P90X3 - Günde 30 Dakika

Evet yarım saat videolar ben bütün videoları indirmedim sadece resimdeki takvimde neler varsa onları indirdim. Seninkilerde doğrudur canım :)

Anladım canım teşekkür ederim :) Torrentten falan anlamadığım için eksik sandım :)

Evet yarım saat videolar ben bütün videoları indirmedim sadece resimdeki takvimde neler varsa onları indirdim. Seninkilerde doğrudur canım :)

Puffit bu videolar icin, barfix aleti falan baska neler almak gerekiyor?
Birde senin degisim durumun nedir? Goruntu fitlesti mi, after before resimlerindeki gibi bir fark var mi?

Mesaj tarihine göre bitirmiş olman lazım programı :KK70: Sonuçları paylaşır mısın?

Merhaba canım 3 ay uygulamadım bu programı çünkü aynı şeyi uzun süre yapmaktan inanılmaz sıkılan bi insanım. Çok fazla program değiştiriyorum.
1 aylık izlenimime göre şunu diyebilirim. Kesinlikle işe yarıyor kilo verme konusunda. Zaten hangi egzersiz yaramıyo ki düzenli yapınca :)
Belli bi rakam veremicem ben zor kilo veren biriyim, kişiye göre değişir yemeye de bağlı olarak :)

Puffit bu videolar icin, barfix aleti falan baska neler almak gerekiyor?
Birde senin degisim durumun nedir? Goruntu fitlesti mi, after before resimlerindeki gibi bir fark var mi?

Diğer takvimlerde öyle mi bilmiyorum ama Lean takviminde gerekmiyor.
Benim değişimim şu yönlü oldu, önceden etler sallanır ya öyleydim :KK1: Bununla ciddi anlamda toparlandı. Yani mesela ben Jillian 30ds de yapmıştım bi ay ama kesinlikle p90x3 kadar faydasını göremedim.

Diğer takvimlerde öyle mi bilmiyorum ama Lean takviminde gerekmiyor.
Benim değişimim şu yönlü oldu, önceden etler sallanır ya öyleydim :KK1: Bununla ciddi anlamda toparlandı. Yani mesela ben Jillian 30ds de yapmıştım bi ay ama kesinlikle p90x3 kadar faydasını göremedim.

Sagol canim tesekkurler. Bende jillian 30 ds yaptim, olcu ve goruntu degisimi olmadi. Simdi insanity dvd si bekliyorum, yaninda bunuda istiyorum.

Sagol canim tesekkurler. Bende jillian 30 ds yaptim, olcu ve goruntu degisimi olmadi. Simdi insanity dvd si bekliyorum, yaninda bunuda istiyorum.

İkisi ağır gelmez umarım ben cesaret edemedim yani :) Zaten insanity gerçekten ağır ama sonuçları daha çabuktur o başka :)
Yaza ne kaldı zaten şunun şurasında :KK1:

İkisi ağır gelmez umarım ben cesaret edemedim yani :) Zaten insanity gerçekten ağır ama sonuçları daha çabuktur o başka :)
Yaza ne kaldı zaten şunun şurasında :KK1:

Ooo yok nerde o cesaret, ikisini birden yapamam :KK37: once insanity, sonrada biraz kaslanmak icin p90x3. Yaza topalanir, bidaha da hic ipin ucunu salmayiz insallah. :KK8:

kızlar hem bu programı hem de 30 day shredi bitiren var mı?
p90x3 vs. 30 day shred karşılaştırması yapmam lazım da,yapanlar bu karşılaştırmayı bir yazıverse şuraya :KK53::KK53:

kızlar hem bu programı hem de 30 day shredi bitiren var mı?
p90x3 vs. 30 day shred karşılaştırması yapmam lazım da,yapanlar bu karşılaştırmayı bir yazıverse şuraya :KK53::KK53:

Bence 30 day shred ile p90x3 u kiyaslama. Bunun ayarinda shaun t t25 var.
Ben 30 day shared yaptim guzel bi program ama pek bi degisim yasamadim. Diyet yapmiyordum ama.
54 kilo idim yaparken. Kilom sabit kaldi, olculerimde. Sıkı bir diyetle etkili olabilir.
Simdi 51 kiloyum ve kas ve fit bir gorunum icin p90x3 dusunuyorum.

Bence 30 day shred ile p90x3 u kiyaslama. Bunun ayarinda shaun t t25 var.
Ben 30 day shared yaptim guzel bi program ama pek bi degisim yasamadim. Diyet yapmiyordum ama.
54 kilo idim yaparken. Kilom sabit kaldi, olculerimde. Sıkı bir diyetle etkili olabilir.
Simdi 51 kiloyum ve kas ve fit bir gorunum icin p90x3 dusunuyorum.

epey farklılar diyorsun anladım :KK54:
canım başladıgında ölçülerini ve sonuçlarını burada paylaşır mısın?

p90x3, ikinci gün, 10 aydır spor yaptığım halde, sırtım, kollarım, karnım bile hamlamış gibi ağrıyor. Bakalım işe yarayacak mı. Çabuk bitiyor, sıkmıyor. Bazen hareketleri takip etmekte zorlanıyorum.

X