızınız söylerse belki Gida alisverisinde size yardımcı olabilir. Kuruyemiş kırmızı et gibi bazı gıdaları eşiniz karşılayabilir.
ihtiyaç yoksa sakın alma.o kadar masraflı ki kasko vergi bakım yıkanması muayenesi benzini aksesuarı ben artık yetişemez oldumm.gazlı olsaydı idare ederdim de benzinli maalesef ibreye gözüm takılınca binmek bile istemiyorum eskisi gibi.Benim arabam bile yokkk keske olsa ama benzın cok para
Ama kargolama kısmı cok zor, 35 liralık urun kargoladım, belli bir kargo firması ıstedı bayan, uzak baya oraya dolmus yok yolu bilmiyorum zaten yagmur felaket esya ıslanacak taksıye verdım 25 lira, kargocu dedı bu kotu olur ordan kolı aldım 12 lira, kargo parası 6 lira, dönuste yurudum eve ama cepten para verıp bir de yagmurda ıslandım baya donuste. Gercı kızı cok sevınmıstır ama kargo ısı bıraz ugrastırıyobir kaç taktik vereyim size hemen.evde şık satmayacağınız yeni pahalı ürünleri de ekleyin dolabınıza dolap zengin gözüksün onları fazla fiyatlandırın ki satılmasın ürün sayısı çok önemli dolaba devamlı girip bakmaları lazım .ürünlerin fiyatlarını sık sık değiştirin az indirin az artırın ki takipçilerin dikkatini çeksin.takipçi edinin mutlaka yazın üyelerin ürünlerinin altına siz beni takip edin ben sizi diyin.bir de resimleri güzel ışıkta ve ayrıntılı çekin açıklama kısmına da kıyafetse ölçülerini de yazın boyu eni vs. gibii
Cok eskıden vardı ama şimdi ates pahası zaten nakıt param olsa ev alırım araba su an luks. Evım olsa araba gene alamazdım aylık masrafı cokmus. Benzını muaynesı baya cok gelır kaldıramam sanırım. Gercı sehır ıcınde cok benzın gitmez sanırım uzun yıllar oldu kullanmayalıihtiyaç yoksa sakın alma.o kadar masraflı ki kasko vergi bakım yıkanması muayenesi benzini aksesuarı ben artık yetişemez oldumm.gazlı olsaydı idare ederdim de benzinli maalesef ibreye gözüm takılınca binmek bile istemiyorum eskisi gibi.
kira ödemek yerine 1+1 ev almak daha mantıklı araştırın derim öyle evleri kredi çekip ödersinizCok eskıden vardı ama şimdi ates pahası zaten nakıt param olsa ev alırım araba su an luks. Evım olsa araba gene alamazdım aylık masrafı cokmus. Benzını muaynesı baya cok gelır kaldıramam sanırım. Gercı sehır ıcınde cok benzın gitmez sanırım uzun yıllar oldu kullanmayalı