Özür dilerim nolur bana kızmayın, akıl verin.

Istemeye gelecekler diyo yavrum ya. Bunu araci soylemis ustelik asil kisiden degil istemeye gelme bi iliski teklifi bile yok.

Şimdi şöyle, sevgilisi varsa kesinlikle ve kesinlikle konuşman bile hata. Sen ona yeşil ışık yakmışsın ki gelmiş gözünle, saçınla, kaşınla ilgilenmiş. Sert çeksen asla ve asla yanaşamazdı.
Ayrıca, üzüldüğünüz bir kız arkadaşı var ise ne diye sert şekilde uyarmıyorsun? Adam resmen oyun oynuyor kız arkadaşına sadık değil, seni de kuvvetle muhtemel birisi ile aldatacak. Bence hiç derin denize girip boğulma, tavır al, sert davran. Bizden de özür dileme o özürü kendinden dile böyle adamlara yanaşma. Ah alan mutlu olamaz.

Bu tarz adamlar beni igrendiriyor.... uzun uzun yorum yazmaya bile gerek yok. İgrenmek icinse gerekce cok.

Nasl vicdanınız var nasil konuşabiliyorsunuz? O kizin yerine koy kendini. İki gun sonra cocuk onu birakip sana geldiginde o kizn ne acilar cekecgni hic dusundun mu? Bugun onu birakan yarn seni birakmayacgnmi sanyorsun.. Yazık günah be!

O zaman senin omrun de iki aylik iki ay gecmeden yenisini bulur iki ay sonra sana gule gulee

madem iki ayda bir sevgili değiştiriyor aşkı bulamamış demekki şu anki sevgilisinide sevmiyor peki neden ayrılmıyor? bazı erkekler nişanlısından, eşinden, sevgiliisinden yeni ayrılmış kadınların zayıf ruh halinden yararlanır onları av gibi görür. yapmayın...

Ay bide canım benim bilse ne kadar üzülür diyor. Sinirlerim tepeme çıktı yine. Bırak bu masum ayaklarını. Senin gibi kızlar yüzünden paranoyak gibi sevgililerimizi kısıtlar olduk. Bir bitmediniz. Üstüne üstlük bide yeni nişan atmışsın. Şöyle bi laf var ben bir kitabı bitirdiğimde bile yenisine belli bir zaman sonra başlayabiliyorum(etkisinden cıkmak icin) siz nasıl bu kadar cabuk sevgili değiştirip aşık olabiliyorsunuz?

varya utanmada kalammıs hep bunlar yuzunden yuvalar yıkılıyor sevgılısı var sımdı bunu umursama ılerde evlı olsa umursama ALLAH HERKESI SINIYOR ELESTIRMEK LUKKS DEGIL,seytanı dınlıyor ve kötüü olduğunuzu sizde biliyorsunuz. ama yapaya devam edıceksınız nıye cok yakıslıklı nıye sız 2 .kadın olmayı hak eden bırısınız,lutfen kendıze cekı duzen verin,kendızı gelıstırın oyuncak etmeyın.basınızı cok taşa vurcaksınız yoksa bugun olmasa ilerde

zaten etme bulma dunyası basına bu yaptıgın ılerde gelır

kadın ya da erkek karşısındaki kişi ile evliliği geçtim uzun uzadıya bir ilişki düşünen hiç kimse kendisini " oo ben de çok çapkınımdır, iki ayda bir sevgili değiştiririm" diye tanıtmaz. bence adam size karşı oldukça açık oynuyor kartlarını sorumluluğu da yok hatta size karşı, ayıbı kendi kız arkadaşına ediyor, size yapılan bi ayıp yok açık açık "sevgilim de var ama ben rahat adamım gel iki ay takılalım" demiş işte.

aynen sızı takmıyor acıkca da demıs sıze bakıcagı gözde aşk falan değil, kullanmak

bence böyle bir adamın şuan birlikte olduğu kadın için değil de sen kendin için üzül. :) o kadın gerçeği bir şekilde öğrenir sen olsan da olmasan da ve inan üzülmez, kurtuldum der. ama sen yazık ya insan bunu kendine bile bile nasıl yapar? bu ilişkinin sonunda kimin üzüleceği belli ne yazık ki.

Yanlış yaptığını bilip içini rahatlatan bir şeyler bekliyorsun sanırım..
Kendini kandırmak bu boş ver o çocuğu..
Başkası ile beraberken sana yaklaşan, seninleyken başkasına yanaşır...düz mantık düşün..
Ayrılıp sana gelmiş olsa bir sakınca olmazdı ama o çocuktaki karakter eksikliği...
İçin rahat ediyorsa ilişkin başlar sonra seni tanır ve merakı geçtikten sonra terk eder kanma :)

Son düzenleme:
2 ayda bir sevgili değiştiririm diyen bir zamparanın yemi olmak istiyorsanız çikolatalarını yemeğe devam edin, yüzünüzü gulduren adama yuz çevirmeyin.

Üstelik bunu sevgilisi varken yapıyor ve üstelik siz bunu bile bile yaklaşıyorsunuz ona..

Herkes hak ettiği gibi yaşar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…