- 17 Aralık 2015
- 26.431
- 48.122
Aha, zengin yakaladık
Bak biz hemen çözdük halbuki.
Çakma onlarBen size cok katiliyorum ilk mesajiniza özellikle. Türkler giyimde gercekten öyle hangi kadini görsem giyindikleri bastan asagi marka oluyor ya da benim cevre öyle bilemiyorum bende öyle degilim demiyorum tabii. Ama mesela normal gelirli bir aileyiz hiç yiyecekten kistigimiz olmadi hele muz pahali diye almamak söz konusu bile olamazyazılanların çoğunluğunu şaka yollu yazıldığını düşünüyorum zati. Kimse yiyeceginden ve giyeceginden yaşantısından ödün vermek istemez tabii ki ama Türkiyemiz son iki senede ekonomik bir kriz yaşıyor ve herkese yansıdı bu benim eşim esnaf esnaflari daha fazla etkiledi bu durum. Yurt dışını hic bilmiyorum ama inş yakinda herşey duzelir
Ben a101 taraftariyim en azindan bildigim markalar mevcutTabii en sevdigimiz aktivite b.a.ş gezmezkültür bombardimani.
Şok urunleri ikisine oranla iyi bence ya.
Yok kizAha, zengin yakaladık
Bak biz hemen çözdük halbuki.
herşeyin çakmasini orjinalinden iyi yapan terzilerimiz var bizimBen size cok katiliyorum ilk mesajiniza özellikle. Türkler giyimde gercekten öyle hangi kadini görsem giyindikleri bastan asagi marka oluyor ya da benim cevre öyle bilemiyorum bende öyle degilim demiyorum tabii. Ama mesela normal gelirli bir aileyiz hiç yiyecekten kistigimiz olmadi hele muz pahali diye almamak söz konusu bile olamazyazılanların çoğunluğunu şaka yollu yazıldığını düşünüyorum zati. Kimse yiyeceginden ve giyeceginden yaşantısından ödün vermek istemez tabii ki ama Türkiyemiz son iki senede ekonomik bir kriz yaşıyor ve herkese yansıdı bu benim eşim esnaf esnaflari daha fazla etkiledi bu durum. Yurt dışını hic bilmiyorum ama inş yakinda herşey duzelir
herşeyin çakmasini orjinalinde iyi yapan terzilerimiz var bizim
adidoslar vardi bi ara
Ben de birkaç ay oldu tanıştım bu marketlerle, evimin dibine açılınca.Yok kiz
B. A.Ş cozdum de dusunce. B M marka sutu cozememistim. Onunda adi baskadir herhalde. Birde bana a101 şok daha yakin onun etkisi
Ya beceriksizim dikemiyorumÇakma onlar
Ya da marka kastınız nedir, bilmiyorum.
Ama ülkemizde giyim, tekstil konusunda çeşitlilik olduğu konusunda hemfikirim.
En azından kadınlarda beceri de var, örüyor, dikiyor giyiyor.
Ağzımız koksa da şık giyiniriz
Ben kendi ürünleri icin soyledim yani kaşar ve sutu daha iyi gibi geldi. Kendi üretim tesisinden gecenler yani. Şok zaten migrosun yan firmasi sanirim.Ben a101 taraftariyim en azindan bildigim markalar mevcut
Adiosları unutmayalım lütfenAyakkabıda adibası tek geçerim.Hemide 4 çizgili.
akdere de kuzen var o da öğretmen. okulu orda olduğu için yaşıyor ama trafiği keşmekeşi çekilecek gibi değillÖyleyim hatta isyerim akderede sen akdere yazınca ne alaka çankaya da olması diyip olayı çözdüm ya hemen:))
Evet gelecek nesiller icin uzuluyorum ben de. Hadi biz birsekilde geldik gidiyoruz.Bende burdaki konularda yalnız olmadığımı görüyorum markete girip çıktıktan sonra resmen içim daralıyor alsak bir türlü almasak bir türlü
Çok degil 3 yıl önceki fiyatlarla bile arada resmen uçurum var yazık ya bizden sonra geleceklere evli olsam bu şartlarda kesinlikle cocuk dudunmezdim
ahahaha ben bir tane normal magazasindan new balance yada puma alirim severim modellerini bir tanede cakma alirim vallahi cakmayi bakkala markete her yere giderken giyiyorum yinede orjinalinden uzun dayaniyor banaAyakkabıda adibası tek geçerim.Hemide 4 çizgili.
