Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Araba mı o kadar mali mülkü var babamin bi araba almadı bana kiskandim simdi bizim var ama olsun babam almadı keske ayri arabam olsa adam olani iyice sahiplendi vermiyor hos ise gidip geliyor

En güzeli bence çalışıp her şeyi kendin alabilmek aslında. Tek sorun şu an çalışmıyor olmam

annemede erkek evlat farkliydi hep sonucta ilerde bisey olsa benmi bakacaktim ilgilenecektim
gelin sagolsun daha saglamken annemi 3 gunde kacirttida kiymetim anlasıldi
aynen dedem de son zamanlarında karşılıklı dairelerde oturduğu geliniyle kavga edip tek başına başka evine taşındı bizdend e hizmet bekledi.Be adam o kovulduğun apartmanı sen yaptın ya o kadar dairenin tapusunu da onlara verdin ya extra dükkanlar arsalar da çabası en son da ölünce bize recep ivedik in babannesi şakası gibi kapııı gibi vasiyet bıraktın ya bak arkandan rahmetli demeye dilim varmıyor.Ama pandemi bitsin 3 kuruşlukta olsa senden kalan malları çatırr çatırrr yiyeceğimmmm sevgili dedeciğimmmmmm

o sandik var ya o sandik

haklısın 1 tl harçlık vermedi eğitim hayatım boyunca bir kere aramadı üniversitedeyken allahtan ona ihtiyacım yoktu .kız çocukları okumasın diye çığıran adamm oğlunu ve torunlarını en sayılı kolejlerde okuttu ya ayyy gene sinirlendim bak hatırlayıncaaaaa

Git mezarının basında bir de kahve iç benden:))

neysem dertlerim depreşti biz gene eğlenceli fakirlik ve pahalılık konumuza dönelimmm.bugün 0 tl harcadım çokk mutluyummmm
Ben de sıfır masraf bugun ama çayım bitiyor
Deden epey zenginmiş yav,niye 3 5 kurus kaldı ki size
Katakulli yapmıştır kesin,aldı sattı gösterme filan.Karadenizli kesin,onlar kızları kaldırıma döserler oğlanları rahat yürüsün diye,benim babam gibi...
Neyse benim kahvem 3 gün daha yeter,daha ne isteyeyim ki:))

katakulli tabiki apartmanı dükkanları kendi üzerine hiç almadan direkt dayıma tapulamış bize kalanlar kendini güvence altına almak için kaçırmadığı mallar. yoksammmm bu fakirlik konusunda ne işim vardı maldivlerden yazardım size ha ha ha

Bunlar var ama özgürlük yok, kadının yeri bla blası.
Kadın premses pembik pembik yaşar, kafa yormasın o, düşünmesin, üzülmesin küçük kız çocuğu adeta bir süs biblo.

Yok ya, vallahi yok.
Dünya serilse katlanılacak bir yaşam değil.

benim dede oğluna da erkek torunlarına da lise mezunu evden pek çıkmamış koca beklemiş kafası az çalışan eli yüzü düzgün hayatında çalışmamış ve çalışmayacak pembik gelinler aldı hepp sonra da bu pembikler palazlanınca avukat kocalarını beğenmez olduya ohhhhh olsunn onlara.pembikler de suç yok pembik meraklılarında asıl suçç

Bu arada cafeler de yasağa dahilmiş bu akşam öğrendim.
Her yer 10 da kapanıyor
Para harcayayım dedim, harcayamadım 10 da kapandı.
Koştur koştur 2 çay içtim geldim ve polis gayet baskın yaptı birkaç açık gördüğü yere

evde demle iç ne çayı dışarda .zamlar kapıdaaa halimiz harap bu kışşş

arabaları yan yana parkedelim camdan cama sohbet ederiz çayları da termosa koyduk mu bir de kafa dengi müzikkkk .evet evet her gece buluşalım biz çocukları uyutup .

arabaları yan yana parkedelim camdan cama sohbet ederiz çayları da termosa koyduk mu bir de kafa dengi müzikkkk .evet evet her gece buluşalım biz çocukları uyutup .
Hıhı , akü uyarı verdi.
Akü şarjınız bitti derhal arabayı çalıştırın uyarısını görünce, nasıl gaza bastığımı bilemedim
Gece gece aksiyon yaşadım durdum yere.

Hıhı , akü uyarı verdi.
Akü şarjınız bitti derhal arabayı çalıştırın uyarısını görünce, nasıl gaza bastığımı bilemedim
Gece gece aksiyon yaşadım durdum yere.
yazsaydın buraya koşa koşa gelirdim düldülümle diyeceğim de gece trafiğine pek çıkamıyorum tırsıyorum o nolcekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…