Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

ayy size mi kızdı konu sahibiii.eski eşi zaten çok ilginç bir adamm öncelikleri başkaa harcamalarda.sitede şunu gördümm ben geçim sorunu diyince illa asgari ücretle geçinmeye çalışmayı paranınn mutfak masrafına zor yetmesini sanıyoruzz.oysa hepimizin farklı geçim sorunları var.aslında alışık olduğumuz yaşam standartımızın hızla düşmesine isyanımız yoksa çok şükür aç açıkta değiliz .kimi peynir alamaz üzülürr kimi siirt fıstığı alamaz üzülür gibi gibii.
İşte onu diyorum herkes benı aclıkta surunuyo sandı galıba, maasım da iyi dedim sureklı halbukı, ama hersey pahalandı artık gıdaya zor yetıyorum dedim eskiden bol bol kalırdı. Bi de herkesın ilgisi baska bir arkadas 1500 liraya mont mu olur ben 500 lira vermem dedi ama mesela benim telim ikinci el 400 liraya aldım coook eskı, ama baskası 2500 verir hevesı vardır, benim de fırınım iyi marka mutfagı sevıyorum mesela baskası davul fırınla idare eder gibi gibi

Hayatta yapmaz onu zaten ıhtıyacı olanı almaz özel dersi ben karsılıyorum matematıge takvıye istiyor babası da bilmemkac bin liralık akıllı saat alıyor. Al deyince de inatlaşır zaten. Huyu değişik
Ne kadar hal bilmez birisi ya isinizi zorlastiriyor. Bencede etiketleri kopartmayip satin bari bir ozel ders saatlik kac para olmuş ates pahasi. Laftan anlamayan insanlar cok zor

Yok yok kahveye kızmadım sureklı alıntılayıp soruldu pespese, ben yazdım altına bi altına gene soruldu aynı şey. Kızdım dediysem de kotu nıyetlı yazmadı kimse zaten bunaldım iyice aynı seyı yazmaktan
kahveyi seviyoruz zaten aklı başında üyelerdendir.

K
Bana degil de cok kisi sormus ona kizdi genel yani kisisel algilamayin demis.
Ben su sebeple sorguladim. Dolap uygulamasi demişsiniz ya o da satmaktan bahsetmis sonra vazgecmis. Yogurt bograni yapmak yerine bence kiyafet cok matah bir sey degil olsa da olur. Baba ile konusup buna orta karar vir hale getirmeleri lazim. Elindekileride yetmeyince elden cikarmayi düşünüp vazgecmis sanırım. Vazgecmemesi hayrina olur.
Yemeklik alacak para kalmayacak kalmazsa gecistiririz yazmasa ben banane der gecerdim. Satmasi icin yureklendirmeye çalıştım. Yoksa dedigin gibi kimi pastam yok diye üzülür kimi peynirim. Ama peynir yokken pastam kalsin demek cok mantikli olmuyor. Forumdayiz malum bende dusuncemi belirtiyorum. Yargilamak degil aslinda yapilan ama konu sahibi alimganlik etti biraz
kuzum yok o kadar kotu değilim, saglıklı beslenmeye param yetmiyor ama ac degılız, ekstra kuruyemıs vs alamıyoruz cok pahalı. Açlıktan yogurta ekmek banıp yıyoruz demedim hıc. Ihtıyaclarım var ekstra onlara para ayıramıyorum diş vs. Baska arkadaslar yazdı et alamıyoruz vs diye. Benim anca yetıyor gıda maas dedim. Ekstraya harcama yapamıyorum

Ne kadar hal bilmez birisi ya isinizi zorlastiriyor. Bencede etiketleri kopartmayip satin bari bir ozel ders saatlik kac para olmuş ates pahasi. Laftan anlamayan insanlar cok zor
Off hıc sormayın daha once de yazdım onu odemez ama 10 binlik laptop aldı gecenlerde. Ama ıstesem hayatta vermez. Verirse de karısır habıre ogretmenı tacız eder

Off hıc sormayın daha once de yazdım onu odemez ama 10 binlik laptop aldı gecenlerde. Ama ıstesem hayatta vermez. Verirse de karısır habıre ogretmenı tacız eder
Size nafaka veriyor degil mi ? Acaba meblayi mi yukselttirmeye calissaniz. Adam gayet iyi kazaniyor belli ki ama harcamalari yersiz oluyor kızı icin falan dersiniz belki yukseltilir. En azindan rahat yasarsiniz gamer gibi 10binlik laptop alacagina 5 bine alip 5 i de al kizin aburcuburunu, kuruyemisini, okul ihtiyacıni karsila dese sorun kalmayacak aslinda.
Ozel olmazsa neden bosanmistiniz. Evlendi mi eski es

