Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Erkekler ve arabaları...
Anlamadığım bir bağlılıkları var ve her durumda yanındaki suçlu oluyor.
Geçen farkettik, arabanın altı sürtülmüş ön sağdan, kaplama kalkmış.
Tam bana carlayacaktı ki, ben 12 senedir şoförüm ve asla düz giremem.
Her yere geri girerek parkederim dolayısıyla ben ön çamurluğun altını sürtemem
Yemezler oğlum bana kakalama, arabamı mahvetmişsin dedim, sinirden kıpkırmızı oldu

Gecmis olsun kac dis yaptiriyorsunuz

Teşekkür ederim, bir diş yaptırıyorum. Hadi ben öğretmenim, ödeyebiliyorum. Asgari ücretli ne yapsın????
Ben de bir disime kanal tedavisi yaptiriyorum bitince de dolgu olcak toplamda 500 ödicem bana tanıdık oldugunuz icin size bu fiyat demisti discimiz de ondan sordum

Ben de bir disime kanal tedavisi yaptiriyorum bitince de dolgu olcak toplamda 500 ödicem bana tanıdık oldugunuz icin size bu fiyat demisti discimiz de ondan sordum

Haziran’da iki diş kanal üstüne de kaplamaya 2400 TL ödedim ben İstanbul’da.

Ben iyi yaptiriyorum o zaman disci arkadaşımız ondandır fakirliğin gözü kör olsun 8 ay bekledim koronaydı parasizlikti diye oteledim cok agri yapmamisti ama artik agriyinca yaptirmak zorunda kaldım

Ben iyi yaptiriyorum o zaman disci arkadaşımız ondandır fakirliğin gözü kör olsun 8 ay bekledim koronaydı parasizlikti diye oteledim cok agri yapmamisti ama artik agriyinca yaptirmak zorunda kaldım

Çok geçmiş olsun ben de covidden ötürü beklettim epey ama mecbur yaz başı yaptırdım. Şimdi olsa para yok yaptıramam iyi ki o zaman gitmişim.

Salkım domates 10.95’di markette, kokteyl 7.95. Deterjana falan zam gelmiş, tek lüksüm ceviz, badem, antep fıstıklı bar vs. oldu ha bir de keçi ezine peyniri verdim 700’ü çıktım. Egomomi çoh eyi
domatesi iyi almışsiniz ben 3 4 gun once salkimi 15.90 a aldım

Bu durumda en pahalı dişi ben yaptırıyorum maalesef. Neye göre bu kadar fiyat farkı var anlamadım ki!!!

Bu durumda en pahalı dişi ben yaptırıyorum maalesef. Neye göre bu kadar fiyat farkı var anlamadım ki!!!
Bilmiyorum ki ne farki var kullanilan malzeme desem disin sinirlerini alıp dolgu yapacak bana ama benim discim arkadaşımız iscilik desem kac saat uğraştı temizlemek icin 2 kere gittim 3. ye yine temizler yaparim usenmem dedi artik dolgusunu da yapar sanırım

ihtiyacimi alirken fiyatina bakmak gibi bir huyum yok mecbur alinacak bari bakmayim da alayim modunda oluyorum
eve gelince fişte farkettim ama daha bitiremedim kokluyorum
Ben de her aldığımın fiyatına bakarım Allahtan ozellikle kendime giyim kuşam alışverişinde etikete bakmayacagim bi zenginlik istiyorum umudumun o gunlerin gelmesi

Ben de her aldığımın fiyatına bakarım Allahtan ozellikle kendime giyim kuşam alışverişinde etikete bakmayacagim bi zenginlik istiyorum umudumun o gunlerin gelmesi
etikete bakinca vaz geciyorum oyuzden bakmiyorum bazen esim sessizce yaklasip lan kari napiyon diyo

30 lu yumurta 25₺ Olmuş daha geçen hafta 15 e almıştık.ayçiçek yağı geçen hafta 50₺ di şimdi 60₺ allah yardımcımız olsun
2 gun evveli ayni sok ilr bu topige yazmistim ayni bu ikisini. Esim 65 e almis yagi hatta
Ayrica kizlar yumurtaya uygun bile dediler 30 35tl imis buyuk boy 30 lu olalar

Bugn evden ckmadm ama yarn neye k ac tl verecegm bakalm markete gidicem

Bana da öyle geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…