Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Ben makarna, patates, hazır corba tuketmıyorum. Aksam yogurt, salata, et. Et de ya balık ya köfte ya tavuk 100 gr. Antrıkot falan değil yani. Bu gıdişle makarna patatese dönecegız.

Hayat pahalı , normallestirmeye çalışmıyorum bu durumu asla.

Bende bu konuda çok sıkıntı yasayanlardanim ancak haftada bir köfte, balık , et, ve tavuk yiyebilen biri bu dönemde şanslı kesimlerden bana göre.

Biraz derinden şikayet etmişsiniz. Sanki hiç bir şey alamıyorsunuz gibi.

Daha gerçekçi sikayette bulunun.

yerler maske dolu haklısınız çöplerden taşıyor artıkk

Geçen sene 1.25 tl olan makarna bu yıl 3.75tl. Sıvı yağı en son 55 tl aldim salça zaten o da uçmuş temel gıda bunlar ya
Gecen bende makarna fiyatlarına şok oldum ogrenci yemeği dediğimiz makarna bile lüle kaçacak

Ekmek bile durduğu yerde durmuyor eskiden hatırlıyorum ekmeğe zam gelince vatandaş iyi oluyor israf edilmez diyordu haklılar artik kimse alamıyor ki israf edilsin

İndirimleri takip edin.genelde marketlerde haftasonu indirim oluyor..
Olsa kaç yazar indirimli fiyatları bile ates pahası ki zaten cok verimli urunler degiller sebze meyvesi. Birde o kaos herkes hurra gidiyor yasanan hayata bak temel ihtiyaçlar bile lux fiyata. Hani kuruyemisi, kuru meyvesi yaşatacak kadar alacagiz artik soğanı patatesi bile
Millet ejder meyveleri gömüyor böyle bakiyoruz.
Elektirik su dogalgaz halay çekiyor zaten.

Hamsi ayinda degiliz , bu yüzden fiyatlar yüksek . 35 TL civarı.

Levrek fiyatlarında indirim vardı Eylül ayında. Ekim'de ne var takip etmedim.

Kizarymasini zaten 12 / 15 TL ye yapıyorlar. Daha mantıklı evde yapmaktan kalabalık değilse aile.

tadı nasıl acabaaa

1 sene sonra onu da alamayabilir. Kaldı ki kışın doğalgaz faturası gelmeye başlayınca bile alamayacagundan korkuyor. Yani şu an alabiliyorum diye 2-3 ay sonrasını düşünmesin mı?

akşam 7 gibi çıkıyorum evet mesa avm deki oyuncakçı bu ara benim kızın favorisi ne bulduysa alıyor koleksiyon yapıyorum ayağınaa
Ay ora çok pahalı, bir tek bana mı öyle geliyor?

Birkaç kere alışveriş yaptım, hiç memnun kalmadım.
Şu oyuncağa acıdığım kadar hiçbir şeye acımıyorum, gerçi senin kız büyük, düzgün uzun vadeli oynuyordur.

Benimkiler 1 aydır tutturdu, bir karakterin hava aracı deniz aracı varmış, neyse küçüğün doğumgünüydü alayım dedim.
Oyuncak bin tl, 1200 e satan da var.
Ama yuh artık, 30 cm gemi işte altından mıdır anlamadım ki!!!

Eee markette 35tl ise restoranda nasıl 45tl. Mevsimi değilse ona da mevsimi değil. Ben de şüphelenmiştim zaten evde boşu boşuna mı balık yapıyorum diye:)

her hafta alıyoruz biz maalesef.ama oynuyor mu yok hemen yenisine sarkıyorr.ben de 3 de bir fiyatına yeni yeni satıyorum evden gitsinler diye

Düşünüyorum da sonra insanlar obezite olunca varlıktan gibi geliyor ne alakası var yokluktan

Et tavuk balık sebze bu kadar pahalliyken kimin haddine sağlıklı beslenmek insanlar makarnayla ekmekle tabikide obeziteyi görür

Aldigin bir paket ceviz ici 150 gram ona verdiğin parayla kac paket abur cubur alıyorsun kim artik sağlığı düşünecek kadar refahta ki

Cok sasirdim...
Balik , kofte, et yiyebiliyor haftada 1 kez diye sansli sayilip. Bunu dert edinmenin gercekci olmamasi düşüncesi beni korkuttu.
Yemek temel ihtiyactir. Et, balikta bir vatqndas icin ulasimi en kolay ve uygun olan urunleri olmalidir ki bu sebeple çalışıp, vergiler veriyoruz. Çine mi benzeyelim ki?
Bu sukurluluk durumu sizce abarti degil mi?
Yazdiklarinizdan az cok biliyorum sasirdim.

dun aldim 33 liraydi hamsi

her hafta alıyoruz biz maalesef.ama oynuyor mu yok hemen yenisine sarkıyorr.ben de 3 de bir fiyatına yeni yeni satıyorum evden gitsinler diye
En azından zararı düşüyorsun, o da bir şey.
Benimkiler daha eve geldiğinin 5, dk sında kırmış oluyor ve dönüp bakmıyorlar.
Haliyle ben de almıyorum ya da babası çakma olanlardan sipariş veriyor.
Şimdi sana yazınca baktım da 1450 olmuş
3 hafta önce 1200 dü.

Hay Allahım ne günlerdeyiz, nasıl şeyler yaşıyoruz aklım almıyor...

en iyisi benim gibi vejeteryan olunn kurtulun ha ha ha.ama ben de siirt fıstığı kaju hastasıyım geçen hafta paraya kyamaddım almadım ama 2 gün önce dayanamadım 3 kilo kuruyemişe 500 e yakın bayıldım halaaa sindiremedim fiyatı.fıstık kabukları servet değerindee üzüldüm çöpe atarkennn

Eee markette 35tl ise restoranda nasıl 45tl. Mevsimi değilse ona da mevsimi değil. Ben de şüphelenmiştim zaten evde boşu boşuna mı balık yapıyorum diye:)
Bence bosu bosuna degil hadi buyuk balik neyse de hamsiyi nasil temizliyorlar acaba
Bagirsakli bagirsakli kaliyordur yine ustunde ki büyük balikta bile parayla ayiklasalarda cogu yer birakiyor parça.
Birde yagi var. Kim bilir kac kere kullaniyor, hangi marka. En cok dokunan sey yag bana. Evi kokutmak bunlardan daha iyi geliyor bana.
Kirk yilda bir buyuk balik yerim anca.
Ki pisirttirip evi getirtmekte mantikli gelmiyor illa siniyor eve gene o koku orda yemek lazim

Bununla ilgili bir şey izlemistim bi üniversite araştırma yapmış
Lüx semtlerin çöplerinde süt vs gibi ürünler b.a.ş üçlüsünün ürünleri

Hatta herşeyin en iyisini alan kaliteden sasmayan izlenimi veren bi arkadaşın gecen fotoğraflarına bakıyorduk bi resimde dikkatimi çekti b...m marka süt bazi insanlar gözlerin görmediği şeylerde cokta kaliteyi dusunmuyorlar

Vejetaryan yasam tarzi hic benlik değil.
Benim et yemem lazım
Bende antep fıstığıni cok severim.
Bu ara ayri ayri aliyorum daha uyguna geliyor cevizdir , fistiktir ,kajudur. Karisikta hangisi bir tik ucuzsa ucuzdan basiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…