Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Cok farklı değil

Şu yazıyı okudum bir mutlu oldum. Stok yapan mutlu olan kar eden bir başarı hikayesi okuyorum diye heyecan yaptım hatta. Sonunu evde inek sağ tavuk kese bağlayınca karamsarlık çöktü bana da

Konuya basından beri hakim değilim , yanlış bir şey de söylemek istemiyorum , illaki markalı pahalı çanta almak şartmı? Malüm ekonomik kriz , geçim zorluğu vs ...
geçim zorluğu illa karnımızı doyurmaktan ibaret midir?alıştığın evden daha kötüsünde oturmak bindiğin arabanın 15 yaş daha yaşlısına binmek alıştığın standartta tatile artık gidememek 20 yıldır gittiğin sosyal etkinliklerden kısmak konser spor club çocuğun bale drama derslerine artık gidememesi vs. de geçim zorluğudur basbayağı da ekonomik krizdir.

Bugün bi avm gezdik yok anam yok kışlık kıyafet falan alınmaz çok üşüdüğümden oversive uzun elyaf kaban baktım 550 tl donarak ölürüm daha iyi

Ah Bibi ah yağların seni ısıtıyordu dedik dinlemedin üşürsün tabii şimdi

Sahte kupon baskını yaparlar, ne diyorsun ya...
Hatta kan çıkar bizde, aman olmasın lütfen!!!
bizim kız bu seferde ilk kez duyduğum 5. hastalık adında bulaşıcı nalet bir hastalığa yakalandı.covid liler gibi odasında izole kaç gündür garibim maskeyle giriyoruz yanına saat 22.00 gibi bayındır a kontrole götüreceğiz atla arabana gel bi çayımı iç orda pandemi hastanesiymiş bir de mübarek .biz covidden kaçtıkça covid ensemde adım adımmm ha ha ha

Ayol o ne 5. element gibi geçmiş olsun. Bizim de şirkette bilgi işlemci arkadaş covid olmuş karantimada. Geçen hafta bilgisayarıma güvenlik programı yüklemek için dibime girmesi dışında bir sorun yok

Bayındır mı covid hastanesi, covidim diye beni acilinden kovup kaydını silen?
5. hastalık bulaşıcı evet ama öyle izole durumunuza gerek yok, çok yakın temas aynı ürün kullanmayın yeter.
Benim çocuk konusunda bilmediğim hastalık yok yav

güven de kafayı yedi önce beni covid testine gönderdi korkutup en son kızım için belki coviddir diyince kulak burun boğazcı eşim burda yazamayacağım kibar sözler edip hastaneye kızı kapıp bayındırda çocuk doktoruna götürdü pazar günüüü sivilcemiz çıksa covid diyorlar nedir yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…