Özür dilerim nolur bana kızmayın, akıl verin.

Öncelikle ne kadar yanlış bir şey yaptığımın farkındayım.Bundan kurtulmam lazım,bana yardım edin.
Nişanlımdan ayrıldım 2 gün sonra iş yerimdeki birisi aracı oldu evlenmek isteyen birisinin olduğunu söyledi, tanıdığımı ama kim olduğunu söylemedi.
Ben de daha yeni nişan attığımı olmayacağını falan söyledim zaman istedi kararını zamanla ver dedi.
Kim olduğu hakkında ip uçlarından yola çıktım, tahmin ettim.
Nişanlı sandığım birisi olduğu için bunu nasıl teklif ederi diye aracı kişiye içten içe kızdım çünkü ben kefilim her şeyim onun benim akrabam falan dedi.
Sonra iş yerimdeki kişi daha önce başka bir şehire göndermiştik işte nişanımı attığım sıralar buraya bizim iş yerine geldi,diğer yerdeki iş bitti burada çalışıyor. Bana sürekli iltifat etmeye başladı, dikkatimi çekti ondan şüpheleniyordum zaten aracı kişinin akrabası o var sadece. Bir falsoya geldim iddaya girdik bana hediye aldı.Nişanlı olmadığını ama sevgilisi olduğunu öğrendim.
Sevgilisi olduğu için uzak duruyordum yemeğe gidelim falan dedi bahane uydurdum gitmiyordum. Bir gün iş için birlikte dışarı çıktık bana iltifat ediyordu ama anlamamazlıktan geldim neden yüzüğünü takmıyorsun falan dedim sevgilim var ama 2 ay sonra başkası olacak 2 ayda bir sevgili değiştiririm falan dedi ayyy en sevmediğim erkek o ne öyle dedim. Sustu ondan sonra biraz zaman konuşmadık. Bu olaydan sonra her gün ne zaman istemeye geleceğiz diyen aracı nişanlımla eşyalarımızı verdiğimiz halde sormadı bir şey.
Dün serviste yanıma oturdu sürekli konuştu, güldürdü beni falan hep benimle ilgilendi saçımla, yüzümle, gözümle falan..
Ne kadar uzak durmaya çalışsam da kalbim ona yaklaşıyor yakışıklı,sevecen,tatlı bir şey.
Sevgilisi var görüyorum whatsappda fotoğraflarını ama bana kalbim aradığını bulana kadar kısa süreli ilişkilere devam edeceğim aşkı bulamadım diyor.
Bugün morelim bozuktu gitmiş çikolata almış günden güne bağlanıyorum ben bu çocuğa ne olur yardım edin.
Sinemaya gidelim diyor ama kabul etmedim, edemem .
Aslında nişanlımdan ayrıldıktan sonra tek yüzümü güldüren şey bu çocuk görünce o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam, aslında onunla birlikte bir şeyler yapmayı o kadar çok istiyorum ki :KK43:
Şimdi sevgilisi olan birisiyle asla ilgisini bile bile konuşmak istemem, ama bundan uzak duramıyorum.
Ne olur bana yardım edin,lütfen çok zor durumdayım :KK43:
O kız için de çok üzülüyorum bana iltifat ettikçe o kızı düşünüyorum, canım benim bilse ne kadar üzülür.
O zaman onun icin seninde iki aylik omrun var..:KK14:

zaten adamla evleneceği gibi bir olayı sanmıyorum, basit bir hoşlantı için yapılan yorumlar bana fazla ağır geldi. bu yüzden yorum yapma gereği duydum. yani sadece siz üstünüze alınmayın.
Ben burda yorum yaparken sivri dilli olabiliyorum cunku bazilari herseyi toz pembe goruyor.. mesela siddet gosteren adama "bak cnm bosanmazsan bu seni daha cok dover, cocuklarina siddet uygular" gibi gelecege dair kelimeler kullaniyorum. Bende sanmiyorum bu iliskinin evlilige kadar gidecegini.. Ama sonradan uzulecegini simdiden gelecegi gorsun istedim o yuzden yazdim.
Basit bir hoslanti gormuyorum ben.. burda vicdanini rahatlatip sevgili olmak istiyor gibime geldi.. basit bir hoslanti olsa cumlelerinden anlasilirdi.. daha fazla birlikte olmak istiyor adamla

