an itibarı ile insanity'de 3. haftayı tamamlamış bulunuyorum. temiz beslenmeye devam.yarın tam 21 gün olacak, şeker,işlenmiş ürünler, pirinç,bulgur,kuru incir+kayısı da dahil olmak üzere hiçbirini yemedim. insanity programı boyunca da buna devam edeceğim. program bittikten sonra haftada bir iki gün bulguru beslenmeme dahil ederim. kuru incir ve kayısıyı eğer yemek düzenim monoton gelmeye başlarsa eklerim diye düşünüyorum, ama şeker ve işlenmiş ürünleri bırakmışken tekrar beslenme düzenime dahil etmem gibi geliyor şimdilik. belki yazın yoğurtlu dondurma beni yolumdan çıkarır,fakat onun dışında şu an tatlıya karşı herhangi bir açlık da hissetmiyorum doğrusu.
motivasyona ihtiyacı olan herkese faydası olsun diye: lütfen eğer niyetiniz varsa biran önce,herhangi bir bahaneye sarılmadan biran evvel şekersiz ve hareketli yaşama geçin. insanity, p90x vs.. her ne ise yapmayı düşündüğünüz...sağlığınız el veriyorsa hadi hemen başlayın. benim 3. haftam bitti bile. ertelediğiniz günler kaybettiğiniz günlerdir.
şekerin,işlenmiş ürünlerin zararı sigaraya eş değer olduğuna göre hiç düşünmeden,ertelemeden bırakın...
hem bahar da kapıda. zaman su gibi akıp geçecek ve yaz gelecek. keşke daha önce başlasaydım demeden,daha fazla zaman kaybetmeden...