Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Arabalar öyle oldu.
Sürekli artıyor sürekli.
Pzt ilana konan araba, çarşamba çekiliyor, bir sonraki pzt ye 10 bin eklenmiş şekilde yeniden ilanda oluyor.

Delirdi otomotiv sektörü.
Clio 200 bin tl olmuş, öyle söyleyeyim.
1 sene önce c kasa mercedesi o fiyata sattık.
Bir arkadaşım 130 bin liraya alıp 7 ay kullandığı arabayı şimdi 170 bin liraya satmam diyor.
Her şeyin fiyatı çıldırmış durumda her şeye zam geliyor.
burada bir ekonomi konusu açmıştım çok kararsızlığa düşmeyeceksin neye ihtiyacın varsa alacaksın dediler.
Yarım yamalak uyguladım malesef ama doğrusu bu
Şu ucuzlasın acaba indirime girer mi diye bir şey yok.
Her zaman artacağını düşünerek hareket edilmeli.

Aa benim görümcelerimin modelinden. Yakında biri evlenecek, kp araba alıcak ama düğünde vermiyim ya parasını veriyim ya da 1 ay sonra falan alalım, gösteriş olmasın dedi, görümcem ağladı 👸
Araba mı o kadar mali mülkü var babamin bi araba almadı bana kiskandim simdi bizim var ama olsun babam almadı keske ayri arabam olsa adam olani iyice sahiplendi vermiyor hos ise gidip geliyor

Tabii orası öyle ama bir değişikler.
O kadar premsesler ki her işlerini başkaları yapar, evlerin kraliçeleri onlar.
Süslen püslen gez toz, ev işi yap, üzerine mal yapılsın.

Değişik, asalak gibi bir hayat.
Aman aman eksik kalsın bibi ya😂
Yok ya ben isterim biraz öyle hayat :süslü:
Şu yaşımda beyazlar kafamda dolu

Ooo o zaman tadından yenmez.
Kız evlatları pek kıymetli bunların memlekette, kızlar premses.
Daha önce görümcem için 4 döndü ülkeyi arabası değişecek diye.
Oğlanlar ayakçı, işçi.

Bizim de 5 senedir aynı arabamız duruyor işte.
arabam olduğuna şükreder hale geldim yemişimmm modelini yaşını :KK70:arabalarr kanatlandııı uçtuuuu biz fakirler tutamayız ucundan bile sıfır araçlarınn

Oooh bir içimin yagları eridi,sözüm sana degil @filmdelisi dunyada böyle birşey oldugunu duyamadan,bak yaşamadan demiyorum:) duyamadan geçip gidecektim bu fani dünyadan:KK70:
Babaları üye yapabiliyomuyuz 1 günlük,bişey okutmak istiyorum da o_O
eşimin ailesinde de kızlar çok kıymetlidir en çok mal mülk onlara verilir.Ama benim ailem de gelinler değerli evin kızları kaşık düşmanıdır.Varlık içinde yüzen dedem anneme bıraka bıraka vasiyet bıraktı hiç bir şey alamasın diye de allahtan kanunlar yanımızda bozdurduk da 3 5 bişey aldık.Adam ben ergenken kadınlar çalıştığı için erkekler işsiz kalıyor derdi şaka gibi adamdııı :kızgın:

eşimin ailesinde de kızlar çok kıymetlidir en çok mal mülk onlara verilir.Ama benim ailem de gelinler değerli evin kızları kaşık düşmanıdır.Varlık içinde yüzen dedem anneme bıraka bıraka vasiyet bıraktı hiç bir şey alamasın diye de allahtan kanunlar yanımızda bozdurduk da 3 5 bişey aldık.Adam ben ergenken kadınlar çalıştığı için erkekler işsiz kalıyor derdi şaka gibi adamdııı :kızgın:
annemede erkek evlat farkliydi hep sonucta ilerde bisey olsa benmi bakacaktim ilgilenecektim
gelin sagolsun daha saglamken annemi 3 gunde kacirttida kiymetim anlasıldi 😁😁😁

Ya kizlar alemsiniz sohbet sahane
Bende 200 tl bayildim geldim ne aldin derseniz
Kasar peynur, beyaz peynir, salam, sucuk
Pirinc, turk kahvesi, 1 kutu sut yogurt 2 3 ivir zivir da vardir iste yuvarlak 200 gitti . Bugunde olmedik cok sukur 😀
30 tl de gonderi yaptm kargo parasi
Bir paket dandik Türk kahvesi 20 TL olmuş hey gidin heeeeey 20 fincan çıkmaz ben fal için basıyorum telveyi basıyorum telveleri :halay:

Ben bilmem,yok öyle kpden beleşe kurtulmak:))

Bak en kazanclı o cıktı,biz gevezelik ederken o Üsküdarı gecti:))
Akıllı kız,hasstasıyım:))
tamam ya mandalda verecegim 100.musterimiz oldugunuz icin supriz bir hediyemiz olacak size
kaynanamida esantiyon olarak paketleyip gonderiyoruz 😂😂😂

Bak şaşırmıs gibi yaptım ama sence şaşırdımmıı,tabii ki hayır:)
Neredeyse aldıgımız Allahın yarattıgı oksijenden vergi alacaklar,niye,3 5 gram hafif oldugumuz için babamızdan,kardeşimizden:))

X