Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Yana olabilirsin ama yapmamalısın.
Her ikiniz de oraya belirli miktar maaşın yarısı gibi atarsınız, geri kalanı size.
Bu kötü gün için değil, aynı zamanda iyi günler için de lazım.
Ama şöyle onun maaşı benden fazla ben yarısını o yarısını koyarsa ona kalan fazla bana kalan az olacak. Onun kartını kullanırım diye düşünmüştüm. Açıkçası şöyle benim maaşla birikim yaparız diye düşünüyoruz dokunmayız yani

Ama şöyle onun maaşı benden fazla ben yarısını o yarısını koyarsa ona kalan fazla bana kalan az olacak. Onun kartını kullanırım diye düşünmüştüm. Açıkçası şöyle benim maaşla birikim yaparız diye düşünüyoruz dokunmayız yani
dohturrr galiba bu adammm :KK70:

bir yerde sey okumustum arkadaslar iphonem yere dustu ekrani karardi inşallah kör olmusumdur yazmislardi 😂😂😂
ben gelemem o kadar strese elimdeki huaweiyi ilk ciktiginda almistim kizim emekliyordu benim telefonu alip yerlere surmus ekrani cizildi hala aklimi oynatacak gibi oluyorum 😂😂😂
Benim iphone ama eskilerden😂
O zaman bile çüş bu para mı verilir deyip verdiniyeyse.
Mıknatıslı tam koruma, her ay düzenli cam koruma değiştiriyorum.
Sanki eve tadlat yapıyorum gibi tövbe tövbe.
Kocam kalpten gider tlf na bir şey olursa, zaten öbürünü asansörde düşürüp kırdığı için almak zorunda kalmıştı.

Benim iphone ama eskilerden😂
O zaman bile çüş bu para mı verilir deyip verdiniyeyse.
Mıknatıslı tam koruma, her ay düzenli cam koruma değiştiriyorum.
Sanki eve tadlat yapıyorum gibi tövbe tövbe.
Kocam kalpten gider tlf na bir şey olursa, zaten öbürünü asansörde düşürüp kırdığı için almak zorunda kalmıştı.
yaa bu huaweiyi aldigimiz zaman esim simdi acti hatti takacak ama ayakta boyle tehlikeli tehlikeli yapiyo bende fakiroy ellerimi telefonun altina actim dua ediyormus gibi adam nereye ben oraya dusmesin diye 😂😂😂
25 bine telefon alsam cerceveletir asarim ben kullanmaya kiyamam arada cikarip sevip tekrar yerine koyarim falan 😂

yaa bu huaweiyi aldigimiz zaman esim simdi acti hatti takacak ama ayakta boyle tehlikeli tehlikeli yapiyo bende fakiroy ellerimi telefonun altina actim dua ediyormus gibi adam nereye ben oraya dusmesin diye 😂😂😂
25 bine telefon alsam cerceveletir asarim ben kullanmaya kiyamam arada cikarip sevip tekrar yerine koyarim falan 😂
alamayız zaten düşünmeye de gerek yok nasıl koruyacağımızı :KK70:

Ben bu konularda gerizekalı bir insanım.
Gerizekalılıklarımı sayayım, evlendiğimde çalışmadım, düzgün uzun vadeli iş baktım, bu sırada koca kişisi sgk yaptırdı, asgari ücretten bana maaş ödedi.
Kredi kartı değil, ek kart çıkarttık.
Düğün takılarını geçtim, ailemin bana, çocuklarıma hediye olarak verdiği paraları bile ben verdim, biriksin bir hesap açalım dursun diye.
Gidiş o gidiş, dönen yok senelerdir.

Eskiden elimde avucumda altın bir şey olurdu, hadi tatile gidiyoruz diye sürpriz yapardım ya da ablamın kartı da vardı bende, onunla hediye alırdım.
Görmesin bilmesin fatketmesin diye.

Benim gerizekalılıklarım bunlar, siz çıkarım yapın.
Şuan kartım yok, kenarda 5 kuruş yok, gelen maaşım yok, sadece dışardan isteğe bağlı bağkurum ödeniyor.

Ben bu konularda gerizekalı bir insanım.
Gerizekalılıklarımı sayayım, evlendiğimde çalışmadım, düzgün uzun vadeli iş baktım, bu sırada koca kişisi sgk yaptırdı, asgari ücretten bana maaş ödedi.
Kredi kartı değil, ek kart çıkarttık.
Düğün takılarını geçtim, ailemin bana, çocuklarıma hediye olarak verdiği paraları bile ben verdim, biriksin bir hesap açalım dursun diye.
Gidiş o gidiş, dönen yok senelerdir.

Eskiden elimde avucumda altın bir şey olurdu, hadi tatile gidiyoruz diye sürpriz yapardım ya da ablamın kartı da vardı bende, onunla hediye alırdım.
Görmesin bilmesin fatketmesin diye.

Benim gerizekalılıklarım bunlar, siz çıkarım yapın.
Şuan kartım yok, kenarda 5 kuruş yok, gelen maaşım yok, sadece dışardan isteğe bağlı bağkurum ödeniyor.
Kulağıma küpe yaptım hepsini. Değerlendirip ona göre önümü alacagım haklısınız. Teşekkür ederim ❤️

Ortak bir yön. Kocanı boşa istersen. Ahdjdjdk. Neyse sapıklaşmadan yarın güzellik salonu randevum var. Öpüyorum zengin arkadaşlarım. Hep zepzengin arkadaşlarım olsun istemiştim kısmet forumaymış 😍
bye şekerlerrrrr havyarlı kremimi sürüp yatacağım ben de

Ortak bir yön. Kocanı boşa istersen. Ahdjdjdk. Neyse sapıklaşmadan yarın güzellik salonu randevum var. Öpüyorum zengin arkadaşlarım. Hep zepzengin arkadaşlarım olsun istemiştim kısmet forumaymış 😍
Nerede onlar, ay yine dışlandım ve anlayamadım kim zengin
Ajahshshs

ne zengini kiz hepimiz 3 sayfa once agliyorduk patates bu kadar peynir sukadar diye 😂😂😂
ruhu zengin arkadas onemli biz gurbetci gibi sinekten yag cikartiyoruz
hepimiz anadan görmeyiz 😂😂

X