Özür dilerim nolur bana kızmayın, akıl verin.

O kız için de çok üzülüyorum bana iltifat ettikçe o kızı düşünüyorum, canım benim bilse ne kadar üzülür.
Ama siz biliyorsunuz, canım benim ne kadar üzülüyorsunuzdur sevgilisinden ayrılamayacak kadar sevgilisine düşkün olduğunu bilmekkkk, ona da güzel sözler söylediğini bilmek, çapkınlık malzemesi olarak sizi gördüğünü bilmek...Kim bilir ne kadar üzülüyorsunuzdur.... bu arada neden ayrılmıyormuş sormadınız mı...

sevgili adayınızın şuanki sevgilisine acizmiş gibi davranmışsın ya asıl acizlik size bu kadar açık oynayan bir erkeğin oyunun
asıl kendine üzülüyor çaktırmadığını zannediyor ama çakmamak için akıl sağlığının yerinde olmaması lazım insanın. o adam o kızdan ayrılmayıp sana da açık açık bunu söylüyorsa sen oyuncağı olursun o da gerçeği.

Yarin bir gün whattsapp'te senin fotografin olur ama başkasina çikolata alir. En iyi ihtimal ile.

Kk hanimlarina cok yanlis bir konuyla cok yanlis bir soru sordun.

Buradaki bir cok kadincagiz zaten boyle kadinlar (kizlar) yuzunden kiskanclik krizine girip konu aciyorlar.

Kac kadinin cani yaniyor hergun sen biliyormusun?
Esi veya nisanlisi yada sevgilisine baska bir bayan bakti, konustu,mesajlasti,bulustu vs. Bu yuzden konular aciliyor hergün.

Yaptigin cok yanlis. Sadece senin degil o karaktersiz adaminda yaptigi hic hos degil.

Sadece duygusal boşluğunu dolduruyor hepsi bu... onun yerine git başka bir şeye bakan hayvan al resim yap ne biliyim sevdiğim seyi yap

Ah güzelim yaa biraz aklını kullansan.
Öncelikle boşluktasın her gördüğünü aşk sanman normal
Sonra kendini o kızın yerine koysana bi ? Senin gibi düşünenlere ne demek isterdin .
Son olarak adam şerefsizim diye anırıyo sense bi çikoltaya tavvvv

Aklıma Kemal Sunal'ın -bugün güldü yarın ve..... Lafı geldi be alaaakeysa

Gönlünü tabi ki

Böyle heriflere nasil güvenip birlikte olmak istiyorsunuz, acik acik söylemis bide.
Allah büyük söyletmesin.

sana kızmayalım mı ?
sınır kupu oldum okurken resmen .
yahu sen ayrılalı 2 gun olmus delının bırı kuyuya tas atmıs sende hafıyelık yapıp cıkartmıssın.
cıkarttıgın yetmıyomus gıbı gozunun ıcıne baka baka ben karaktersızım dıyen bırıne kosa kosa gıdıyosun .
bıde kılıf olarak ayyyy yuzumu gulduren tek o cok canm yanıyor sevgılısını dusundukce dıyorsun .
guzel bır sopayı hak edıyorsun .
bırakın bu acıtasyon yaparak ıyı kız rollerını . hergun kac kadının yuvası dagılıyor hayallerı yıkılıyor gelecegı elınden alınıyor senın gıbıler yuzunden bılıyor musun ??
2 ay sonra ayyyy aldatıldım dıye konu acmak sana hem hak hem mustehak ..
Allah akıl versın akılll..

Aklını başına topla bence biran önce..çok şey söylicemde zaten arkadaşlar söylemişler..

Çikolata alan ultra romantik erkek, sevgilisi de olsa kaçırma derim.nasil olsa doğru kadını bulana kadar 2-3 aylık ilişkiler yaşayacakmis ne ka dürüst hem de.Maasallah.

Umarim diger kiz bu adamdan kurtulur . Hic mi gururunuz onurunuz yok . Akil vermemi isterseniz bu adamla sonuna kadar gidin seviyorsaniz evlenin tabi sizi 2-3 ay kullanip atmazsa . Hakettigini yasasin herkes insallah.

Arkadaslar 22 sayfa boyunca ayni seyleri yazdik.. Anlamistir diye dusunuyorum ve umarim bi daha gorusmez o adamla.. ama biraz fazla olmadik mi sizce? Karsidaki de bi insan her ne kadar hata yapsada ve hic hos seyler olmasa da bu kadar ustune gitmenin bir manasi yok diye dusunuyorum.

Genc oldugu icin uyariyoruz.

Kusura bakmayin ama hergun okadar kadinlar ve kizlarimiz burada aldatildim diye konu aciyor.
Niye ? Boyleleri yuzunden iste. Uyarmak zorundayiz aci gercekler.

Genc oldugu icin uyariyoruz.

Kusura bakmayin ama hergun okadar kadinlar ve kizlarimiz burada aldatildim diye konu aciyor.
Niye ? Boyleleri yuzunden iste. Uyarmak zorundayiz aci gercekler.
Bende kac sayfa oncesinde uyarilar yaptim, kimseyi suclamiyorum burda yanlis anlasilmasin. Konu sahibin durumu hos gorulecek bisey degil. Ama 22 sayfa boyunca hep uyarilar yazdik hatta belki sert bir dille yazdik.. Mesaj yerine ulasmistir diye dusunuyorum daha fazla uzatmanin faydasi degil zarari olur

O zaman anladim tesekkurler uyarilarinizi okudum diyip konusunu kapattirsin. Kimsede burda ona dil dokmesin. O kadar insan biliyoruzki ne kadar uyarirsan uyar yada ne kadar fikir verirsen ver gene bildigini okuyan. Bildigini okicaklarsa konu acmalarinin ne anlami kaliyor.

Yani ben boyle dusunuyorum. Uzerine gittigimizide dusunmuyorum.

Bizim niyetimiz uyarip bir cok kadinin caninin yanmasini aldatilmasini bir nebze önlemek ve burdaki yazilari baskalarida okur faydalanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…