• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozzllemm999'un Diyet Günlüğü

ozzllemm999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
90
1
96
Şanlıurfa
merhaba
bu bölümü pazar günü okumaya başladım ve çok etkilendim umudumu kaybetmiştim ama burası beni çok motive etti yanlız olmadığımı görmek çok etkiledi
önceleri 38-40 beden giyerken yaşadığım şehre geldiğimde zamanla 42-44 çıktım ilk yıl 15 kilo aldım sonraki 2 yıl 2-3 kilo alıp verdim. hep zayıflamak istedim ama hiç başlamadım sadece aktivitelerimi artırdım yediklerimi ancak dengeledim :)))) 2 yıldır karaciğer rahatsızlığından dolayı diyete vs. girişmedim tembellik isteksizlik hep
2 yıldır hergün ilaç kullanıyrdm o yüzden gebelik düşünmedim ama 2.5 ay sonra ilacım bitiyor. bitince 2 ay ara verdikten sonra gebelik düşünebileceğim :3: :3: ve artık zayıflamalıyım
pazartesi gerçekten karalı bir şekilde diyete başladım inş. sonuç alırım...
şekeri bıraktım, kahvaltıda serbest bırakıyrm hazır gıdalar hariç iyi bir kahvaltı yapyrm, 1-2 bardak limonlu sıcak su içiyrm 2lt su içiyrm akşam 6dan önce 1-2 dilim kepek ekmeği ve salata tarzı yiyorum ara öğünde az yağlı süt ve ya yoğurt meyve tüketiyrm sizce bu düzen iyi mi?
ayrıca her yere yürüyerek ve uzun yollardan gidiyorum yürüyüş bandı ilegünde 30dk kadari yürüyorum
umarım bunlar işe yarar 80 kilo ile başladım boyum 165 5 ayda 60 kiloya inmek istiyrm ve sonrada bebek istiyorum ::::)))))))) inş.

mrb cnmmm....
öncelikle seni tebrik ediyorum başlamak nihayetinde yolun yarısıdır... ;)) uyguladıkların çok güzel fakat rahatsızlığından dolayı doktor kontrolünde olsan sanki bana daha iyi olur gibi geldi...bi de kendi tecrübelerimden sana tavsiyede bulunabilirim...mesela günde tükettiğin 2 lt suyu öğün öncelerinde ikişer bardak olarak tüketirsen hem suyunu içmiş olursun hemde tokluk hissi verio acaip...biraz zor gelebilir blki başta...ama şartlanınca kolayca üstesinden gelebilirsin...bir taşla iki kuş...günde fırsatın varsa 1 saat mutlaka yürü...ara öğünleri atlama...ve en önemlisi akşama saat 8 den sonra bişey tüketme tabi meyve filan problem değil...haftada 2 gün kırmızı et 3 tavuk 2 günde balık tüket ama et öğünleri öğlede olsun...akşam genelde sebze ağırlıklı beslen daha hafif olsun akşama yemeklerin...ekmek tüket mutlaka ama kepekli filan olanlardan.. yoğurt her öğünde 1 kase ye yada cacık veya ayran olabilir...çok faydalı...şimdilik aklıma gelenler bunlar...o kadar derin araştırmalarım ve diyetisyen tecrübelerim varki...kaptırınca baya yazmışım şimdi farkettim...tamam tamam sustum... :P ben bu yöntemle haftada 2 kilo verdim...hemde hiç aç kalmadan...sonra göbüş birascık şişti ama yeni yılla tekrar başlicam tam 1 ocakta...belki 2012 uğurlu gelir...naparsın umutlanıyor işte insan...

arkadşlar 2 haftadır devam ediyrm sporu düzenli yapamıyrm ama beslenme düzenim devam ediyr kahvaltı dışında ekmek yok akşam yemegi yok
artık her yere yürüyrm bazen günde 1.5 saat yürüdüğüm oluyr ama sadece 1 kilo verebildim sizce niye yardımınızı bekliyrm acaba ev içinde farklı egzersizler mi yapsam? moralim bozuluyr abur cubur yemiyrm şekeri bıraktım sıcak su içiyrm günde 2lt su içiyrm ama aynıyım :(((((((((((((
ayrıca son on gündür ciddi bir bağırsak tembelliği sorunu yaşıyrm etkisi olabilirmi?

Back
X