ozur dilesem mi dilemesem mi

Mutlak Butlan

i hate dingils
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
8.893
16.678
Arkadaslar az once bir arkadasimla konustuk. Eski sevgilisi mesaj atmis bu da cevap yazmis icerigi bilmiyorum. Sonra araman lazim demis kiz, arkadas aramis bir kac defa . İcerikte ortak aldiklari bir seyle ilgiliymis. Arkadasimin sevgilisi tesadufen ogrenmis, uzulmus biraz vs. Bu konu yuzunden konusuyor muydunuz daha oncede diye sormus kiz.
Olayin ozeti bu. Bana anlatti. Dedim ki eski sevgilinle yazismalariniz oldu mu baska zamanlarda ilk mi bu konusmaniz dedim. Birden alevlendi ben o kadar o.. Cocugu muyum dedi. Ben de ; yazisma derken o bir sey yazar sen cevap verirsin karsilikli yazilinca biz buna yazisma diyoruz. Hemen neden alindin madem bunun o.. Cocuklugu oldugunu dusunuyodun niye cevap verdin ala ala diye pat diye agzimdan cikti. Biraz hazir ve gereksiz cevabimdir da. Kizdi kapadi. Halbuki ben cidden aldatma mahiyetinde sormamistim. Baska zamanlarda diyaloga girmek anlaminda sormustum. Ozur dilesem mi hatali miyim sasirdim kaldim.
Yazim icin kusura bakmayin degisti klavye bulamadim turkce karaktere cevirmeyi.
Son gelismeler : sevgilisi aradi. O da arkadasim, bagiran sayesinde tanistik. Aramis kizi mavi de sen gibi beni siz neye benzetiyorsunuz diye bagirmis cagirmis ayrilmis kizdan. Kavga etmisler tabi ben imada bulunmusum, sevgilisi de ayni imada bulunuyormus bunalmis kadinlardan. Bu is benim basima patlayacak sanirim. Nisanlanacaklardi bir de olaya bak. Bana sordu sen ne soyledin buna bu kadar delirmis dedi. Anlattim oldugu gibi. Kesin iliskisi var diye agladi. Yoktur ya dedim ama ne bileyim bu kadar abarti var gibi geldi.

Son düzenleme:
dileme:)
kendi yarası var ki gocunmuş

Ne gerek var ki bu kadar tepkiye? Hayır dersin gider yani..
Her zaman böyle abartı tepkilerin altında bişey ararım ben..

Senin sorunu da yanlış anlayıp alınmış olabilir, ne şekilde sorduğunu bilmiyoruz..Ama yine de tepki böyle olmamalı..

Kusura bakma yanlış anladıysan ama ben kötü niyetle bişey sormadım derdim ben olsam..Tavrını devam ettirirse , çok ta fifi der koyardım mesafemi..

Acikladim tamam tamam dedi kapadi. Sastim kaldim. Niye bu kadar kizdi anlamadim. Sanki ben gorusturdum eski sevgilisiyle.

Onların kendi mevzusu o kısmı salla da, çocuğa biraz o çocuğu iması yapmış gibi olmuşsun dolaylı yoldan. Eski sevgilisiyle medeni şekil konuşmadığına inanmış gibi görünmüşsün. Bence bi özür dile. Daha doğrusu, yanlış anlaşıldım, yanlış benzetme yaptım vs de, bence.

Yok ya hu cidden baska seyle ilgileniyordum cok sakin sordum. Sevgilin sadece buna mi kizdi baska yazisman oldu mu dedim hatta. Ben sasirdim tepkisine. Cevap vermek o anlama geliyorsa neden yazdin dedim o kisimda sinirlenmistim. Bana, yazisacak kadar oyle miyim diye sormasi sacma geldi. Bagirdi sinirlendi. Hirsini benden cikardi sagolsun. Sevgilisine gucu yetmeyen bana catiyor zaten son zamanlarda.

Ayy sana çatıyosa boşver. Özür dilerim deme de, işler sakinleşince bi süre sonra, yanlış anlaşıldım öyle bir imada bulunmak istememiştim falan dersin..

Hemen de küfürlü reddetmeler filan hiç sevmem.hayir de geç ne diye yok şöyle olayimki yok böyle olayimki. Ol diyeceksin madem çok meraklısın.
Biraz oyle demis gibi oldum sanki iste. Yok canim sen yapmazsin asla ilk ve tek konusmandir dememi bekledi galiba. Hayir konusmadim demesi gerekirdi. Sen beni ne saniyorsun ben bilmem neymiymm diye bir bagirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…