Başlamadınn mııı zaman kaybetme inan bana kıyafetsz kendimi gördüm çok şaşırdım bu kadar bariz değişim beklemiyrdum, kıyafetle pek belli olmuyo
ya biliyorum ama bugunlerde gerçekten çok yorgunum ama kendimi toplama lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlamadınn mııı zaman kaybetme inan bana kıyafetsz kendimi gördüm çok şaşırdım bu kadar bariz değişim beklemiyrdum, kıyafetle pek belli olmuyo
Öldürmüyooo süründürüyooo çok iyi canım alıştıkçaaaa daha bi zevkli gelecekGünaydın pofu
Dün başladımmm
Şuan Bacaklarım ve kollarım sızım sızım sızlıyorrrr
hata sabah kalkıp 2 ci gününü yapacaktım ama kalkamadım
eve gider gitmezz 2 ci günü yapıcam
evet dediğn gibi akşam yürüşe çıkamadım ağrıdannnnn ama inan kendime geldimmmm
yok böyle bir sporrrrrr bütün vucut çalışıyorrrrrr
Sen bi de sonuçları almaya başlayınca gör daha da bi istekle yapıyo insanevet süeündürüyorrr ama sevdim önemli olan bu
kas oranın artarsa 36 beden olursun bence..inşallah canımmmm
36 beden olsam yeter dermişim
şimdi 38 bedenım zatennnnn
bu programla kesinlikle mümkün :) ben de olduysa ki ben senden daha kiloluyum sen de hayli hayli olacak inanıyorumBENIM İSTEDİĞİM DE KAS ORANIMIN ARTMASIII
bu programla kesinlikle mümkün :) ben de olduysa ki ben senden daha kiloluyum sen de hayli hayli olacak inanıyorum
tabiki de ben mesela çalışırken akşam 8 de yapıyordumAY İNŞALLAH CANIM
birde sporu istediğimiz vakıt yapılır demiiii
aslında sabah istiyorum ama kalkamıyorum 5 gibi kalsamm ama zorlucam kendimi inş.
Harikasıınnnngünaydın canım
ben dün akşamın ve bugunu hakkınıda verdim bacaklarım sızım sızım sızladı yattığım yeri beğendim
ama son 15 dk yapamadımmmm nefes nefese kaldımmmmmm
sabah 05,30 kalktımm 3 günü yaptımmmm göğüs ve kol kaslarımı hissetimiyorum ,
sabah yapmak daha iyi olduuuuuu
neden ne tel çaldı ne kapı çaldı ne açıktım diyen olduu
yapabildikçe sabah yapıcammmm