Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Bir daha alamam diyorum sonradan cunku fıyatlar cok arttı. Aynı seyı alamam sanırım. Adamın yaptıgına zaten bişi demiyorum Ama bunu en az 10 defa belırttım yorumlarda mont alıyor habıre dıye

Aynısı bana da oldu. Evliliğimizin ilk yılı yılbaşında misafir agirlicaz ben çok heyecanliyom markete gittik hem mutfak alışverişi hem çerez kuruyemiş vs aldık bide tabu oyunu fln aldık kasaya gittik 450 TL dedi benim bir an gözüm karardı valla taksit oluyo mu demişim eşim gülmekten yere yatiyodu resmen tansiyonum düştu alışkın değilim bekarken eve şampuan bile almazdim yani bütün para bana kalırdı

Evlenmeden önce Dior bobbi Brown ester lauder gibi markaların indirimlerini takip eder alırdım şimdi Gratis Watsons daki en ucuz rujlara kadar düştüm öbür markalara bakmıyorum bile artık
Ben kozmetik almadım hiç bir senedir zaten uc tane rujum vardı üç senedir onları kullanıyorum. Bi tek gulsuyu alıyorum kozmetık olarak onu da uc tane almıstım bir fiyatına. Maskaram bile yok almıstım bitti nasılsa makyaj yapmıyorum diye almıyorum. Bb kremlere bakayım dedim bir ara ates pahası. Bimden siyah kalem aldım o ve rujlarla ıdare ediyorum rujlarım marka değil ama renkleri guzel

O zaman olabilir. 14 mont deyince 14 kaban gbi oluyor
Sizin aracılıgınız ile neden neden diye alıntılayacak arkadaslara yazayım, siz üstünuze alınmayın cunku sureklı alıntılayıp soruyorlar yorumları okumadıkları ıcın sureklı cevap verıyorum. Yahu zaten konu neden 14 kabanım var değil ki? Bundan uc bes sene önce hersey daha ucuzdu benım de son bir senedir sıkıntım var diye belirttim hemsirem, 14 tane kabanım olmus olsa ne olacak ki? Zamanında maddı durumum ıyıymıs belki, bunu da belirttim zaten, ben bes senedir cok zordayım demedim ki herkes gibi son bir senedir sıkıntıdayım, bir soru sordum sorunun cevabı dısında yorum yapıldı habıre. Zamanında sıkıntım yoktu almısım derim ya da ucuzdu ya da kaban fetısım var belki. Kimi makyaja kozmetige harcar kimi buna. Benim bir botum var mesela, bir ayakkabım cunku ayakkabı düşkünlüğüm yok, cantamda bir tane. Daha önce iyiyken de bir taneydı. İkinciye hiç gerek duymadım. Maddi durumun iyiyken neden bir tane cantan vardı diye onu konusmuyorsam bunu konusmanın da anlamı yok ki. Evde iki tane tencerem var mesela marka falan değil ama mutfak robotum var kalıtelı . Şimdi neden mutfak robotuna o parayı verdın diyecek kısının evinde belki tencere seti vardır

ayy hemen koşup alacaktım geçen yılı okudum.ben de o şampuan ve kremini kullanrım indirimde 40 lı fiyata aldım gratisten şimdi 29 ekim indirmini bekl,yorum uygun olursa bir şeyler stok yapacağımm.

ben de estee den aşağı kullanmazdım ama 1 yıldır alamıyorumm .sebamed ürünlerini indirimden alıp kullanıyorum serum göz kremi vs.makyaj bazı cc krem hediye geldi yurtdışından.bir de beyaz pudra kullanırım o da ucuz zaten.eskiiden parfüm meraklısıydım 2 çeşit mutlaka alırdım dior burberry ck filan şimdilerde yanından geçemiyorum zara parfüme talimimmm

ben de zengin değilim orta halli kendi yağında kavrulan bir aileyiz ama onlarca montum ayakkabım çantam var giyinmeyi çok severim iyi markaları indirimde affetmem hemen alırımm.hediye de gelir arkadaşlarımdan akrabalarımdan yurtdışına gittiklerinde alırlar sevdiğimi bildiklerinden.ama si.....ra içmem alkol tüketmem sevmem pahalı kahve zincirinden kahve içmem manikür pedikür yaptırmam cilt bakımına gitmeyi 3 yıl önce bıraktım.saçlarımı 2 yıldır kendim boyuyorum kaşımı 3 ayda bir aldırırım.tek çocuğumm vs. vsss. yanii kişiden kişiye zevkler de harcamalar da değişir sorgulamak çok saçmaaaa

Benim hiç parfumum yok aslında cok eskıden alırdım 10 yıl önce falan sonra hamileyken midem bulandı kokudan uzak durdum. Kızıma mavı jeansden koku hedıye aldı babası kullanmıyor bana verdi ama bende acmadım belki kullanır ileride . Bi tek jean paul sevıyorum ona da yaklaşamam zaten

ona ben de bayılıyorum en son 6 sene önce vardııı .şişesinin dizaynı bile harikaaa.neyse canımız sağolsun parfümsüz de pekalaa yaşarızzz

