Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

uuuu beybi balık ve muz ortalığı yakmış yıkmış zaten.. ya Allah'ın muzu nasıl 18 tl olur aklım almıyor patates ya bu patates. makarna bile yakında uçucak gel de isyan etme

Diş sağlığı önemli diyorlar bi macun 35 tl mecbur 3 ayda bir de fırça yeniliyoruz olmayan nasıl versin bu kadar parayı evde 2 kişiyiz. 5 haneli bir aileyi düşünemiyorum
gecen gun bır konu acılmıs kocasının sac fırcasında baska kadına aıt sac telı gormus konu sahıbı
bende 3 tane doner baslıklı dıs fırcası duracell pil falan almısım dusunun yasadıgım o pahalılık hıssını
bır yandan konuyu okuyorum yorum yazdım kocanız nasıl yaratıkla bırlıkte de kadın dıs fırcasıyla sac tarıyor dıye
herkes gulmus bana gulerler tabı aklımda verdıgım paralar var ben ne yazdıgımı bılıyor muyum kı
dıs fırcasısın sen ya haddını bıl yanı altı ustu fırca

uuuu beybi balık ve muz ortalığı yakmış yıkmış zaten.. ya Allah'ın muzu nasıl 18 tl olur aklım almıyor patates ya bu patates. makarna bile yakında uçucak gel de isyan etme
Geçen sene 1.25 tl olan makarna bu yıl 3.75tl. Sıvı yağı en son 55 tl aldim salça zaten o da uçmuş temel gıda bunlar ya

Ben gecen gun şok marketten muz aldım 9 liraya yerlı muz, indirimdeymiş. İki kilo aldım dursun. Sonra bim girmiş aynı indirime. İki kilo da ordan aldım ertesi gun. Sankı mango yıyorum. Tadı yok bak tatlı değil demiyorum tadı yok. Sankı çiğ patates kemırıyoruz. Dondurup kakao ekleyıp dondurma yaptık bızde

Evde her zaman muz olurdu bizim. Yoğurda katıyoruz, süte katıyoruz, balla yiyoruz falan cunku abur cubur sevmiyoruz. Atıstırmalık olarak muz tüketiyoruz yani. Artık muz da yok bal da. Agzımızı havaya acıyoruz. Öneririm. Ac agzını havaya bekle ya da avcunu yala. Cunku bu duzen böyle devam ettikce baska yapacak bir sey yok. Muzun kilosunun 15 tl bandında olması normal mı cidden? Muz konusunda cok yaralıyım. Muz verin bana.

yakında 1 tane muz alıp 10 esıt parcaya bolup buzluga atıcaz sanırım
olacagı bu

doğru söylüyor ben valla ne zamandır doğru düzgün meyve almıyorum. misafirliğe gittiğimde ordan burdan otlanıyorum

Misafir deyince, tabi muz hep pahalı. Evvel misafire meyve koyarlarmış, muz da var tabakta tabi. Eşimin babannesi eğer misafir muzdan çok yerse karnın ağırır bak dermiş.

Hata sizde değil. Hatta ana fikri bu olan bir konu açacaktım siz acmissiniz. Paranın değeri kalmamış. 50 lira sanki 25 kuruş gibi gidiyor dışarı adım atınca. Canımızın istediğini alamıyoruz. Para zaten bırakmıyor. Bir mama almaya kalkıyoruz 65 lira tutuyor. Benim de canım sıkkın çok para gidiyor mutfağa. Doğru düzgün giyim alışverişi de yapamıyoruz. Ne diyelim Allah yardımcımız olsun

Biz o pille çalışanları bıraktık canım manüel elimizi calistiriyoruz artık. Eşim ara sira bana ne bana ne o dönen markaninkinden alicam desede markette annelerin attığı bakıştan atıp sindiriyorum ☺☺

Acımasız gelecek belki size kızlar ama içim rahatladı biraz. Sadece bende sorun var sanıyordum. Genel bir durum demek ki bu.
İndirimleri takip edin.genelde marketlerde haftasonu indirim oluyor..

Bizim iki kişi aylık süt masrafımız 112 tl küçük çocuğu olanlar ne yapıyordur diye hep düşünüyorum. üstelik bu fiyat a,ş,b üçlüsüden büyük market zincirlerinde litresi 5.95 olmuş. durum berbat, açıkça söylenmese de ülkede büyük bir ekonomik kriz var. iflası beklenen 3 ülkeden biri durumundayız.

Daha surerse pahalılık ben toptan indirimli sampuan falan alıp stok yapayım barı. Ya artık zam gelmesın ya. Daha dogalgaz eklenecek.
oyle yapın tabı ındırımde gorundu mu alıp stoklamak gerek kı o ındırımlerı bıle once fıyatları cook yuksekten verıp sonra yıne degerınden yuksekte ama oncesınden bıraz asagıda ındırımlı adı altında tuketıcıye sunuyorlar
senede 2 kere zam gelıyor urunlere zam gelmese paketıne bakın gramajı azaltılmıs oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…