Güle güle kullansin dicem ama kullanmiyormus daben paraları gratise yatıracaktım ama kara cuma da barbie bebekler 39 a düştü 4 tane alıverdim kızıma .koleksiyon yapıyoruz kutulu saklıyoruz 11 tane oldularr ablası.20 yıl sonra satıp araba alacağız yerineee
Geç bile kaldıdamat istifa etmiş
ettimi etmedimi hala belli değilGeç bile kaldı
ettimi etmedimi hala belli değil
adam bir mesajla terkeden muharrem ince gibi bir tweetle terketti bizi galiba
aciklama falan yapildimi ?Sevgiliye instagramdan trip atıp ayrılanlar gibi istifa etti. Soranlara Muz Cumhuriyeti değiliz dersin kim bilecek.
Telefonuda kapalıymış aradığınız kişiye ulaşılamıyor modunda kendileriçaciklama falan yapildimi ?
kizimdan dolayi pek tv izleyemiyorum da haberin yok
aciklama falan yapildimi ?
kizimdan dolayi pek tv izleyemiyorum da haberin yok
az once bi paylasim gordumTelefonuda kapalıymış aradığınız kişiye ulaşılamıyor modunda kendileriç
Hiç şaşırmam böyle olursa ...az once bi paylasim gordum
soylu ve albayrak cumhur baskani yardimcisi yeni ekonomi bakani varank gibi gorunuyor
pardon varank ic isleriHiç şaşırmam böyle olursa ...
Dış işlerine hakan fidan bu adam zaten mit müsteşarı istafada etmediki daha,belkide düşünülen listede olabilir.ne kadar dogru bilmem
Kabine değişimi doğru değilmiş, dün gece Twitter’da epey yazıldı çizildi. Bana Biden seçildikten sonra Halkbank davasını kurcalayacak,Zarrab olayının üstüne gidecek diye hafiften bir tırsma var gibi geliyor hepsinde.pardon varank ic isleri
alparslan bayraktar ekonomi bakani
Bayraktar ihanın sahipleri değilmi.pardon varank ic isleri
alparslan bayraktar ekonomi bakani
bende o diye biliyorumBayraktar ihanın sahipleri değilmi.
bakalim ona ne vaad edicezKabine değişimi doğru değilmiş, dün gece Twitter’da epey yazıldı çizildi. Bana Biden seçildikten sonra Halkbank davasını kurcalayacak,Zarrab olayının üstüne gidecek diye hafiften bir tırsma var gibi geliyor hepsinde.
liste dogru degil dedi M meredithgreyDış işlerine hakan fidan bu adam zaten mit müsteşarı istafada etmediki daha,belkide düşünülen listede olabilir.
Mevlüt çavuşoğluna ne oldu bu arada..