Bende ilk konu acılıs mesajımda belirttim zaten gecen sene gezer tozar alırdım hatta ay sonu param kalırdı diye . Sankı bu sene dardayım yazıp bu ay 30 mont almısım gibi tepkı gordum anlamadım bende. Ben bir senedir corap almadım eve. Montları vermek istememe sebebım de bir daha alamayacak olmam. Bes sene once 180 euroya alınan mont şimdi ates pahası. Bir daha para vermem mumkun değil. Aclıktan ölüyorum demedim ki anlamadım. Fikir sordum satsam mı yerim yok yoksa satmasam mı daha alamam diye. Çok kıyafetım var ama onlarda taaa 20 yıldır olan kıyafetler ben guzel kullanırım atmam dıkkat ederim .kaldı ki gecen sene 30 elbıse aldım desem nolcak ki. Kimsenin parasıyla almadım cebınden harcayıp. Alkolum yok, kozmetıgım yok, kuafore gitmem zaten. Ayy sinirlendim

ayy hemen koşup alacaktım geçen yılı okudum.ben de o şampuan ve kremini kullanrım indirimde 40 lı fiyata aldım gratisten şimdi 29 ekim indirmini bekl,yorum uygun olursa bir şeyler stok yapacağımm.
Geçen sene resmen stok patlatma yaptılar gittiğimde herkes saldırıyordu üç tane aldım ama keşke öbür gratisleri de gezip 10 tane filan alsaydim. Hatta Watsons da öbür hafta aynı fiyata düşürmüştü.

dün de care.....r da oyuncak indirimi vadı yüzde 30 .kızımın istediği 2 bebek vardı aldık kutulu saklıyor kendi kızına verecekmiş ha ha ha.eski oyuncaklarını satıyor yerlerine barbie alıyor çeşit çeşit 9 tane oldularr .10 yıl sonra değerleneceğine çok para getireceğine inanıyor

Bir daha alamam diyorum sonradan cunku fıyatlar cok arttı. Aynı seyı alamam sanırım. Adamın yaptıgına zaten bişi demiyorum Ama bunu en az 10 defa belırttım yorumlarda mont alıyor habıre dıye
Ben forumda ki tum yorumlari okuyamam ki.
Bence adamın yaptigina bir sey deyin . Yemeklik para atsin yuz tane mont alcgina besin en onemli
Gelisim caginda giyilenler gelip geçici cocuklar buyuyor hemen.

Bence adamın yaptigina bir sey deyin . Yemeklik para atsin yuz tane nont alcgina besin en onemli
ayy size mi kızdı konu sahibiii.eski eşi zaten çok ilginç bir adamm öncelikleri başkaa harcamalarda.sitede şunu gördümm ben geçim sorunu diyince illa asgari ücretle geçinmeye çalışmayı paranınn mutfak masrafına zor yetmesini sanıyoruzz.oysa hepimizin farklı geçim sorunları var.aslında alışık olduğumuz yaşam standartımızın hızla düşmesine isyanımız yoksa çok şükür aç açıkta değiliz .kimi peynir alamaz üzülürr kimi siirt fıstığı alamaz üzülür gibi gibii.

Bence adamın yaptigina bir sey deyin . Yemeklik para atsin yuz tane mont alcgina besin en onemli
Gelisim caginda giyilenler gelip geçici cocuklar buyuyor hemen.
Hayatta yapmaz onu zaten ıhtıyacı olanı almaz özel dersi ben karsılıyorum matematıge takvıye istiyor babası da bilmemkac bin liralık akıllı saat alıyor. Al deyince de inatlaşır zaten. Huyu değişik

Yok yok kahveye kızmadım sureklı alıntılayıp soruldu pespese, ben yazdım altına bi altına gene soruldu aynı şey. Kızdım dediysem de kotu nıyetlı yazmadı kimse zaten bunaldım iyice aynı seyı yazmaktan

Hayatta yapmaz onu zaten ıhtıyacı olanı almaz özel dersi ben karsılıyorum matematıge takvıye istiyor babası da bilmemkac bin liralık akıllı saat alıyor. Al deyince de inatlaşır zaten. Huyu değişik
kızınızı tembihleyin o zaman aldırsın pahalı pahalı cihazlar montlar satın etiketli sitelerde istediğiniz yiyeceği de alın özel ders parası da çıkar rahatlıkla.

kızınızı tembihleyin o zaman aldırsın pahalı pahalı cihazlar montlar satın etiketli sitelerde istediğiniz yiyeceği de alın özel ders parası da çıkar rahatlıkla.

Bana degil de cok kisi sormus ona kizdi genel yani kisisel algilamayin demis.
Ben su sebeple sorguladim. Dolap uygulamasi demişsiniz ya o da satmaktan bahsetmis sonra vazgecmis. Yogurt bograni yapmak yerine bence kiyafet cok matah bir sey degil olsa da olur. Baba ile konusup buna orta karar vir hale getirmeleri lazim. Elindekileride yetmeyince elden cikarmayi düşünüp vazgecmis sanırım. Vazgecmemesi hayrina olur.
Yemeklik alacak para kalmayacak kalmazsa gecistiririz yazmasa ben banane der gecerdim. Satmasi icin yureklendirmeye çalıştım. Yoksa dedigin gibi kimi pastam yok diye üzülür kimi peynirim. Ama peynir yokken pastam kalsin demek cok mantikli olmuyor. Forumdayiz malum bende dusuncemi belirtiyorum. Yargilamak degil aslinda yapilan ama konu sahibi alimganlik etti biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…