Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

sadece siz değil ülkenin yarıdan fazlası öyle emin olabilirsiniz.

1 milyar bile 100 TL gibi artık. Paranın hiç bir değeri kalmadı. Önceden 100 TL bize ulaşılmaz gelirdi..

Bizi kim alır yurtdısına? Off kısın napcaz? Dogalgaz gelecek bide

Süt helvası da yapın, çok canım cekıyor ama diyetteyım. Dun aksam leblebi unundan denedim berbat bişi oldu. Hem fakırım hem şişman. Nalet gelsin
sut helvasına seker konuluyor mu ben seker tuketmem cunku
kılo alınır tabı saglıklı beslenmek cok pahalı saglıklı beslenmek ıcın kuruyemıs alınmalı et yenmelı bol sebze yenmelı cesıt cesıt caylar ıcılmelı bunlar yerıne daha cok malzeme almak ıcın abur cubura makarna ekmege dadanıyor ınsan

Denır mi hiç oyle? Bebege içinden gelmiş takmıslar. Deme deme. İmkanı olan takar zaten. İleride lazım olur bebegıne belkı canım
Dedim vallaha .Akrabalarimdan bazıları bu surec de işsiz kaldı eminim borç harç bulup getirecekler vicdanım el vermez çok üzülürüm

Kizlar beni yerden yere vurmayin ama sadece gozlemledigimi dile getirmek istiyorum.
Ben yurt disinda yasiyorum, euro ile bize turkiye hesapli geliyo yasadigimiz ulkeye gore ama turkiyede yasayanlarin gelirlerine gore yasam oradakilere cok pahali. Mesela 25 gr bilezigi biz bir aylik maasimizla alabiliriz tabi hic bir sey harcamazsak :) yani kirasi elektrigi falan odemeden. Ama turkiyede bir vatandas o 25 gr bilezik icin 5 ay maasini vermesi gerek. Simdi bu konuda sizinle hem fikirim.

Ama gel gelelimki turkiyedeki akrabalarimin evindekiler ustundekiler bende yok. Evinde cesit cesit nevresim hali bardak canak yani nebilim yok yok masallah. Ust bas desen her kiyafete ayri bi kombin. Bir kazak burada 25 eurodan basliyo oyle cesit cesit alamiyorum. Esimde calisiyo bende ustelik dusunun.
Ilaclar aldi basini gidiyo 3ilaca 50 euro odedim dun...
Aslinda sadece turkiye degil hayat pahalandi

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben şehir değiştirdim ekonomik şartlar zaten zor geldiğim şehir de aşırı pahalı .bi kilo taze fasulyeye 10 TL verdik. Bu sadece bi örnekti aldığımız her sebze meyve üstün yeteneklere sahip sanki. Ben de bişeye ihtiyaç duyunca sinirlerim bozuluyo yine kim bilir ne kadar kazık yicem diye.

Ben de yeni geldim buraya. Gergınım sizin gibi. Semt pazarı kolluyorum sureklı

Bizimde 3 ilaca 250tl odedigimiz oldu ustelik maasimiz 2300tl iken. Euro kazanip burda misli ile bozdurup harcayip buranin sistemini ovemezsiniz uzgunum.

Evet sağlık yurt dısında pahalı diyorlar. Allahtan onu düşünmüyoruz bide. Yoksa kafayı yerdim

Hata sizde değil. Bir pazara gidiyorsunuz 200 TL gidiyor, markete gidiyorsun 200-300 orda gidiyor bir de gereksiz yada öyle herşeyi alan biri de değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…