- 17 Aralık 2015
- 26.431
- 48.122
akdere dikmen değil o mamak a bağlıdikmen akderede de oturdum orda da fiyatlar yüksekti
kadini erkegi gectim ben kesin uzayli falanım ozamanBen 225₺ mutfak masrafını kapatıyorum. Etim tavugum köftem Kahvaltı da 4 çeşit peynirim hep vardır. Yettiremeyen de kendine kadınım demesin bi zahmet
--ironidir—
Sanırım arkadaş akpınar demek istedi:)) ben öyle anlamistim yaniakdere dikmen değil o mamak a bağlı
akdereye hic gitmedim
dikmende pahalı tabi dedim ya bizim burayla arasinda 3 lira oynuyo en az
cankaya ya bagli olan her yer pahali açıkçası
akpınar yazacaktım akdere yazmışım ha ha haaakdere dikmen değil o mamak a bağlı
akdereye hic gitmedim
dikmende pahalı tabi dedim ya bizim burayla arasinda 3 lira oynuyo en az
cankaya ya bagli olan her yer pahali açıkçası
Uzun zamandır ben pazara gitmedim, bulunduğum semtin pazarı ciddi anlamda tavan seviyede.Aynen ya pazar bana da pahalı geliyor. Biz yarim kilo almak istiyoruz mesela her şeyi bazıları dövecek gibi bakıyor "Iyi tamam ver ordan 3 kilo" diyesim geliyor. Seçtiren de yok doğru dürüst onun için çürük şeyleri alıp gelmişim gibi oluyor. Marketten gidip az az alıyorum daha uygunmuş gibi geliyo.
yarim kilo ondan yarim kilo bundan ver diyosun 7 lira tutacak mesela 10 liralik yapim mi abla diyolar yap diyosun kalan 3 liraya arkadan curuk carik doldurmaya basliyolar hemen sanki 10 liraya babasinin hayrina tamamliyolarAynen ya pazar bana da pahalı geliyor. Biz yarim kilo almak istiyoruz mesela her şeyi bazıları dövecek gibi bakıyor "Iyi tamam ver ordan 3 kilo" diyesim geliyor. Seçtiren de yok doğru dürüst onun için çürük şeyleri alıp gelmişim gibi oluyor. Marketten gidip az az alıyorum daha uygunmuş gibi geliyo.
bende acaba akpinarmi diyecekti dedim icimden ama iki farkli semt olunca yanlis degildir heralde dedimakpınar yazacaktım akdere yazmışım ha ha haaakdereyi biliyorum mamakta evet
Ben bir ay kadar once yaptım kislik hazirlik 10 tl ydi pazarda bamya. Sehir sehir cok farkediyor fiyatlar demek kio bile pahalı geçen yıl 10 tl idi
sebze meyve neyse de biz vitaminlere verdiğimiz paralardan battık bağışıklık için maske var bir deyarim kilo ondan yarim kilo bundan ver diyosun 7 lira tutacak mesela 10 liralik yapim mi abla diyolar yap diyosun kalan 3 liraya arkadan curuk carik doldurmaya basliyolar hemen sanki 10 liraya babasinin hayrina tamamliyolar
Aynen bir de o var. Tam paralık satacaklar illa ve bozuk para sıkıntısı çekiyorlar üstüne. Yakında tezgahlara sakız koyup bozuk para yerine vermeye başlayacaklarindan şüpheliyim.yarim kilo ondan yarim kilo bundan ver diyosun 7 lira tutacak mesela 10 liralik yapim mi abla diyolar yap diyosun kalan 3 liraya arkadan curuk carik doldurmaya basliyolar hemen sanki 10 liraya babasinin hayrina tamamliyolar
Beygiri 18 tl lik 2 kişilik aile içindir herhaldeuuuu beybibalık ve muz ortalığı yakmış yıkmış zaten.. ya Allah'ın muzu nasıl 18 tl olur aklım almıyor patates ya bu patates. makarna bile yakında uçucak gel de isyan etme
ben ordayken evler kayıyordu riskliydi ama o kadar da ucuz değillerdi yavv.bende acaba akpinarmi diyecekti dedim icimden ama iki farkli semt olunca yanlis degildir heralde dedim
akpinarda evler neden ucuz iskanmi yok
allahtan maskeye para vermiyorum verseydim zorlardi bizide eminim.sebze meyve neyse de biz vitaminlere verdiğimiz paralardan battık bağışıklık için maske var bir de
10 liralik yap tamam diyosun 100 lira veriyosun adamin cebinden full 200 100 50 cikiyo herkese ayni seyi yaptiklari icin bozuk paralari olmuyorAynen bir de o var. Tam paralık satacaklar illa ve bozuk para sıkıntısı çekiyorlar üstüne. Yakında tezgahlara sakız koyup bozuk para yerine vermeye başlayacaklarindan şüpheliyim.
Naptın ceycey, maske masrafı olacak kadar çıktın mı ya?sebze meyve neyse de biz vitaminlere verdiğimiz paralardan battık bağışıklık için maske var bir de
ben bi ara ev ararken gecen haftalarda dikmendeki bir cok yere gore evleri hem guzel hem ucuzdu iskan yok heralde dedim kayma hic aklima gelmemistiben ordayken evler kayıyordu riskliydi ama o kadar da ucuz değillerdi yavv.
Maskenize bir kac yil zorunluluktan kaldıracaklarını dusunmuyorumsebze meyve neyse de biz vitaminlere verdiğimiz paralardan battık bağışıklık için maske var bir de
Aynı şeyi ben de bugün balikciya gidince düşündüm. 1 kiloluk hamsi tava 45 liraydı. Markette ne kadar bilmiyorum bu sene hamsi almadım hiç ama bir 20 vardır diyorum. Yanına salatası kızartması yağı mısır unu derken bir 30-35e çıkar zaten. Yani içecek almasan yanina-ben balıkla bir şey içmem zaten- aynı fiyata denk gelir. Yanına ev kokmaz diye düşündüm.Beygiri 18 tl lik 2 kişilik aile içindir herhalde
Biz 5 kişilik aileyiz muz alınca otelde zaten 3-4 tane 1 kilo oluyor 2 kilo alınca görüyordu 40 lirayı
Balık desen bazen disarda mi yemek evde mi yemek uygun diye dusunuyorum ailemle yaşıyorum
Hep çalışınca para görüp rahat edeceğimi düşünüyordum ama şimdi 0 lüx ihtiyaçla ayın ortasında para bitiyor yol parası için hesapta eksiye giriyorum
akşam 7 gibi çıkıyorum evet mesa avm deki oyuncakçı bu ara benim kızın favorisi ne bulduysa alıyor koleksiyon yapıyorum ayağınaaNaptın ceycey, maske masrafı olacak kadar çıktın mı ya?
Pandeminin başından beri 5. kutu bizim ve kocam malum, çıkıyor hazirandan beri haftanın 5 günü.