- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Erkekler ve arabaları...bunların hepsi aynı galiba geçen yıl beni mesanın ordaki iş.........ban....sına götürmüştü .banka önündeki beton çiçekliğe hafif vurdu.Suçlu aynı sen de olduğu gibi ben oldum neden kendim gelmemişim bankayaaa nolacakmış bu arabaaa film de kaplıymış tamir de olmazmış bla bla konuştu.
Gecmis olsun kac dis yaptiriyorsunuzAynı dertten ben de muzdaribim. Diş için kanal tedavisine 1350 tl ödedim, kaplama da yaparsa 600 tl daha verecekmişim. Pandemi dolayısıyla devlet hastanelerinde kanal tedavisi yapılmıyormuş, yapılan tek yer var orası da 2021 in sonuna randevu verebileceğini söyledi. Mecbur özele yöneldim. Ücreti öğrenince öküz oturdu böğrüme ne diyim...
Ayrıca yapılan tedavinin de garantisi
yokmuş. Verdiğim para bir yana , çektiğim sıkıntı, korona kapma korkusu bir yana...
Teşekkür ederim, bir diş yaptırıyorum. Hadi ben öğretmenim, ödeyebiliyorum. Asgari ücretli ne yapsın????Gecmis olsun kac dis yaptiriyorsunuz
Ben de bir disime kanal tedavisi yaptiriyorum bitince de dolgu olcak toplamda 500 ödicem bana tanıdık oldugunuz icin size bu fiyat demisti discimiz de ondan sordumTeşekkür ederim, bir diş yaptırıyorum. Hadi ben öğretmenim, ödeyebiliyorum. Asgari ücretli ne yapsın????
Ben de bir disime kanal tedavisi yaptiriyorum bitince de dolgu olcak toplamda 500 ödicem bana tanıdık oldugunuz icin size bu fiyat demisti discimiz de ondan sordum
Ben iyi yaptiriyorum o zaman disci arkadaşımız ondandır fakirliğin gözü kör olsun 8 ay bekledim koronaydı parasizlikti diye oteledim cok agri yapmamisti ama artik agriyinca yaptirmak zorunda kaldımHaziran’da iki diş kanal üstüne de kaplamaya 2400 TL ödedim ben İstanbul’da.
Ben iyi yaptiriyorum o zaman disci arkadaşımız ondandır fakirliğin gözü kör olsun 8 ay bekledim koronaydı parasizlikti diye oteledim cok agri yapmamisti ama artik agriyinca yaptirmak zorunda kaldım
domatesi iyi almışsiniz ben 3 4 gun once salkimi 15.90 a aldımSalkım domates 10.95’di markette, kokteyl 7.95. Deterjana falan zam gelmiş, tek lüksüm ceviz, badem, antep fıstıklı bar vs. oldu ha bir de keçi ezine peyniri verdim 700’ü çıktım. Egomomi çoh eyi
Ben de bir disime kanal tedavisi yaptiriyorum bitince de dolgu olcak toplamda 500 ödicem bana tanıdık oldugunuz icin size bu fiyat demisti discimiz de ondan sordum
Bu durumda en pahalı dişi ben yaptırıyorum maalesef. Neye göre bu kadar fiyat farkı var anlamadım ki!!!Haziran’da iki diş kanal üstüne de kaplamaya 2400 TL ödedim ben İstanbul’da.
Hadi kiydin paraya aldin da nasil gecti bogazindandomatesi iyi almışsiniz ben 3 4 gun once salkimi 15.90
Bilmiyorum ki ne farki var kullanilan malzeme desem disin sinirlerini alıp dolgu yapacak bana ama benim discim arkadaşımız iscilik desem kac saat uğraştı temizlemek icin 2 kere gittim 3. ye yine temizler yaparim usenmem dedi artik dolgusunu da yapar sanırımBu durumda en pahalı dişi ben yaptırıyorum maalesef. Neye göre bu kadar fiyat farkı var anlamadım ki!!!
ihtiyacimi alirken fiyatina bakmak gibi bir huyum yok mecbur alinacak bari bakmayim da alayim modunda oluyorumHadi kiydin paraya aldin da nasil gecti bogazindan
Ben de her aldığımın fiyatına bakarım Allahtan ozellikle kendime giyim kuşam alışverişinde etikete bakmayacagim bi zenginlik istiyorum umudumun o gunlerin gelmesiihtiyacimi alirken fiyatina bakmak gibi bir huyum yok mecbur alinacak bari bakmayim da alayim modunda oluyorum
eve gelince fişte farkettim ama daha bitiremedim kokluyorum
etikete bakinca vaz geciyorum oyuzden bakmiyorum bazen esim sessizce yaklasip lan kari napiyon diyoBen de her aldığımın fiyatına bakarım Allahtan ozellikle kendime giyim kuşam alışverişinde etikete bakmayacagim bi zenginlik istiyorum umudumun o gunlerin gelmesi
2 gun evveli ayni sok ilr bu topige yazmistim ayni bu ikisini. Esim 65 e almis yagi hatta30 lu yumurta 25₺ Olmuş daha geçen hafta 15 e almıştık.ayçiçek yağı geçen hafta 50₺ di şimdi 60₺allah yardımcımız olsun
Bana da öyle geliyor.Bizim iki kişi aylık süt masrafımız 112 tl küçük çocuğu olanlar ne yapıyordur diye hep düşünüyorum. üstelik bu fiyat a,ş,b üçlüsüden büyük market zincirlerinde litresi 5.95 olmuş. durum berbat, açıkça söylenmese de ülkede büyük bir ekonomik kriz var. iflası beklenen 3 ülkeden biri durumundayız.