Ozellikle esarp dikkatimi çekiyorÇakma onlar
Ya da marka kastınız nedir, bilmiyorum.
Ama ülkemizde giyim, tekstil konusunda çeşitlilik olduğunda hemfikirim.
En azından kadınlarda beceri de var, örüyor, dikiyor giyiyor.
Ağzımız koksa da şık giyiniriz
sizin yine iciniz daraliyormuş eşim ne zaman markete gitse yada gitsek bagirsaklari boşaliyor adamin resmen gittigimiz her yerde kasaya gitmeden wc ariyoruzBende burdaki konularda yalnız olmadığımı görüyorum markete girip çıktıktan sonra resmen içim daralıyor alsak bir türlü almasak bir türlü
Çok degil 3 yıl önceki fiyatlarla bile arada resmen uçurum var yazık ya bizden sonra geleceklere evli olsam bu şartlarda kesinlikle cocuk dudunmezdim
aynen varlıktan almıyoruz ben de et tavuk balık hiç et yemediğim için alıyorummOyle deme canim bir yerden kısıp aliyoruz yani oyle alıyorum diyim. Yoksa bende gidip öyle bilmem ne kadar sundan, bundan demiyorum. Her allahin gunu yemiyorum. Aliyorum misal 15 gunu buluyor bittikten sonra tekrar almam. Bnde hamileyim. Esim bu sebeple cok az yiyor hatta bazen yani genelde hic yemiyor ben yiyeyim diye.
Benim daha düzgün düğme dikebilmişliğim mevcut değil.Ya beceriksizim dikemiyorum
Kalitesiz ürünlere de para vermem. Öyle bir bakındım genel giyindiğim markalara uçmuşlar. Montlar 2000₺ Botlar 1000-1200₺
Fiyatları gördükten sonra me
Eki Görüntüle 2705009
Anladım ben genelde o marketlerde bilindik markaları tercih ediyorumda ama en sonunda bimin kendi ürününe diyeceğinize eminim ülke olarakBen kendi ürünleri icin soyledim yani kaşar ve sutu daha iyi gibi geldi. Kendi üretim tesisinden gecenler yani. Şok zaten migrosun yan firmasi sanirim.
Kaliteyi pahaliya almiyoruz aslında. Bir cogu etiketin fiyati. Bakildiginda butikler de fgayet güzel urunler var. Sosyete pazari olan bir yerdeydim eskiden neler vardi nelerYa beceriksizim dikemiyorum
Kalitesiz ürünlere de para vermem. Öyle bir bakındım genel giyindiğim markalara uçmuşlar. Montlar 2000₺ Botlar 1000-1200₺
Fiyatları gördükten sonra me
Eki Görüntüle 2705009
Yok ben insanlara bakmıyorum da kendi kullandıgım ürünler. Columbia falan. Zaraya da baktım 800-1500 aralıgında kabanlarBenim daha düzgün düğme dikebilmişliğim mevcut değil.
Allah beni yemek yapayım yedireyim ve yiyeyim diye yaratmış, başka bir meziyet yüklememiş.
Ama bot ve mont 2 bin tl çok değil mi yahu?
Bir de şu var, insta butikleri birebir yapıyor, insanlarda gördüğünüz onlar olabilir.
Gerçi ben çevreme baksam 8 10 binlik spor ayakkabıyla geziyorlar da, işte zenginin malı eksilmiyor zaten.
Dandik mandik zara hm candır, onlar bile pahalı gerçi ya, neyse...