Size nafaka veriyor degil mi ? Acaba meblayi mi yukselttirmeye calissaniz. Adam gayet iyi kazaniyor belli ki ama harcamalari yersiz oluyor kızı icin falan dersiniz belki yukseltilir. En azindan rahat yasarsiniz gamer gibi 10binlik laptop alacagina 5 bine alip 5 i de al kizin aburcuburunu, kuruyemisini, okul ihtiyacıni karsila dese sorun kalmayacak aslinda.
Evlenmedi o da ben de . Nafaka bır senedir alıyorum ondan once kendim idare ediyordum. Şimdi özel okul masraflarını o ödüyor o da baya fazla aslında, bir de giyim kusam tatıl ödüyor. Ekstra telefon tablet falan alıyor, ama ya kızı ısteyecek ya kendı alacak, kızım benden ister genelde babana soyle alsın demek istemiyorum. Bana daha rahat oldugu ıcın sanırım. Aslında iyi harcıyor kızına ama mesela 15 gun londraya göturdu dıl ıcın orda kaldılar vs. Ya da bot almıs cat marka. Ama ev ekonomıme faydası yok.olsun buna da sukur diyelim. Özel saglık sıgortası yaptırdı ama yatıs ıcın öduyor kalanı ayakta tedavıyı ben öduyorum, dıscıye ben goturuyorum vs

Bu arada ben kendım ıcın almıyorum bır senedir cocuk ıcın alıyorum. Gurur yaptım ıstemedım zamanında aptallık ettım

Zaten bnde örnek verdim ama Si öyle diosanız o sizin zevkiniz bir herkes gibi zengin degiliz domates corbasının üzerine kasar yerine pul piper terayag yerine normal yag kullanırız extra birsey kwtmamıza greke yok herkesin zevki farklıddır illka bir ögğnde 10 cesit yemek olacak ide birsey yok 2 cesit yeterli bizim İcin gayet te memnunuz bu durumumuz dan herkes abarmasın söyle böyle DİE biz koyde tek cesit yemekle karnımız doyardı ama simdi geri kalanını at cöpe olmus fazkla oldugu sürece hep cöpe gider oda masraf cok yemek olun cok karın doymuyor neyse o olsun
kaşar rendeli domates çorbası zenginlik belirtisi yani size göree.1 ana yemek salata pilav çorba yazdım iyi okuyun 10 çeşit yemeği sadece çok özel misafirime yaparım yılda 3 kere anca olur o da.çöpe yemek attığımı nerede yazdım pardonnnn.tereyağ da lüksmüş size göre tüm doktorların yememizi tavsiye ettiği zeytinyağıda lüksmüş .ben doğdum doğalı bunları yiyorumm zengin de hiç olmadımm hanımefendii.

Bn ordan Bebek Arabası aldım 7000 TL lik arabayı 1300 e aldım o çok mantıklı bir alışverişti ama oyuncakta umduğumu bulamadım
ben çok oyuncak sattım sıfır gibiydiler kıızm çok özenli saklar çünkü.şimdi de yeni oda takımı aldım gelip kurulunca halı saat sandalye perde aksesuar yükleyip satacağım oradaaa.büyüdükçe küçülen kıyafette satıyorum ama onları dip fiyata koyuyorum minikler faydalansın diyee

Tutumlu arkadaslara bişey sormak istıyorum. Evim cok kucuk dolayısı ile yerim yok. Kıyafetlerimizin yüzde yetmişi baza altında hurclarda. Kızımın 32 tane montu benım de 14 tane montum var bunlar yepyeni olanlar ya giymeye fırsat bulamadık ya da sureklı değişe değişe gıyıldığı için pek eskımedı.bunların dısında hıc ama hıc gıymedıgımız ekstra olan İçlerinden beşini satısa cıkardım. İkisi satıldı ama cok ucuza gitti aynı marka ucuncu montu satıstan aldım cunku fiyatı 1500 civarı ve cok ucuza verdim. Daha once kullandıgımız iki mont kaldı satısta. Bir tanesini vericem zaten kızım giymiyor ama diğerini ben gıymediğim için satıyordum bugun biri ustumde görmek istedi foto cekıp attım ama cok guzel duruyor ustumde hem zayıf da gosterıyor ama bir beden kucuk geldiği için giymiyordum evde hiç yerim yok cok cuzı bir paraya satıyorum zaten acaba bu yakısan montu satıstan ceksem mı yoksa ben collector mı oldum? Esya toplayanlar var ya ama cok montum var aslında ama bu da sankı bes kilo versem yakısacak bayadır giymiyordum bunu cok yeni değil zaten yenilerim var baya napsam?
2.el kiyafet magazasi ac sen arkadasim kizinla senin kiyafetleri 2 senede anca bitirirsin 😁
32 tane mont nedir yahu 😳ev kucuk degil şato olsa yine sigmaz valla 🤪

