Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
p90x3, ikinci gün, 10 aydır spor yaptığım halde, sırtım, kollarım, karnım bile hamlamış gibi ağrıyor. Bakalım işe yarayacak mı. Çabuk bitiyor, sıkmıyor. Bazen hareketleri takip etmekte zorlanıyorum.
Bana özelden mail adresini atarsan, mail olarak atabilirim.Saatlerdir torentten indirmeye çalışıyorum.Bunaldım başka yerlere yönlendiriyor.Bunaldım vallahi.İndirdiğin yerin linkini paylaşır mısın?
Kedi83 sen bana göre verimli spor yapanlardansın.Ben yürüyüş yada zumba yapıyorum ama düzensiz.Şimdi ben klasik olan programı mı yapayım sence ? Telefonuma yapacaklarımı indirdim.Bana özelden mail adresini atarsan, mail olarak atabilirim.
Lean programı bizim için daha uygun, hepsini inceledim, yine Puffitt'in söylediği gibi en uygunu lean geldi. Ben onu yapıyorum.Kedi83 sen bana göre verimli spor yapanlardansın.Ben yürüyüş yada zumba yapıyorum ama düzensiz.Şimdi ben klasik olan programı mı yapayım sence ? Telefonuma yapacaklarımı indirdim.
Lean programı bizim için daha uygun, hepsini inceledim, yine Puffitt'in söylediği gibi en uygunu lean geldi. Ben onu yapıyorum.
Gerçekten başlayacaksanız kedi83 gönderdiği videoyu mail adresinizi özelden gönderi.bana da özelden yollayabilecek var mı acaba? bi de benim gibi güçsüz ve esnek olmadığı halde başlayan var mı :)
Ben de bugün başladım.Hiç böyle terlemedim.100/100 hareketleri yapamadım ama 100/80 yaptım.İlk gün için çok iyi bence.Hala sırtımdan ter akıyor.Kedi83 düzenli spor yapan biri olduğu için onun dediği şekilde başladım.Bu arada kedi83 tekrar teşekkürler.Tibet hareketlerimi yapıp duşa gidiyorum.Birde sormak istediğim bu spordan sonra bir şey içmek gerekiyor mu?Süt v.s gibi.Karatay yapmaya çalışıyorum onuda tam oturtabilsem çok güzel olacak.selam ben bugün leana başladım ve tam bir hata hareketlerin yüzde 80nini yapamadım. facebook grubunda sordum yeni başlayanlar classicle başlasın diye atar yedim bilginize yarın bi de öyle deneyeceğim
Merhaba, ben de karatay yapıyorum. Sporu akşam yaptığım için arkasından birşey yemiyorum. Bazen kefir içiyordum. Süt içilebilir belki beni rahatsız ettiği için içemiyorum. Yoğurt, kefir olabilir. Gün içinde yapıyorsan. 1-1,5 saat sonra protein içeren birşeyler yiyebilirsin. Ama spor öncesi de enerji için karbonhidrat tüketmek gerekiyor. Karatayla bu şekilde biraz zor. En mantıklısı ya kahvaltıdan, 1,5-2 saat sonra ya da akşam yemeğinden 1,5-2 saat sonra spor. Ardından de kefir, yoğurt.Bugün ben de başladım.Şu an ter içindeyim.
Ben de bugün başladım.Hiç böyle terlemedim.100/100 hareketleri yapamadım ama 100/80 yaptım.İlk gün için çok iyi bence.Hala sırtımdan ter akıyor.Kedi83 düzenli spor yapan biri olduğu için onun dediği şekilde başladım.Bu arada kedi83 tekrar teşekkürler.Tibet hareketlerimi yapıp duşa gidiyorum.Birde sormak istediğim bu spordan sonra bir şey içmek gerekiyor mu?Süt v.s gibi.Karatay yapmaya çalışıyorum onuda tam oturtabilsem çok güzel olacak.
selam ben bugün leana başladım ve tam bir hata hareketlerin yüzde 80nini yapamadım. facebook grubunda sordum yeni başlayanlar classicle başlasın diye atar yedim bilginize yarın bi de öyle deneyeceğim
Geçmiş olsun ayağın nasıl oldu?Ben dün yapamadım bugün çarşambadan devam edeceğim.Birde dünkü videoyu da yapsam mı acaba ? Kalçamın kasları ağrıyor.Strechingde yaptım amaClassic galiba, bölgesel ağırlıklı. Zayıf olanlar için daha uygun galiba. Bende zayıfım ama, leanda eklenen kardiyolar göbeğim için iyi gibi. Classic düşünmüştüm önce sonra leanda karar kıldım ama 1 hafta sonra ayağımı burktuğum için bırakmak zorunda kaldım. Face grubunu bilmiyordum, bir bakayım bende atarlı gruba.
Teşekkür ederim. Ben şu an spora ara verdim, sadece yerde karın hareketleri Ebru Şallı. Tam düzelsin, çünkü azda olsa şiş var.Geçmiş olsun ayağın nasıl oldu?Ben dün yapamadım bugün çarşambadan devam edeceğim.