Amin inşallahAllah cumlemizin yardimcisi olsun cok zordayiz ulkece
iyyy gecelerrr fakir arkadaşlarım bugün a101 e tam 114 tl bıraktımm hala sindiremedim verdiğim parayııetikete bakinca vaz geciyorum oyuzden bakmiyorum bazen esim sessizce yaklasip lan kari napiyon diyo
iyyy gecelerrr fakir arkadaşlarım bugün a101 e tam 114 tl bıraktımm hala sindiremedim verdiğim parayıı
haftaya bim e gelecekmiş hp marka ama özelliklerini bilimiyorum.teee allaım herşeyi marketlerden alır olduk ne günlere kaldıkBilgisayara ihtiyacim var ve aylardir bakiyorum cok pahali diyorum her gecen gun daha da lahali oluyor
Yazilimciyim bu arada. 15000 e araba aliyorduk bir laptop olmus 15000
Oralara gelen pclerin omru 3 ay bile degil yani ogrencilerin ebasi odevi icin yeter ama benim gibi profesyonel kullanacak birine yetmez, oyun da oynatmaz.haftaya bim e gelecekmiş hp marka ama özelliklerini bilimiyorum.teee allaım herşeyi marketlerden alır olduk ne günlere kaldık
haklısınız ben de kızıma pembe çalışma koltuğu bakıyorum 600 den aşağı bulamadım bir döner sandalye 600 tlOralara gelen pclerin omru 3 ay bile degil yani ogrencilerin ebasi odevi icin yeter ama benim gibi profesyonel kullanacak birine yetmez, oyun da oynatmaz.
İnsan bi şey almaya korkuyor artık.o olmasada olur,bunsuz da yaparız diyoruz2 gun evveli ayni sok ilr bu topige yazmistim ayni bu ikisini. Esim 65 e almis yagi hatta
Ayrica kizlar yumurtaya uygun bile dediler 30 35tl imis buyuk boy 30 lu olalar
Bugn evden ckmadm ama yarn neye k ac tl verecegm bakalm markete gidicem
Sene basinda aldigim monta bu aksam t shirtle zor sığdım. Fiyatları görünce mont almak yerine zayıflamak daha bir mantıklı geldiDün müydü önceki gün müydü, bizim hiç evde foto yok.
Düğün dernekte o ele tutuşturulan çerçeveler yıllardır komodinde duruyor, bebeler oynadı falan aldım ellerinden, salona tv ünitesine koydum.
Koca akşam gördü ‘oha o ne, sen zayıfken böyle miydin, insan şu haline dönmek için her şeyi yapar be, zayıflayınca böyle olacağımı bilsem ölüm orucuna girerim’ dedi.
Ben de ıslak kekimi yemeye devam ettim
şakadır umarım5 dkdir kahkaha atiyorum hahahah
Somalinin imf borcunu odeyecekmisiz hahahhaha
Yok gayet gerçek.şakadır umarım
biz somalili gibi olduk onlar bizim borçları ödesinYok gayet gerçek.
İzmir’e ayrılan ödeneğin sanırım 10 katı kendisi.
şakadır umarım
Varı yoğu satıp somaliye mi gitsek?biz somalili gibi olduk onlar bizim borçları ödesin
Ben 5 milyon dolar diye okumuştum, düzeltiyorum.Türkiye Somali'nin IMF borcunu ödeyecek
Resmi Gazete'de yayınlanan Milletlerarası Anlaşma'da yer alan bilgilere göre Türkiye, Somali'nin IMF'ye olan borcunun 3,5 milyon dolarını (yaklaşık 30 milyon lira) ödeme kararı aldı.www.google.com.tr
Keske
ben çok beyazım orda sırıtırım göze batarım olmazzzzVarı yoğu satıp somaliye mi gitsek?
Düşün gitmek için bile her şeyi koymamız lazım