merhabaMerhabapofu ben shaun t'nin t25 programını uyguladım ikinci fazda yoğunluktan bıraktım. Bildiğim kadarıyla bu programları da shaun t düzenlemişti. Sen nasıl uyguluyorsun acaba? Ikisi de ayrı ayrı çok zor değil mi, birlikte nasıl oluyor? Yarın spora tekrar dönüş yapmak istiyorum da belki buna şans verebilirim
Evet cnm zor ama alışıyo insanvalla bu programı yapabilenleri tebrik ediyorum ben 15dk zor yaptım
hiç alışabileceğimi sanmıyorum çok zorlandımEvet cnm zor ama alışıyo insan
ben 2 defa p90x klasik yaptımhiç alışabileceğimi sanmıyorum çok zorlandım
Tşk ederim cnmÖncelikle tebrik ederim bende klasik p90x yapıyorum ama listesine sadık kalmadan p90x videolarım mevcut ama diğerlerini internet üstünden mi izliyorsunuz yoksa satın mı aldınız
Bende elimdekinleri internetten indirmiştim de şimdi sadece telefondan internet kullanıyorum o yüzden indirme imkanım yok videoların yüklü olduğu bi site var mı diye merak etmiştim teşekkür ederim o zamanTşk ederim cnm
Bn netten indirdim herşeyi insanity ve 90x klasik hybrid yapyrm bn de
hımm anladım cnm maalesef yüklü site yok, 16 gb yer kaplayan zip bi dosya... evet baya özellikle bacaklarım çok güzel oldu ve sırtım da sıfır kas bol bol yağ vardı şimdi junior kaslarım çıkıyor :) 1. ayın sonundayım haftaya before after yapıcam inşallahBende elimdekinleri internetten indirmiştim de şimdi sadece telefondan internet kullanıyorum o yüzden indirme imkanım yok videoların yüklü olduğu bi site var mı diye merak etmiştim teşekkür ederim o zaman
sizde bayadır devam ediyorsunuz kaslar baya göstermiştir kendini
Anladım canım olsun bakınırken p90x3 ün videolarından buldum iyi oldu aynı videolardan sıkılmaya başlamıştımhımm anladım cnm maalesef yüklü site yok, 16 gb yer kaplayan zip bi dosya... evet baya özellikle bacaklarım çok güzel oldu ve sırtım da sıfır kas bol bol yağ vardı şimdi junior kaslarım çıkıyor :) 1. ayın sonundayım haftaya before after yapıcam inşallah
Başlamadınn mıııfarka gel
süpersin canım
benı de dürt bende başlayammmmmm