- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
Ama siz biliyorsunuz, canım benim ne kadar üzülüyorsunuzdur sevgilisinden ayrılamayacak kadar sevgilisine düşkün olduğunu bilmekkkk, ona da güzel sözler söylediğini bilmek, çapkınlık malzemesi olarak sizi gördüğünü bilmek...Kim bilir ne kadar üzülüyorsunuzdur.... bu arada neden ayrılmıyormuş sormadınız mı...O kız için de çok üzülüyorum bana iltifat ettikçe o kızı düşünüyorum, canım benim bilse ne kadar üzülür.
asıl kendine üzülüyor çaktırmadığını zannediyor ama çakmamak için akıl sağlığının yerinde olmaması lazım insanın. o adam o kızdan ayrılmayıp sana da açık açık bunu söylüyorsa sen oyuncağı olursun o da gerçeği.Ama siz biliyorsunuz, canım benim ne kadar üzülüyorsunuzdur sevgilisinden ayrılamayacak kadar sevgilisine düşkün olduğunu bilmekkkk, ona da güzel sözler söylediğini bilmek, çapkınlık malzemesi olarak sizi gördüğünü bilmek...Kim bilir ne kadar üzülüyorsunuzdur.... bu arada neden ayrılmıyormuş sormadınız mı...
Öncelikle ne kadar yanlış bir şey yaptığımın farkındayım.Bundan kurtulmam lazım,bana yardım edin.
Nişanlımdan ayrıldım 2 gün sonra iş yerimdeki birisi aracı oldu evlenmek isteyen birisinin olduğunu söyledi, tanıdığımı ama kim olduğunu söylemedi.
Ben de daha yeni nişan attığımı olmayacağını falan söyledim zaman istedi kararını zamanla ver dedi.
Kim olduğu hakkında ip uçlarından yola çıktım, tahmin ettim.
Nişanlı sandığım birisi olduğu için bunu nasıl teklif ederi diye aracı kişiye içten içe kızdım çünkü ben kefilim her şeyim onun benim akrabam falan dedi.
Sonra iş yerimdeki kişi daha önce başka bir şehire göndermiştik işte nişanımı attığım sıralar buraya bizim iş yerine geldi,diğer yerdeki iş bitti burada çalışıyor. Bana sürekli iltifat etmeye başladı, dikkatimi çekti ondan şüpheleniyordum zaten aracı kişinin akrabası o var sadece. Bir falsoya geldim iddaya girdik bana hediye aldı.Nişanlı olmadığını ama sevgilisi olduğunu öğrendim.
Sevgilisi olduğu için uzak duruyordum yemeğe gidelim falan dedi bahane uydurdum gitmiyordum. Bir gün iş için birlikte dışarı çıktık bana iltifat ediyordu ama anlamamazlıktan geldim neden yüzüğünü takmıyorsun falan dedim sevgilim var ama 2 ay sonra başkası olacak 2 ayda bir sevgili değiştiririm falan dedi ayyy en sevmediğim erkek o ne öyle dedim. Sustu ondan sonra biraz zaman konuşmadık. Bu olaydan sonra her gün ne zaman istemeye geleceğiz diyen aracı nişanlımla eşyalarımızı verdiğimiz halde sormadı bir şey.
Dün serviste yanıma oturdu sürekli konuştu, güldürdü beni falan hep benimle ilgilendi saçımla, yüzümle, gözümle falan..
Ne kadar uzak durmaya çalışsam da kalbim ona yaklaşıyor yakışıklı,sevecen,tatlı bir şey.
Sevgilisi var görüyorum whatsappda fotoğraflarını ama bana kalbim aradığını bulana kadar kısa süreli ilişkilere devam edeceğim aşkı bulamadım diyor.
Bugün morelim bozuktu gitmiş çikolata almış günden güne bağlanıyorum ben bu çocuğa ne olur yardım edin.
Sinemaya gidelim diyor ama kabul etmedim, edemem .
Aslında nişanlımdan ayrıldıktan sonra tek yüzümü güldüren şey bu çocuk görünce o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam, aslında onunla birlikte bir şeyler yapmayı o kadar çok istiyorum ki
Şimdi sevgilisi olan birisiyle asla ilgisini bile bile konuşmak istemem, ama bundan uzak duramıyorum.
Ne olur bana yardım edin,lütfen çok zor durumdayım
O kız için de çok üzülüyorum bana iltifat ettikçe o kızı düşünüyorum, canım benim bilse ne kadar üzülür.
Kk hanimlarina cok yanlis bir konuyla cok yanlis bir soru sordun.Öncelikle ne kadar yanlış bir şey yaptığımın farkındayım.Bundan kurtulmam lazım,bana yardım edin.
Nişanlımdan ayrıldım 2 gün sonra iş yerimdeki birisi aracı oldu evlenmek isteyen birisinin olduğunu söyledi, tanıdığımı ama kim olduğunu söylemedi.
Ben de daha yeni nişan attığımı olmayacağını falan söyledim zaman istedi kararını zamanla ver dedi.