Bana degil de cok kisi sormus ona kizdi genel yani kisisel algilamayin demis.
Ben su sebeple sorguladim. Dolap uygulamasi demişsiniz ya o da satmaktan bahsetmis sonra vazgecmis. Yogurt bograni yapmak yerine bence kiyafet cok matah bir sey degil olsa da olur. Baba ile konusup buna orta karar vir hale getirmeleri lazim. Elindekileride yetmeyince elden cikarmayi düşünüp vazgecmis sanırım. Vazgecmemesi hayrina olur.
Yemeklik alacak para kalmayacak kalmazsa gecistiririz yazmasa ben banane der gecerdim. Satmasi icin yureklendirmeye çalıştım. Yoksa dedigin gibi kimi pastam yok diye üzülür kimi peynirim. Ama peynir yokken pastam kalsin demek cok mantikli olmuyor. Forumdayiz malum bende dusuncemi belirtiyorum. Yargilamak degil aslinda yapilan ama konu sahibi alimganlik etti biraz
ben defalarca uyardım marka ürünleri ucuza vermeyin sattıysanız da kargolamayın bekleyin daha 2 gün oldu yükleyeli satılır satılmazsa 1 ay boyunca az az inersiniz zaten teklifle de fiyatı düşürecekler baştan ucuza koymayın dedim ama evden gitsinlerrr kurtuldum dedi bana ben de başka şey yazmadım..konu sahibinin eşi oldukça zengin onu anladım ben .konu sahibinin en azından kızının geleceği konusunda endişesi yok.ben seneye kızımı koleje nasıl göndereceğim onu düşünüyorum kara kara meselaaa.50 60 bin iyi bir okul başka masrafları da var .kolay mı bu parayı ödemek.ama mecburum eğitim bile alamıyor şu an çocukk.domates çorbama zenginlik göstergesi yazmışlar pessss.kaldı ki özel okul ingiltere gezisi

kızınızı tembihleyin o zaman aldırsın pahalı pahalı cihazlar montlar satın etiketli sitelerde istediğiniz yiyeceği de alın özel ders parası da çıkar rahatlıkla. :KK70:
bayan eşinden ayrıldığı icinmi zor durumda kalmış oyuzden mi satiyor eşyaları ?

K

kuzum yok o kadar kotu değilim, saglıklı beslenmeye param yetmiyor ama ac degılız, ekstra kuruyemıs vs alamıyoruz cok pahalı. Açlıktan yogurta ekmek banıp yıyoruz demedim hıc. Ihtıyaclarım var ekstra onlara para ayıramıyorum diş vs. Baska arkadaslar yazdı et alamıyoruz vs diye. Benim anca yetıyor gıda maas dedim. Ekstraya harcama yapamıyorum
hepimiz kıstık. eskiden günde 4 kere arabama binerdim eskiden dediğim geçen yıl şimdilerde haftada 2 ye düşürdüm o da kısa mesafe.eşimin aracı az yakıyor diye onla gidiyoruz hastane market vs.2 derin dondurucuyu tepeleme doldurdum hasta halimlee kışa hazırlık için.kıızm genç odasını yenilemek istediği için tatili iptal ettim 15 bine yakın para verdim istediği takıma.daha da koltuğu perde halısı avize abajuru eksik alınacak.kıt kıt hesaplasam da olmuyorr.birini alsam birinden fedakarlık yapıyorum mecbur.bunun neresi zengin hayatıııııııı

bayan eşinden ayrıldığı icinmi zor durumda kalmış oyuzden mi satiyor eşyaları ?
sanırım evet çok iyi bir hayatı varmış şimdi kirada tüm ev masrafı kendinde e hayat da pahalandı ondan şikayet ediyor.ama en azından çocuğu çok iyi şartlarda her çocuğun hayalini kurduğu şartlarda buna şükretmelii

X