Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

nafaka falan yok mu
çocuk nasik iyi şartlarda anlamadim ki bayan ekstra kuruyemis alamiyorum falan demis.
aklima en mantikli sey sizin yorumunuz geldi çocuk isteyecek ihtiyaci olmasa da satacaklar

iş kızınizda bitiyor.
babasina bana kuruyemiş alirmisin falan desin yani telefon tabletin karin doyurmadigini fark edee belki ozaman babasi

İyi akşamlar hanımlar. Bir kaç gündür bu konuyu takip ediyorum dan diye girmiş gibi olcam ama nasıl sattınız ürünlerinizi hemencecik benim koyduğum kıyafetler bir türlü satilmiyor

İyi akşamlar hanımlar. Bir kaç gündür bu konuyu takip ediyorum dan diye girmiş gibi olcam ama nasıl sattınız ürünlerinizi hemencecik benim koyduğum kıyafetler bir türlü satilmiyor
bir kaç taktik vereyim size hemen.evde şık satmayacağınız yeni pahalı ürünleri de ekleyin dolabınıza dolap zengin gözüksün onları fazla fiyatlandırın ki satılmasın ürün sayısı çok önemli dolaba devamlı girip bakmaları lazım .ürünlerin fiyatlarını sık sık değiştirin az indirin az artırın ki takipçilerin dikkatini çeksin.takipçi edinin mutlaka yazın üyelerin ürünlerinin altına siz beni takip edin ben sizi diyin.bir de resimleri güzel ışıkta ve ayrıntılı çekin açıklama kısmına da kıyafetse ölçülerini de yazın boyu eni vs. gibii

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim bir de sizin dediğiniz gibi deneyeyim bakalım

Ben de Antalya dayim hic bu fiyatlar yok, ilcesinde misiniz acaba

Çürümüş deyince, şimdi eve dönerken Carefour’a girdim rokalar ölmüş ama öyle bir ölmek değil vw tezgahta. Yok mu bunun denetleyeni falan? Ya da alan mı var bu halde?
Eskiden pazarda kalan cer cop kenara konurdu, ac acikta olan alirdi, simdi curuk muzu 4 tl ye satiyor pazarci. Curuk olan da satiliyor yani

Rahatlıkla pilav pişirip yeniliyoryemeğintadını bozmuyor
Kayinvaldemler zeytin üreticisi satarlar da zeytinyağını ilk elden bile alsanız bu fiyata alamazsınız ya 2. 3. kalitedir ya da karışım vardır ben zeytinyağını keke ,pilava bile koyarım. Hic farkedilmez. Kizartma yaptigim bile olur asla kokmaz sabah ekmege banar yeriz. Asit oranı 0.1- 0.3 dur. Yanlış anlaşılmak istemem amacım sizi uyarmak fiyat biraz düşük geldi zeytinyağını buzdolabına koyunca donar derler hiç denediniz mi ?

Evet hayat pahalı. Konu sahibi yorumları okudum eski eşinizin durumu iyi gibi. Çocuğunuza 15 bine tablet bilgisayar alması. Mont almasi vs bunu gösteriyor.. kızınız söylerse belki Gida alisverisinde size yardımcı olabilir. Kuruyemiş kırmızı et gibi bazı gıdaları eşiniz karşılayabilir.

smileyler kaldırıldı sandım önce.ara araaa buldum sonunda ben de beğenmedimm

Benim arabam bile yokkk keske olsa ama benzın cok para

Malesef o konularda yardımcı olacak yapıda değil, söylesem tam tersını yapar. Bir kez ima ettim çok harcıyorsunuz demek ki demişti

Benim arabam bile yokkk keske olsa ama benzın cok para
ihtiyaç yoksa sakın alma.o kadar masraflı ki kasko vergi bakım yıkanması muayenesi benzini aksesuarı ben artık yetişemez oldumm.gazlı olsaydı idare ederdim de benzinli maalesef ibreye gözüm takılınca binmek bile istemiyorum eskisi gibi.

Ama kargolama kısmı cok zor, 35 liralık urun kargoladım, belli bir kargo firması ıstedı bayan, uzak baya oraya dolmus yok yolu bilmiyorum zaten yagmur felaket esya ıslanacak taksıye verdım 25 lira, kargocu dedı bu kotu olur ordan kolı aldım 12 lira, kargo parası 6 lira, dönuste yurudum eve ama cepten para verıp bir de yagmurda ıslandım baya donuste. Gercı kızı cok sevınmıstır ama kargo ısı bıraz ugrastırıyo

Cok eskıden vardı ama şimdi ates pahası zaten nakıt param olsa ev alırım araba su an luks. Evım olsa araba gene alamazdım aylık masrafı cokmus. Benzını muaynesı baya cok gelır kaldıramam sanırım. Gercı sehır ıcınde cok benzın gitmez sanırım uzun yıllar oldu kullanmayalı

kira ödemek yerine 1+1 ev almak daha mantıklı araştırın derim öyle evleri kredi çekip ödersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…