Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Bu pilavı patlıcan kızartıp, tencerenin dibini patlıcan dilimiyle kaplayıp ya sade ya da et ya da tavuklu da yapıyorum, o da müthiş.

Benim bebeler pilav ve makarnasız yemek yemez de, sürekli bu iki türü nasıl geliştiririm diye kafa yormaktan kafamdan yemek uyduruyorum😂
🤤 tam bir kısır döngü. Lezzetsiz pilav ya da makarna olsa çocuklar da soğurdu ama sürekli böyle özenli pilav/makarna yapılacağını bilsem ben de her gün yemek isterdim.

🤤 tam bir kısır döngü. Lezzetsiz pilav ya da makarna olsa çocuklar da soğurdu ama sürekli böyle özenli pilav/makarna yapılacağını bilsem ben de her gün yemek isterdim.
Galiba öyle oldu.
Eve ekmek almıyoruz, buzlukta tost ekmeği bazlama vb var.
İhtiyaç dahilinde onlar tüketilir.
Çocuklar dışarıda bir yerde ekmek görünce saldırıyor, çok özel bir yiyecek olduğunu düşünüyorlar.
Evde çıkarsam yemeği bırakıp kuru ekmek yerler😂
En azından sebzelerin vitamini geçsin, safi karbonhidrat almasınlar diye öyle karıştırıyorum makarna pilavı, ne yapayım analıq😂😂

İsin icine saglik harcamasi da ekleniyor ara ara. Bugun muayeneye gittim ozel bir hastaneye, calistigim kurum karsilamasina ragmen 50 tl katki payi odedim, recetede yazan bir kalemi kurum karsilamadi, bir de lens solusyonu aldim hadi bakalim 150 de eczaneye. Saglik harcamam karsilaniyor guya.

İsin icine saglik harcamasi da ekleniyor ara ara. Bugun muayeneye gittim ozel bir hastaneye, calistigim kurum karsilamasina ragmen 50 tl katki payi odedim, recetede yazan bir kalemi kurum karsilamadi, bir de lens solusyonu aldim hadi bakalim 150 de eczaneye. Saglik harcamam karsilaniyor guya.
Aaa niye sağlık bedeveydi değil miymiş :KK53:

Galiba öyle oldu.
Eve ekmek almıyoruz, buzlukta tost ekmeği bazlama vb var.
İhtiyaç dahilinde onlar tüketilir.
Çocuklar dışarıda bir yerde ekmek görünce saldırıyor, çok özel bir yiyecek olduğunu düşünüyorlar.
Evde çıkarsam yemeği bırakıp kuru ekmek yerler😂
En azından sebzelerin vitamini geçsin, safi karbonhidrat almasınlar diye öyle karıştırıyorum makarna pilavı, ne yapayım analıq😂😂
bir kuzenim var yengem ekmek hic vermedi kucukken iki kardesede
bir gun bakkala gittim cocuklarla baskalarinin cocuklari cikolataya gofrete saldirir kostu ekmek dolabina yapistilar 😂😂😂
yazik kiyamam sizinkiler de oyle demek ki cocuklara neyi vermezsen o tatli geliyor iste

Avize bir insanın en büyük kazığı yiyeceği yerdir.
Salona bir avize beğendik evlenirken, 8 bin tl dedi!!!
Bizim tanıdıkla gittik, siteler esnafından, 4 bine indi.
Sonra biz başka avizeciye gittik, 2 bine aldık😂
Hayatimda hic 2 bin liralık avizem olmadı, hatta avizelere 100 liradan fazla para vermedik tabi alali 10 yil oldu ayyy ne fakirmisiz 🙈benim de degistiresim var ama onlara sira gelmeyince otur oturdugun yerde diyorum😁

Hayatimda hic 2 bin liralık avizem olmadı, hatta avizelere 100 liradan fazla para vermedik tabi alali 10 yil oldu ayyy ne fakirmisiz 🙈benim de degistiresim var ama onlara sira gelmeyince otur oturdugun yerde diyorum😁
bizim evde hiç avize yok salonda 2 tanesini ozaman 65 liraya aldigimiz biseyler var gerisi kara duzen
deprem mi oluyo ya diye suphelenince salona gelip bakiyorum oyle bi fukaralik ☺️

C ceycey0406
siz borsa ve bitcoinle ilgilenen arkadaslara bir sey sormak istiyorum bu hazine bonosu dedikleri sey nasil bir sey
yani mantigini biliyorum ama acikasi parami yatirip geri alamamaktan korkuyorum olabilirmi boyle bir sey karlimidir
Yani ben çok bilgili değilim açıkçası. kripto iyi kazandırıyor ama kaybetmeye de hazır olmak lazım.

