- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.014
Arabalar öyle oldu.Çok iyi para bir hafta da
ben adapte olmak istemiyorum işte .ikna olmuyorum fakir olmayaaaaTabiki sadece karın doyurmaktan ibaret degil. Kuru ekmek soğan yemekte karın doyurur yada bogazda şık bir restaurantta balık menüsü de doyurur....Tek farkı kimi neyin nasıl tatmin ettigi. Standart diyorsunuz mesela , daha önce dediğiniz kategorilere giren şeyler hayatınızda olmasaydı bunun eksikliğini anlamayacaktınız . Durumu özetleyecek olursak , evet insanların yaşam biçimleri alışmış olduğu standartların atına düşebilir ama eninde sonunda herseye adapte oluyor , Buda bizim en büyük özelliklerimizden biri
bizi de çırak alsın yanınaa ucuzdan ucuzdan alır satarız ayda 5 kağıt yeter biz k.k kadınlarınaaaaEvlenirken aldığımız 0 araba, evimizin değerinin 5 te 1iydi.
Şuan aynı model sıfır araba, evimizin değerinin 5 te 4 ü
Evin de ikiye katladığını söylemiyorum bile, çok komik değil mi ya..
Kocam yarın o yazdığım arabayı almaya gidiyor ve 1 hafta sonra satsam 20 bin kar ederim diyor.
Şaka gibi...
bugün de fakirimmmmmmm yaşasınnnnn .Ama ekonomi çok iyi ona lafımm yokkkk
Kendine alsa canımı yesin.bizi de çırak alsın yanınaa ucuzdan ucuzdan alır satarız ayda 5 kağıt yeter biz k.k kadınlarınaaaa
kayınpeder belki beni de evlatlık alır kurtulurum şu fakirlikten yahuuuKendine alsa canımı yesin.
Kp e
Onun mallarını büyütüyoruz biz amacımız o.
Ooo o zaman tadından yenmez.kayınpeder belki beni de evlatlık alır kurtulurum şu fakirlikten yahuuu
Bi sevmedim degil kpiniOoo o zaman tadından yenmez.
Kız evlatları pek kıymetli bunların memlekette, kızlar premses.
Daha önce görümcem için 4 döndü ülkeyi arabası değişecek diye.
Oğlanlar ayakçı, işçi.
Bizim de 5 senedir aynı arabamız duruyor işte.
Tabii orası öyle ama bir değişikler.Bi sevmedim degil kpinibu ülkeyi düsününce
Bi içim hoş olmadı değil her işi kendim yapmaktan piremseslik nedir bilmemTabii orası öyle ama bir değişikler.
O kadar premsesler ki her işlerini başkaları yapar, evlerin kraliçeleri onlar.
Süslen püslen gez toz, ev işi yap, üzerine mal yapılsın.
Değişik, asalak gibi bir hayat.
Aman aman eksik kalsın bibi ya
Ben her evin, her ortamın amelesi ve hamalı olduğumdan, göz koymaya bile yeltenemedimBi içim hoş olmadı değil her işi kendim yapmaktan piremseslik nedir bilmem
Tabii orası öyle ama bir değişikler.
O kadar premsesler ki her işlerini başkaları yapar, evlerin kraliçeleri onlar.
Süslen püslen gez toz, ev işi yap, üzerine mal yapılsın.
Değişik, asalak gibi bir hayat.
Aman aman eksik kalsın bibi ya
Aa yok aksine biz düğünden önce yetiştirdik hem herkes görsün hem ortak mala girmesin, şahsi olsun diyeAa benim görümcelerimin modelinden. Yakında biri evlenecek, kp araba alıcak ama düğünde vermiyim ya parasını veriyim ya da 1 ay sonra falan alalım, gösteriş olmasın dedi, görümcem ağladı
Boşver canını sıkma bu kadar . Aslında fakirlik güzel bir yandan da , kaybettiklerinin ulaşamadıklarının değerini anlıyorsunben adapte olmak istemiyorum işte .ikna olmuyorum fakir olmayaaaa
Benim vardı ev alırken salak gibi gidip en pahalı eşyaları almıştım, sonrada ayrılırken hepsini eski kocama bıraktım. Pişman olup almaya gittiğimde herseye el koydu vermedi hiçbiriniHayatimda hic 2 bin liralık avizem olmadı, hatta avizelere 100 liradan fazla para vermedik tabi alali 10 yil oldu ayyy ne fakirmisizbenim de degistiresim var ama onlara sira gelmeyince otur oturdugun yerde diyorum
Ahhahhaaah,kıratın yanında duran ya huyundan ya suyundan kaparmışbizi de çırak alsın yanınaa ucuzdan ucuzdan alır satarız ayda 5 kağıt yeter biz k.k kadınlarınaaaa
Oooh bir içimin yagları eridi,sözüm sana degilOoo o zaman tadından yenmez.
Kız evlatları pek kıymetli bunların memlekette, kızlar premses.
Daha önce görümcem için 4 döndü ülkeyi arabası değişecek diye.
Oğlanlar ayakçı, işçi.
Bizim de 5 senedir aynı arabamız duruyor işte.
kac kardes esinizKendine alsa canımı yesin.
Kp e
Onun mallarını büyütüyoruz biz amacımız o.
Varlığımız kp ve ailesine armağan olsun, ne mutlu oğlum diyene!!!