Özür dilerim nolur bana kızmayın, akıl verin.

başımızı ne güzelde olmadık şeylerle dolduruyoruz Rabbim
yahu tabikide ona yaklasman normal cünkü yeni yüzük attın ve kendini cok yalnız hissediyorsun ve sana ,şgi veren birine yaklasıyorsun seninleykende sana asık olmasa baskasına asılsa ne olucak bunu hiç düşündün mü
ayrıcsds kendini ne konusma düşürdügünün farkındamısın bir baskasının sevgilisi oldugunu bile bile
buna izin veriyor kendi degerini düşürüyorsun

Olay orda zaten canm .konu sahibi boyle dusunmeye devam ederse o is yerindeki gorusmeler bulusmaya donusucek konudaki esas oglanda kendini nimetten sanicak vay anasini ben neymism diye...kucuk bi harem kurar artik kendne...boyle boyle bi taraflari kalkiyo bu tiplerin iste....
gore gore 2. Kadın olmayı tercih etmek hiç mi ağrına gitmio ya

Öncelikle ne kadar yanlış bir şey yaptığımın farkındayım.Bundan kurtulmam lazım,bana yardım edin.
Nişanlımdan ayrıldım 2 gün sonra iş yerimdeki birisi aracı oldu evlenmek isteyen birisinin olduğunu söyledi, tanıdığımı ama kim olduğunu söylemedi.
Ben de daha yeni nişan attığımı olmayacağını falan söyledim zaman istedi kararını zamanla ver dedi.
Kim olduğu hakkında ip uçlarından yola çıktım, tahmin ettim.
Nişanlı sandığım birisi olduğu için bunu nasıl teklif ederi diye aracı kişiye içten içe kızdım çünkü ben kefilim her şeyim onun benim akrabam falan dedi.
Sonra iş yerimdeki kişi daha önce başka bir şehire göndermiştik işte nişanımı attığım sıralar buraya bizim iş yerine geldi,diğer yerdeki iş bitti burada çalışıyor. Bana sürekli iltifat etmeye başladı, dikkatimi çekti ondan şüpheleniyordum zaten aracı kişinin akrabası o var sadece. Bir falsoya geldim iddaya girdik bana hediye aldı.Nişanlı olmadığını ama sevgilisi olduğunu öğrendim.
Sevgilisi olduğu için uzak duruyordum yemeğe gidelim falan dedi bahane uydurdum gitmiyordum. Bir gün iş için birlikte dışarı çıktık bana iltifat ediyordu ama anlamamazlıktan geldim neden yüzüğünü takmıyorsun falan dedim sevgilim var ama 2 ay sonra başkası olacak 2 ayda bir sevgili değiştiririm falan dedi ayyy en sevmediğim erkek o ne öyle dedim. Sustu ondan sonra biraz zaman konuşmadık. Bu olaydan sonra her gün ne zaman istemeye geleceğiz diyen aracı nişanlımla eşyalarımızı verdiğimiz halde sormadı bir şey.
Dün serviste yanıma oturdu sürekli konuştu, güldürdü beni falan hep benimle ilgilendi saçımla, yüzümle, gözümle falan..
Ne kadar uzak durmaya çalışsam da kalbim ona yaklaşıyor yakışıklı,sevecen,tatlı bir şey.
Sevgilisi var görüyorum whatsappda fotoğraflarını ama bana kalbim aradığını bulana kadar kısa süreli ilişkilere devam edeceğim aşkı bulamadım diyor.
Bugün morelim bozuktu gitmiş çikolata almış günden güne bağlanıyorum ben bu çocuğa ne olur yardım edin.
Sinemaya gidelim diyor ama kabul etmedim, edemem .
Aslında nişanlımdan ayrıldıktan sonra tek yüzümü güldüren şey bu çocuk görünce o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam, aslında onunla birlikte bir şeyler yapmayı o kadar çok istiyorum ki :KK43:
Şimdi sevgilisi olan birisiyle asla ilgisini bile bile konuşmak istemem, ama bundan uzak duramıyorum.
Ne olur bana yardım edin,lütfen çok zor durumdayım :KK43:
O kız için de çok üzülüyorum bana iltifat ettikçe o kızı düşünüyorum, canım benim bilse ne kadar üzülür.

Bugün bunu baskasına yapan yarın onu sana da yapar. Dikkat et o yüzden.

ya herşeyi geçtim de sen böyle bir adama nasıl güvenebileceksin? önceki konundan biliyorum nişanlını baskıdan, yasaklamalardan mahfetmiştin. kendinin şu an sevgilisi olan bir adamla girdiğin muhabbete bak. yani demek ki sen bunu yapabilecek potansiyelde olduğun için kıskançlıktan eski nişanlını da o derece boğuyordun. ya da madem böyle bir duruma düşmekten korkuyorsun neden kendin elin masum kızına bunu yaşatıyorsun? umarım kız fark eder ayrılır.