Kim olduğu hakkında ip uçlarından yola çıktım, tahmin ettim.
Nişanlı sandığım birisi olduğu için bunu nasıl teklif ederi diye aracı kişiye içten içe kızdım çünkü ben kefilim her şeyim onun benim akrabam falan dedi.
Sonra iş yerimdeki kişi daha önce başka bir şehire göndermiştik işte nişanımı attığım sıralar buraya bizim iş yerine geldi,diğer yerdeki iş bitti burada çalışıyor. Bana sürekli iltifat etmeye başladı, dikkatimi çekti ondan şüpheleniyordum zaten aracı kişinin akrabası o var sadece. Bir falsoya geldim iddaya girdik bana hediye aldı.Nişanlı olmadığını ama sevgilisi olduğunu öğrendim.
Sevgilisi olduğu için uzak duruyordum yemeğe gidelim falan dedi bahane uydurdum gitmiyordum. Bir gün iş için birlikte dışarı çıktık bana iltifat ediyordu ama anlamamazlıktan geldim neden yüzüğünü takmıyorsun falan dedim sevgilim var ama 2 ay sonra başkası olacak 2 ayda bir sevgili değiştiririm falan dedi ayyy en sevmediğim erkek o ne öyle dedim. Sustu ondan sonra biraz zaman konuşmadık. Bu olaydan sonra her gün ne zaman istemeye geleceğiz diyen aracı nişanlımla eşyalarımızı verdiğimiz halde sormadı bir şey.
Dün serviste yanıma oturdu sürekli konuştu, güldürdü beni falan hep benimle ilgilendi saçımla, yüzümle, gözümle falan..
Ne kadar uzak durmaya çalışsam da kalbim ona yaklaşıyor yakışıklı,sevecen,tatlı bir şey.
Sevgilisi var görüyorum whatsappda fotoğraflarını ama bana kalbim aradığını bulana kadar kısa süreli ilişkilere devam edeceğim aşkı bulamadım diyor.
Bugün morelim bozuktu gitmiş çikolata almış günden güne bağlanıyorum ben bu çocuğa ne olur yardım edin.
Sinemaya gidelim diyor ama kabul etmedim, edemem .
Aslında nişanlımdan ayrıldıktan sonra tek yüzümü güldüren şey bu çocuk görünce o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam, aslında onunla birlikte bir şeyler yapmayı o kadar çok istiyorum ki
Şimdi sevgilisi olan birisiyle asla ilgisini bile bile konuşmak istemem, ama bundan uzak duramıyorum.
Ne olur bana yardım edin,lütfen çok zor durumdayım
O kız için de çok üzülüyorum bana iltifat ettikçe o kızı düşünüyorum, canım benim bilse ne kadar üzülür.
Ah güzelim yaa biraz aklını kullansan.
Öncelikle boşluktasın her gördüğünü aşk sanman normal
Sonra kendini o kızın yerine koysana bi ? Senin gibi düşünenlere ne demek isterdin .
Son olarak adam şerefsizim diye anırıyo sense bi çikoltaya tavvvv
Aklıma Kemal Sunal'ın -bugün güldü yarın ve..... Lafı geldi be alaaakeysa
Genc oldugu icin uyariyoruz.Arkadaslar 22 sayfa boyunca ayni seyleri yazdik.. Anlamistir diye dusunuyorum ve umarim bi daha gorusmez o adamla.. ama biraz fazla olmadik mi sizce? Karsidaki de bi insan her ne kadar hata yapsada ve hic hos seyler olmasa da bu kadar ustune gitmenin bir manasi yok diye dusunuyorum.
Bende kac sayfa oncesinde uyarilar yaptim, kimseyi suclamiyorum burda yanlis anlasilmasin. Konu sahibin durumu hos gorulecek bisey degil. Ama 22 sayfa boyunca hep uyarilar yazdik hatta belki sert bir dille yazdik.. Mesaj yerine ulasmistir diye dusunuyorum daha fazla uzatmanin faydasi degil zarari olurGenc oldugu icin uyariyoruz.
Kusura bakmayin ama hergun okadar kadinlar ve kizlarimiz burada aldatildim diye konu aciyor.
Niye ? Boyleleri yuzunden iste. Uyarmak zorundayiz aci gercekler.
O zaman anladim tesekkurler uyarilarinizi okudum diyip konusunu kapattirsin. Kimsede burda ona dil dokmesin. O kadar insan biliyoruzki ne kadar uyarirsan uyar yada ne kadar fikir verirsen ver gene bildigini okuyan. Bildigini okicaklarsa konu acmalarinin ne anlami kaliyor.Bende kac sayfa oncesinde uyarilar yaptim, kimseyi suclamiyorum burda yanlis anlasilmasin. Konu sahibin durumu hos gorulecek bisey degil. Ama 22 sayfa boyunca hep uyarilar yazdik hatta belki sert bir dille yazdik.. Mesaj yerine ulasmistir diye dusunuyorum daha fazla uzatmanin faydasi degil zarari olur