Özür dilerim nolur bana kızmayın, akıl verin.

Şimdiki sevgilisini senle aldatan seni de başkasıyla aldatacak.er yada geç ama bu böyle yani.o kıza degil kendi acizliginize üzülün .bir yada iki kere sevgilisi olan adama rastlamak belki tesadüfen olabilir. ama sürekli bu durum gerçekleşiyorsa sizde biraz sıkıntı var demek. o arkadaş canlısı olmak samimi olmak aslında başka bir şey de yazamıyorum burda anlayan anladı.

Bugün sevgilisini seninle aldatır yarın seni başka biriyle aldatır. Ama olsun ikinci kadın olmayı göze almışsın ne de olsa.

Yazdığın başlığı oku lütfen, demekki kızılacak bişey yaptığının farkındasın, neyse Buda bi başlangıç tabi şu kadarını Söyleyeyim, yarın Birgün bu çocukla aranda bişey olurda burda konu açarsan aldatıldıgına veya terkedildigine dair, hic üzülmem uzak durmak senin elinde sonucta, aklını kullanamıyorsan iade et lütfen

NE istemeye gelmesi beee.Köy. Bak gene banlanıcam ama elden bişey gelmez.Ulan bikere ''istemeye gelicek kadar'' sana bağlanmış olsa ilk önce sevgilisinden ayrılır.İnsan hiç evlenmeyi düşünücek kadar birine sevgi beslese başkasıyla sevgili olurmu? E hadi oldu diyelim,o zaman yarın bigün sırf seni sevdiği için uçkuruna sahip çıkarmı? NOOOO.Allah aşkına bu kadar saftirik olmayın can sıkıyosunuz resmen.Bu ne yaa.Adam Allah'ın çakalı resmen,senn gibi ik iilgi bi çikolattaya gönlünü kaptıran köyler oldukça böyle olmayada devam eder.Aklı varsa da devam etsin zaten,ben olsam bende devam ederim.Ağına düşürücek saftirik çok nede olsa.Bu ne yaa.Allahım.Ay tiksindim reesmen şuan bu konudan.Al kustum sayfaya,çıkıyorum.Hadi arrivederci!

Kızım sen otur bir düşün bence neden evli nişanlı erkekler bana sulaniyor
tövbee

özürü bizden değil kendinden dile asla kendi kendine saygısızlık yapma kendine yakıştırıyor musun bunları ??? inanıyor musun bu adamla son olmaya adam 2 aylıklar ahremine seni katmaya çalışıyor kıza da cidden yazık ya

Plan nedir?
Istemeye gelsin o zmn. Evlenin bence.
Cok mutlu olucaksiniz o kesin, o sana sadik, sen ona sadik. Oyle yani, belli.

Bu karaktersize kelime bulamadim, nasil bi adamdir bu.
Zaten o " arkdas " sandigin sereften yoksun kizi hic saymiyorum. Resmen senden gizlemis sevgilisi oldugunu. Buna hala arkdad diyebiliyomsun gercekten?
Adamin sevgilisi var sevgilisiii.

İnsallah senin de basi gelir anlarsin. Aldatilmak... ne igrenc bi duygu yasamayan bilmez, ha bu arada diskuyruk sallamazsa erkek isirmaz diye bilaf vardir. Swvgilisi oldugunu bile bile sana hallenen adama tepkini koymadigin icin igrencsin.

en çok neye şaşırıyorum biliyormusunuz hatalıyım değip bide akıl danışanlara ne bekliyosun burada iyi yaptın devam et denmesini bunu diyende olmuştur belki ama ben diyorum ki biraz empati kardeşim o kişi sende olabilirdin ..

Oldu cnm çocuğun nieti baya bi ciddi belli başkasıyla birlikte ama sana yüz verio farzedelim senle nieti ciddi nişanlandınız çocuk başkasıyla eeee sana noldu 2. Nişan atma o zmn olursun problemli bence şuan boşluktan nere sarcağını şaşırmış durumdasın gerçekten düzgn biri çıkana kadar karşına bekle bence yoksa iice çıkmaza birersin

Canim benim nisan Attın kötü durum neden nişanı Attın merak ettim yazdiysan da görmedim. Ama boşlukta kaldığın için sonucu olmayacak bir girdaba girme

Eger sadece gonul eglendiririm, ciddi dusunmem diyorsan kafana gore takil. Ama tavsiyem bu adamdan uzak durman. Sana amacinin ne oldugunu acik acik soylemis, boyle bir adamdan sana hayir gel-mez. Birkac ay istediklerini elde etmek icin veya sadece vakit oldurmek icin seni kullanir sonra da bir kenara atar. Uzak dur, seni avucunun icine almasina izin verme! Hatta gerekirse whatsapp, facebook ne varsa engelle.

canım sen şaka mısın acaba.
sevgilisi olan adama göz koymuşsun gelmişin buraya akıl verin kızmayın diyorsun. biz sana niye kızalım ne münasebet seni Allah affetsin ne diyim

Bence uzak dur..su an hemen bi ayriligin ardindan yarani sarmak icin en olmadik seyleri hos bulur insan.. bir sure sonra pisman olabilirsin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…