Harikasıınnnn
Ben de dün yaptığım antremanla yerle bir oldum, 2. Ay fena geldi bana
Ama resim koymuşsun sanırım açılmıyo
yok kuzum tabiki yapamadım hatta şınav 1 ya da 2 defa anca çekebiliyodum .. arada dur nefes al ben öyle yapıyorum, durduruyorum zaten orda da diyor gerektiği yerde durdurup dinlenin diye, alıştıkça daha iyisini yapacaksınevt resim açılmadı
ama gerçekten keyif alıyorum
sende ilk zamanlar tam yaptın mı bazen tam yapamıyorumm
özellikle şınavda zorlanıyorum birde belimde sıkıntı olunca yüklenmıyorumm
yok kuzum tabiki yapamadım hatta şınav 1 ya da 2 defa anca çekebiliyodum .. arada dur nefes al ben öyle yapıyorum, durduruyorum zaten orda da diyor gerektiği yerde durdurup dinlenin diye, alıştıkça daha iyisini yapacaksın
aynen öyle yaparsan dinlenince daha rahat devam edersnaytamam canım öle yapıcam birdahakinee e
aynen öyle yaparsan dinlenince daha rahat devam edersn
bi de şınavı tam şınav değilde yarım şınav olarak çek ilk başta sonra tam şınava geç, hiç yapamamaktan iyidir
ehh biraz daha acıycakk ama 2. ay da komple acıycakbende yarım şınav çekiyorumm
bu kol bacak hep çürük çürük acıyacakmııııııı ağrıyacak mıı
o zman devam yapmayaa
ama şimdi aklıma takılan mesela ben 3 aylık süreci tamamladıktan sonra naısl devam edicemtamam canımmmm
başa dönmeyiz sanırım ama bakalım olabilir de :)araştır araştır bende öğrenem acaba başa mı dönecezzz
Günaydıınnngünaydın canım
hayırlı cumaların olsunn
yapofu ben bugun yapmadım yarın inş. gerçi bana belli olmaz belki akşam üzeri yaparım
akşam halk dansları kursum olduğu için bugun yapmak istemedim
dün akşam üzeri yürüşe çıktım yürüyemdim hala bacaklarım kollarım felaket ağrııyorr nasıl bir spor böle yaaw
Günaydıınnn
Evet biraz süründürüyoama çok güzel etkiliyo kaslarını çalıştırıyo temiz en sevdiğimmmm
2. Ay daha fenaaano zmana devamm evet kaslarımı bu kadar hissetmemiştimmm
vucdumu yavaş yavaş alıştıram bennn
2. Ay daha fenaaanacıdannn ağladım geçen gün ama dokununca kollarımın sertleştiğini hissedyrm
Zamanla o acılardan zevk alacaksındün bende öyle oldummm
yürüyorum ama baldırlarım nasıl sızlıyorrr
akşam yattım göğüsüm yanları çok acıdı
ama bırakmak yokkk