Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

yazsaydın buraya koşa koşa gelirdim düldülümle diyeceğim de gece trafiğine pek çıkamıyorum tırsıyorum o nolcekkkk :KK53:
Benim de gözler gitmiş, bayağı görmüyorum.
Yağmur var ya, zaten astigmatım ama her gök ışık hüzmesi oldu, zor geldim.
Araba ha kapandı ha kapanacak, yerde su birinkitisi var motora su kaçmasın vs.

Pandemide gözüm bile bozulmuş yahu😂

Sen niye tırsıyorsun ceycey?
En rahat gecedir halbuki, far var görmeme şansın yok başka bir aracı.

Benim de gözler gitmiş, bayağı görmüyorum.
Yağmur var ya, zaten astigmatım ama her gök ışık hüzmesi oldu, zor geldim.
Araba ha kapandı ha kapanacak, yerde su birinkitisi var motora su kaçmasın vs.

Pandemide gözüm bile bozulmuş yahu😂

Sen niye tırsıyorsun ceycey?
En rahat gecedir halbuki, far var görmeme şansın yok başka bir aracı.
kaza yaptım ameliyattan önce ondan beri çıkmıyorum gece .benim araç zaten süs gibi duruyor kapıda km si o kadar az ki 2012 olmasına rağmen.aynı senin gibi çalışmayan bir kocam var onun aracından ve şoförlüğünden çokkk memnunumm da tek şikayetim arada angara oyun havaları dinliyorrr cinnet geçiriyorummm :kızgın:

kaza yaptım ameliyattan önce ondan beri çıkmıyorum gece .benim araç zaten süs gibi duruyor kapıda km si o kadar az ki 2012 olmasına rağmen.aynı senin gibi çalışmayan bir kocam var onun aracından ve şoförlüğünden çokkk memnunumm da tek şikayetim arada angara oyun havaları dinliyorrr cinnet geçiriyorummm :kızgın:
Geçmiş olsun ceycey, korku mu kaldı kazadan ötürü yoksa ameliyat sonrası önlem mi tam anlamadım.
Ben severim araba sürmeyi ya.
Bir ara işsizlikten görev edinmişti getirip götürmeyi, cinnet geliyordu bana.

Bana satsanıza ama bir güzellik yapın. 😂

Geçmiş olsun ceycey, korku mu kaldı kazadan ötürü yoksa ameliyat sonrası önlem mi tam anlamadım.
Ben severim araba sürmeyi ya.
Bir ara işsizlikten görev edinmişti getirip götürmeyi, cinnet geliyordu bana.
ikisi de kuzum .Park halinde ki jeepe öyle bir çarptım ki jeep te sadece tampon hasarı ama ben de 2 kapı bir tampon ve sensörler pert hepsi değişti.

İsin icine saglik harcamasi da ekleniyor ara ara. Bugun muayeneye gittim ozel bir hastaneye, calistigim kurum karsilamasina ragmen 50 tl katki payi odedim, recetede yazan bir kalemi kurum karsilamadi, bir de lens solusyonu aldim hadi bakalim 150 de eczaneye. Saglik harcamam karsilaniyor guya.
Aynı dertten ben de muzdaribim. Diş için kanal tedavisine 1350 tl ödedim, kaplama da yaparsa 600 tl daha verecekmişim. Pandemi dolayısıyla devlet hastanelerinde kanal tedavisi yapılmıyormuş, yapılan tek yer var orası da 2021 in sonuna randevu verebileceğini söyledi. Mecbur özele yöneldim. Ücreti öğrenince öküz oturdu böğrüme ne diyim...
Ayrıca yapılan tedavinin de garantisi
yokmuş. Verdiğim para bir yana , çektiğim sıkıntı, korona kapma korkusu bir yana...

ikisi de kuzum .Park halinde ki jeepe öyle bir çarptım ki jeep te sadece tampon hasarı ama ben de 2 kapı bir tampon ve sensörler pert hepsi değişti.
Çok geçmiş olsun.
Bende ikinci kazamdan sonra korku kaldı, hala yenemiyorum onu.
Kaza yapmayan cesur davranıyor da yapan insan biliyor neye mal oluyor...

şimdi baktım fiyatlara beğenmediğim düldül bile 110 115 bin tl olmuş yahuu şaka gibiii :KK17:
Satmalısın satttt :KK62: bu arada haberiniz olsun kızlar. K ... dünyasının internet sitesindeki kahvelerde acayip indirim var haber vereyim dedim 😂😂😂

Tani canım, malı arabası olan yaşadı.
Yaşadı ama şöyle, her şeye aynı oranda zam geldiği için bir halta yaramadı😂😂
Rakamsal olarak zenginleştik, alım gücü yine azalıyor.
2018 honda yı 100 bine almıştık şimdi 300 e yaklaşmış fiyatı .en iyisi birer elektrikli scooter alıp arabaları satıp borsaya yatırmak da arabasız ekmek almaya gitmiyorum alışmışımmmm :kızgın:

hayaller ve hayatlarrr napayımmmm sıfır araç kokusunu duyamadan öleceğimmmm:cry:
Ay hiç istemem.
Sıfır aracımız olsa sanırım müzeye koyarız biz.
Koca kişisi araba delisi.
Zamanında bir oto kuaför yaptırdı arabaya, benim kuaför masrafından çok ve 1 hafta sürdü bitmesi.
Utanmasa ayakkabını çıkar da bin diyecekti😍

Ay hiç istemem.
Sıfır aracımız olsa sanırım müzeye koyarız biz.
Koca kişisi araba delisi.
Zamanında bir oto kuaför yaptırdı arabaya, benim kuaför masrafından çok ve 1 hafta sürdü bitmesi.
Utanmasa ayakkabını çıkar da bin diyecekti😍
işte ondan düldülümü çok seviyorum istersem içinde çekirdek yer kabuğunu pembe gibi saçarım her yere kime ne :KK70:

işte ondan düldülümü çok seviyorum istersem içinde çekirdek yer kabuğunu pembe gibi saçarım her yere kime ne :KK70:
Zuahahahsh

İster yeni ister eski olsun hatta bizim olmasın, araba manyağı adam.
Haftalarca bir çiziğin etkisinden çıkamaz.
Pandemi öncesi arabama çarptılar kentparkta, çok ‘beceri’ isteyen bir durumda hem de.
Suçlusu ben oldum, neymiş sebep ‘gitmeseymişim’ düşünebiliyor musun😂
O kadın suçlu değil, ben gidip de arabamı koyduğum için suçlu çıktım😂

Zuahahahsh

İster yeni ister eski olsun hatta bizim olmasın, araba manyağı adam.
Haftalarca bir çiziğin etkisinden çıkamaz.
Pandemi öncesi arabama çarptılar kentparkta, çok ‘beceri’ isteyen bir durumda hem de.
Suçlusu ben oldum, neymiş sebep ‘gitmeseymişim’ düşünebiliyor musun😂
O kadın suçlu değil, ben gidip de arabamı koyduğum için suçlu çıktım😂
bunların hepsi aynı galiba geçen yıl beni mesanın ordaki iş.........ban....sına götürmüştü .banka önündeki beton çiçekliğe hafif vurdu.Suçlu aynı sen de olduğu gibi ben oldum neden kendim gelmemişim bankayaaa nolacakmış bu arabaaa film de kaplıymış tamir de olmazmış bla bla konuştu. :KK70:

X