Bosluktasın şuanda. Mutsuz bir zamanda yakaladı seni. Fırsatını değerlendirmeye çalışıyor. Arkadaşım zaten bir yıkımdan çıktın, yeni bir yıkıma sürüklenme. Uzak durman en iyisi. Zamanla sende bunun farkına varacaksın.

nişanlından yeni ayrılmışsın,boşluktasın ve biri bu arada ilgi gösteriyor bu hoşuna giden.o kişinin sevgilisi var ya,hiç mi düşünmüyorsun? sevgilisini sevmiyordu da niye ayrılmamış sana sulanıyor.bunun neresi hoşuna gidiyor.? bir gün senin de başına geldiğinde neden bunlar başıma geldi deme

Canim benim bilse ne kadar uzulurdu yazmissiniz bi de
siz once ,sevgilisi olan biriyle flort edebilecek kadar aciz olan kendinize uzulun

duygulara engel olmak zordur ama imkansız değil ilk iş ondan uzak durmak olmalı senin için bir araya geldiğiniz sürece tabii ki hisler duyman çok normal bir düşün bu adamla olur mu diye bu bana neler eder diye hayatını mahveder herşeyden önce yaşama sevincini alır götürür sonrada kendi kendini yersin naptım diye!..

Ben de sizin gibilere üzülüyorum yazık size.
Adam 'ben iki ayda bir sevgili değiştiririm' diyor hala aşık olmaya devam..
Karşıdaki kadına üzülmeyi boşverin kendinize üzülün, yazık ki bir ilişkinin bitmesine sevinecek bir potansiyeldesiniz.
İki ayda bir sevgili değiştiren adamın evlenmeyi düşünmesi de komik, evlendikten sonraki halini merakla bekliyorum haber edersin..

Hayatımın son 3 senesinde genel olarak sevgilisi olan nişanlı veya evli erkekler tarafından ilgi gördüm. Bana böyle iltifat eden üzerime düşen erkeklerin sonradan araştırdıkça hayatlarında birisi olduğunu öğreniyorum ya ben napıyorum bu erkeklere beni ne olarak görüyorlar anlamıyorum ki valla kafam önümde yürürüm yani öyle milletin sevgilisine göz koyan bir tip asla değilim ama sadece çalıştığım yerde veya arkadaş ortamlarında çok güler yüzlü sempatik cana yakın, içten olduğumu söylerler sebebi bu mu acaba ??

Sözlümden yeni ayrıldım. Bir aracı vasıtasıyla istemeye geleceğini söyleyen birisi oldu araştırdım hayatında birisi var neymiş 2 ayda bir sevgili değiştiriyormuş neymiş hayatının kadınını arıyormuş neymiş guya o kadın benim ve onu yola getireceğim de bir daha böyle şeyler yapmayacak.
Bugün benim için sevgilisini terk eden yarın da başkası için beni terk eder.

Sorun acaba benim güler yüzümü samimiyetimi yanlış anlamaları mı ??

yazmayayim diyorum ama dayanamiyorum bu konuyu 14 temmuzda yani yaklasik 2 hafta once acmissin..
Orda yazdiklarina bak bi de burda yazdiklarina bak..
sevgili olmak istemeyen, 2. kadin olmak istemeyen biri, 2 haftada bu kadar degisemez!

Eger gercekten ciddiysen uzuluyorsan Cevap ortada
araci arkadasa haddini bildir, konustugun arkadasla da iletisimini kes.

''sevgilim var ama 2 ay sonra başkası olacak 2 ayda bir sevgili değiştiririm falan dedi''
''Sevgilisi var görüyorum whatsappda fotoğraflarını ama bana kalbim aradığını bulana kadar kısa süreli ilişkilere devam edeceğim aşkı bulamadım diyor.''
şükredin ki adam sinsi değil gayet dürüstmüş. başınıza geleceklerin sinyallerini açık açık veriyor. yarın öbür gün bu adamla birlikte olmayı kabul ederseniz, o üzüldüğünüz kızın başına gelenlerin aynılarını yaşayacaksınız demektir.
böyle birine güvenilmez. siz de zaten güvenmiyorsunuz, güvenmek istiyorsunuz. bırakın Allah aşkına ne hali varsa görsün. başka biri de sizinle ilgilenebilir sizi mutlu edebilir hemen bir ilgiye tav olmayın lütfen. nişan atmışsınız, 2 günlük bir heves nedir ki vazgeçin lütfen...

"2 ay sonra başkası olacak 2 ayda bir sevgili değiştiririm falan dedi"

Size böyle diyen bi adama kalbiniz yaklaşıyorsa,zaten orda bi sıkıntı vardır. Atın o kalbi siz çöpe. Boş işler peşinde..

Artık senle sevgiliyken de başka kızlara moral verip onları teselli eder..

X