Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Bugün Amerika seçimlerini izlerken altta sürekli yılda şu kadar ekmek israf ediliyor diye tarım bakanlığı son dakika açıklama yapıyordu. Yani çok fazla sayıda ekmek çöpteymiş. (Veri olarak hatırlamıyorum) O kadar çöpe ekmek atan var mıdır ya ? Ekmeğe bile zam gelmişken Ben tek yaşamama rağmen yiyemediğim kalan ekmeği parça dahi olsa buzluğa atıyorum ertesi gün çıkardığında yine taze.
Belki küçüklükten gelen alışkanlık ama ekmeğin atılmasına dayanamıyorum

Son düzenleme:
iyyy gecelerrr fakir arkadaşlarım bugün a101 e tam 114 tl bıraktımm hala sindiremedim verdiğim parayıı

Ayy aynı ben de bugün tam 114 liralık alışveriş yaptım a101'den ve göze görünür sadece çay, şeker ve un var, gerisi de hep lazım olan şeyler ama üç-beş liralık ve toplana toplana o kadar olmuş. Yağ bile alamadım, geçen hafta elli civarı olan yağ altmış lira olmuş ((

Bilgisayara ihtiyacim var ve aylardir bakiyorum cok pahali diyorum her gecen gun daha da lahali oluyor

Yazilimciyim bu arada. 15000 e araba aliyorduk bir laptop olmus 15000
haftaya bim e gelecekmiş hp marka ama özelliklerini bilimiyorum.teee allaım herşeyi marketlerden alır olduk ne günlere kaldık

Oralara gelen pclerin omru 3 ay bile degil yani ogrencilerin ebasi odevi icin yeter ama benim gibi profesyonel kullanacak birine yetmez, oyun da oynatmaz.
haklısınız ben de kızıma pembe çalışma koltuğu bakıyorum 600 den aşağı bulamadım bir döner sandalye 600 tl

2 gun evveli ayni sok ilr bu topige yazmistim ayni bu ikisini. Esim 65 e almis yagi hatta
Ayrica kizlar yumurtaya uygun bile dediler 30 35tl imis buyuk boy 30 lu olalar

Bugn evden ckmadm ama yarn neye k ac tl verecegm bakalm markete gidicem
İnsan bi şey almaya korkuyor artık.o olmasada olur,bunsuz da yaparız diyoruz

Sene basinda aldigim monta bu aksam t shirtle zor sığdım. Fiyatları görünce mont almak yerine zayıflamak daha bir mantıklı geldi

aldım az önce pembe döner sandalye 480 bayıldım kara cuma indirimi en fazla bu kadarmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…