Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Bende öyle deneyeyim o hâlde
Bu pilavı patlıcan kızartıp, tencerenin dibini patlıcan dilimiyle kaplayıp ya sade ya da et ya da tavuklu da yapıyorum, o da müthiş.

Benim bebeler pilav ve makarnasız yemek yemez de, sürekli bu iki türü nasıl geliştiririm diye kafa yormaktan kafamdan yemek uyduruyorum

Bildiğin halı diye kilim satıyorlar ben bekarım gerçi olmadı ilerde balkona atarım. İş görür gibi gibi

Çok yiyoruz bacım ya, off...
Eşimin ailesi bit kadar yer, bu adam boşuna kilo almadı evlenince.
Akşam yemeğinde ana yemek 2 köfte 1 kepçe pilav ve salatadır.
2 köfteyi ben konuşurken yerim, ne olacak ki ondan
etimiz budumuzdan belli zatenn biz de bir çocuk zayıf afrikalı gibi garibim. geri kalanlarımız maşallahhhhhhhh yağ bağladık

Bildiğin halı diye kilim satıyorlar ben bekarım gerçi olmadı ilerde balkona atarım. İş görür gibi gibi
benim halılar eşek ölüsü gibi kaliteli olsa ne yazar.pendemi de kilere kaldırdım salon hariç incecik halılar alıp serdim ohh dünya varmış dedim.

etimiz budumuzdan belli zatenn biz de bir çocuk zayıf afrikalı gibi garibim. geri kalanlarımız maşallahhhhhhhh yağ bağladık
Benim de büyük oğlan zayıf, küçük sinirden şişik bir velet, yapılı vücudu.

Aileye bakınca hep biz yemişiz de büyük oğlana vermemişiz gibi duruyor hatta annem ima etti.
Bak küçük ne güzel etine dolgun niye bu böyle diye ‘ben yiyorum anne çocuğumun rızkına göz diktim var mı diyeceğin’ dedim

benim halılar eşek ölüsü gibi kaliteli olsa ne yazar.pendemi de kilere kaldırdım salon hariç incecik halılar alıp serdim ohh dünya varmış dedim.
Annemin evi de her yer halıyla kaplıydı ben ayırıyordum gittiğimde uff ne laflar işitiyordum. En son komşuda görmüş tekrar izne gittiğimde baktım evde halı kalmamış şu incecik Halılar moda olunca geçti oda iyi oluyor bencede

bizim kız da öyle yaşıtlarına göre zayıf çelimsiz ama doktora götürüyorum normal diyor anlamadım gitti. o zaman yaşıtları semirgen mi ?bana tombul tombul güzel geliyorlar oysa

O halılar çıktı biz battık
Alsjsjsjsj

Yani ben de kullanıyorum balkonda ve banyomda o halıları ama halı değil işte onlar.
Ha halı olması gerekli mi, bence o da gereksiz.
Evimdeki halılar düdük gibidir, nefret ederim halıdan ama koca mesleği olunca getirdi zorla attı

benim görümcemler halı mobilya beyaz eşyacı .onların dükkandan beğenip almıştım bir de oymalılar süpürmesi de dert kaldırması da .apartman dairesinde oturuyorum altı üstü.kendimi konakta yaşıyor sanıp almışımmm galiba dev dev halıları

Hahahahah

kızın yeni odaya halı lazımm niye battınız yavvvv

bizim kız da öyle yaşıtlarına göre zayıf çelimsiz ama doktora götürüyorum normal diyor anlamadım gitti. o zaman yaşıtları semirgen mi ?bana tombul tombul güzel geliyorlar oysa
Benimkinden tam 1 yaş küçükler bile daha kilolu ve uzun.
Eskiden çok takardım artık umrumda değil, kilo sorunu olmasın, spor yapar kaslı olur.
Sağlıklı beslensin ki boyu uzasın.
Zaten daha doğduğunda demişti doktorı bu narin ince yapılı bir bebek, kemik yapısı öyle gösteriyor hiçbir zaman kilolu olmaz diye.
Omuzları yoktu yahu

Küçük bir doğdu, kilolu değil ama omuz var kalın bacak var vs.
Gerçekten yaradılış varmış ne yaparsan yap.

Mühit olarak orta gelirin üstünde bir yerde oturuyorum. B A Ş markette o halılar gelince sıra oluyor (indirimdeyken) hele bir tane teyzem kapmıştı 5 tane kullan at mı yapıyorlar bilemedim

Mühit olarak orta gelirin üstünde bir yerde oturuyorum. B A Ş markette o halılar gelince sıra oluyor (indirimdeyken) hele bir tane teyzem kapmıştı 5 tane kullan at mı yapıyorlar bilemedim
Ahahaha olabilir.
Ben pandemide balkona aldım internetten aldım ama o incelerden hatta bayağı banyo paspsı gibi altı plastik, makinada güya yıkanıyor da yıkanmaz bu renk gider.
Palmiye desen almıştım, birbirine girer.
200 tl mi ne verdim 2 parçaya, e baktım seneye kötü oldular gene alırım nolacak

halıcı ömer e uğrasam mı haftasonu pahalı bir yere benziyor aynı avizeci gibi.2000 3000 avizeler o da uygunları .kıza kendi takımının avize abajurunu aldım mecbur neyime onlar benimmm .

senin balkonda amazon ormanları gibi maşallah

halıcı ömer e uğrasam mı haftasonu pahalı bir yere benziyor aynı avizeci gibi.2000 3000 avizeler o da uygunları .kıza kendi takımının avize abajurunu aldım mecbur neyime onlar benimmm .
Tekzen avizeleri hem çok şık hem uygun öneririm

Avize bir insanın en büyük kazığı yiyeceği yerdir.
Salona bir avize beğendik evlenirken, 8 bin tl dedi!!!
Bizim tanıdıkla gittik, siteler esnafından, 4 bine indi.
Sonra biz başka avizeciye gittik, 2 bine aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…