Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Onlar bizim ülkeye gelirdi hatta Ank da somalili bir mahalle var, açlık ve sefalet içinde yaşıyorlar.
Bizi de alıp yanlarında dönerler belki.
her yerde varlar ne yer ne içerler ne iş yaparlar bunca yıldır çözemedim. sevimli sevimli dolaşıyorlar ancaa

her yerde varlar ne yer ne içerler ne iş yaparlar bunca yıldır çözemedim. sevimli sevimli dolaşıyorlar ancaa
Senin dediklerin ugandalı falan.
Bayağı tertemizce, alnının akıyla tüm ırkçılığa rağmen mis gibi yaşıyorlar.
Zamanında bir belgesel izlemiştim, zaten siyahilere ayrı bir hayranlığım var ama günlerce etkisinden çıkamamıştım, İstanbul’daki hayatları ve maruz kaldıkları anlatılıyordu.

Bu somalililer başka, çoğu kaçak ve kadın çocuklardan oluşuyorlar.
Bir evde 3 4 ayrı kadın ve çocukları, Allahım yere yatar sadece ağlarsın öyle bir haldeler.

Offf konuştukça içim deşiliyor, bu ülkede tek kelime et, altından ne dramlar ne acılar çıkıyor. Neye kime nasıl üzüleceğimizi şaşırdık artık, insan sonsuz kahroluyor.

Ben kaçayım, tadım yok belli.

İyi geceler hepinize

ben de çıkıyorum yarın gene hastanedeyiz maalesef.iyi gecelerrr herkeseeee

Kizlar zeytinyag sezonunu acmis bulunmaktayiz. 0.3 asitli (1. sinif) naturel sizma zeytinyagimiz Manisa yoresine ait. Lt si 25 lira.Izmirde oturanlarin adresine kadar getirebiliriz.

Kizlar Gratiste bazi ürünlerde % 50, bazılarında %50+%10 indirimler var 230 liralık alışveriş yaptım,fiyatlar iyi geldi.
ben paraları gratise yatıracaktım ama kara cuma da barbie bebekler 39 a düştü 4 tane alıverdim kızıma .koleksiyon yapıyoruz kutulu saklıyoruz 11 tane oldularr ablası.20 yıl sonra satıp araba alacağız yerineee

Ben ülkeye 5 ay sonra dönüştüm her şey duble olmuş
Annemler anlatıyordu ben dışardayken de diyordum abartıyolardır ya o kadar da zam gelmemiştir

Affedersin de 80 lira zeytinyağı nedir yav
Senin ülkende zeytin üretimi gelişmiş değil mi, akdeniz iklimi yok mu
Ne mana anlamadım

4€ zeytinyağına çok diyorduk biz ashdjdhs

annem yaklasik 6 7 aydir köydeydi
dün geldi bende kendisi markete gitmesin diye alisveris yapip evine biraktim o gelmeden
hala eski fiyatlar saniyor heralde buraya ne kadar verdin annem dedi parasini ödemek için söylemedim
hesabima 100 lira atmış peşime
parasi önemli degil yanlış anlasilmasin ama kadin yazik henuz geeceklerle yuzlesmemisken ah anacim o gordugun 2 torbaya 310 lira verdim diyemedim
annemde sizin gibi markete giderse şok olacak muhtemelen

Yaa ben hatırlıyorum birkaç sene önce annem kenara 50 lira koyuyordu kaloriferin üstüne "heh bu pazar parası" diye
Ya da markete gidiyorlardı mesela babamla şakayla karışık didişirlerdi 60 lira üstü tutunca falan, hey gidi günler şimdi 60 lira tutsa peeh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…