Olmasın zaten ne gerek var?
Saçma sapan paralar.
Avize gerçekten ucu bucağı olmayan bir mevzu.
Çin ürünleri de işin içine girince ney ne kadar eder komple karıştı.
En iyisi yapı markettir😂

geçim zorluğu illa karnımızı doyurmaktan ibaret midir?alıştığın evden daha kötüsünde oturmak bindiğin arabanın 15 yaş daha yaşlısına binmek alıştığın standartta tatile artık gidememek 20 yıldır gittiğin sosyal etkinliklerden kısmak konser spor club çocuğun bale drama derslerine artık gidememesi vs. de geçim
geçim zorluğu illa karnımızı doyurmaktan ibaret midir?alıştığın evden daha kötüsünde oturmak bindiğin arabanın 15 yaş daha yaşlısına binmek alıştığın standartta tatile artık gidememek 20 yıldır gittiğin sosyal etkinliklerden kısmak konser spor club çocuğun bale drama derslerine artık gidememesi vs. de geçim zorluğudur basbayağı da ekonomik krizdir.
Tabiki sadece karın doyurmaktan ibaret degil. Kuru ekmek soğan yemekte karın doyurur yada bogazda şık bir restaurantta balık menüsü de doyurur....Tek farkı kimi neyin nasıl tatmin ettigi. Standart diyorsunuz mesela , daha önce dediğiniz kategorilere giren şeyler hayatınızda olmasaydı bunun eksikliğini anlamayacaktınız . Durumu özetleyecek olursak , evet insanların yaşam biçimleri alışmış olduğu standartların atına düşebilir ama eninde sonunda herseye adapte oluyor , Buda bizim en büyük özelliklerimizden biri 🙂

Ya kizlar alemsiniz sohbet sahane
Bende 200 tl bayildim geldim ne aldin derseniz
Kasar peynur, beyaz peynir, salam, sucuk
Pirinc, turk kahvesi, 1 kutu sut yogurt 2 3 ivir zivir da vardir iste yuvarlak 200 gitti . Bugunde olmedik cok sukur 😀
30 tl de gonderi yaptm kargo parasi

Kizlar herşey gercekten çok pahalandi. Geçen gün olan olayı anlatayım size😀
Eşimle pazara gittik.200 TL ile gitmiştim. Pazarın sonunda eve dönerken bir baktım 2 TL kalmış. Aldıklarıma bakıyorum mumkun değil o kadar tutmaz. Eşime dedim ben parayı ya düşürdüm yada pazarcidan para üstü almayı unuttum. Sonra ne kadar tuttuğunu hesapkadik gerçekten 198 lira tutmus. Aldıklarımda sadece meyve sebze birde 20 liralık fistikti. O gün anladım herşeyin ne kadar pahalandigini😑

Arabayı sattım bölümünü okuyunca eyvahh dedim.
Kocam bir araba peşinde pandemiden beri, 180 den başladı, araba haziranda 230 oldu, eylülde 290, bu akşam 310 için kapora verdi.

Al sat yapıyor, şahsi değil.
Keşke satmasaydınız of ki ne of...
Evet yaaa araba konusu cok cilgin boyutlara geldi. Passat gordum 1 milyona. Ulan yelkenli tekne falan alirim ben o kadar param olsa.1 milyon ne saka gibi.

Evet yaaa araba konusu cok cilgin boyutlara geldi. Passat gordum 1 milyona. Ulan yelkenli tekne falan alirim ben o kadar param olsa.1 milyon ne saka gibi.
Evlenirken aldığımız 0 araba, evimizin değerinin 5 te 1iydi.
Şuan aynı model sıfır araba, evimizin değerinin 5 te 4 ü😂😂
Evin de ikiye katladığını söylemiyorum bile, çok komik değil mi ya..
Kocam yarın o yazdığım arabayı almaya gidiyor ve 1 hafta sonra satsam 20 bin kar ederim diyor.
Şaka gibi...

Evlenirken aldığımız 0 araba, evimizin değerinin 5 te 1iydi.
Şuan aynı model sıfır araba, evimizin değerinin 5 te 4 ü😂😂
Evin de ikiye katladığını söylemiyorum bile, çok komik değil mi ya..
Kocam yarın o yazdığım arabayı almaya gidiyor ve 1 hafta sonra satsam 20 bin kar ederim diyor.
Şaka gibi...
Çok iyi para bir hafta da :KK57:

X