Ben burda yorum yaparken sivri dilli olabiliyorum cunku bazilari herseyi toz pembe goruyor.. mesela siddet gosteren adama "bak cnm bosanmazsan bu seni daha cok dover, cocuklarina siddet uygular" gibi gelecege dair kelimeler kullaniyorum. Bende sanmiyorum bu iliskinin evlilige kadar gidecegini.. Ama sonradan uzulecegini simdiden gelecegi gorsun istedim o yuzden yazdim.
Basit bir hoslanti gormuyorum ben.. burda vicdanini rahatlatip sevgili olmak istiyor gibime geldi.. basit bir hoslanti olsa cumlelerinden anlasilirdi.. daha fazla birlikte olmak istiyor adamla

Haklısınız,
Tabi canım vicdanını rahatlatıp sevgili olmak istemese neden konu acsın üzerinde bile durmaz
Ondan sonra işlerine gelmeyince hayat kadınlarına laf atıyorlar

ne demiş shakespeare Beğendiğiniz bedenlere, hayalinizdeki ruhları koyup, aşk sanıyorsunuz o da bu gibi bir şey
o kadar basitleşmeye ne gerek var
sonra bizler sivridilli oluyoruz

Vallahi yardım istemeye geldim nasıl aklımdan silerim, nasıl uzak dururum diye hayat kadını muamelesi gördüm vallahi delircem. Ben yapmam dediğimiz ne varsa başınıza geliyor işte sevgilisi olan birisine ilgi duyuyorum of çok üzgünüm.
Peki sevgilmden ayrildim dese kabul etmicekmisn..hoslaniyrm diyosun suan senn dusuncene gore en buyuk engel bu degilmi...aski bulana kadar boyle devam edicekmis kizlar sirada bekliyo cnku beyefendiyi herkes kul kole....ayrica gayet pervasizz yani sevgilisi oldgnu flanda saklamiyo senden ..bu cocugun sana bakis acisi gayet net..sevgilisi cepte ama sende ol deneme yanilma..boyle bi karakterden nasi hoslanabiliyosun ben anlayamadim...bde daha yeni nisan atmissn.bi kendini toparla bi kendine gel...2 ay sonra sendende umdugunu bulamayinca baska bi kiza ayni taktiklerle yaklasicak o kizda senn icin uzulucek haberi yok yazik diye o zmanda aldatiliyrm diye konu acicaksin..ya aklini kullan bu adamin ilgisi suni o kadar belliki...

istese bile eğer uzak durursa böyle bir şey olmaz. kalan kısma katılıyorum ama linç de etmemek gerek.

Senin yapman gereken ona kac bucak oldugunu gostermekken etkileniyorum ne yapayim dediğin icin kiziyorlar sana. Sanıyor musun ki hic sevgili olan adam asılması ya da evliler göz koymadı bize? Oyle bir cevap vermen gerekirdi ki haddini bilecek. Sense ayy boyle erkekleri hic sevmem diyorsun senden uzak durduğunu gozlemliyorsun ve onunla bir seyler yapmak istediğini söylüyorsun. Sevgilisini birakirsa senin icin ve sen de kabul edersen kendin icin uzulursun ne ettim de benim basıma kaldi bu is diye kafani duvarlara vurursun.

sevgili değiliz demişsin de sen istemediğin için değil adamın zaten hali hazırda bi sevgilisi olduğu için değilsiniz.
ben olsam napardım biliyo musunuz ? kendime hakaret sayardım o aracı adamın bana böyle birini önermesini . değil ilgilenmek normalde selam veriyorsam onu da vermezdim. duygularıma engel olamıyorum lafını evli ve ya sevgilisi olan birine ilgi duyup kendiyle ilgilenmesine izin verip saçma sapan çikolata bilmem ne almasına izin verenlerde ciddiye alamıyorum.

üzülmesem size sormam herhalde değil mi Allah Allah üzülmesem tamam der görüşürüm çocukla kafam düzelene kadar gönül eğlendiririm
Oooo pess valla:KK53:seninde ondan farkin yok ,baksana kafam duzelene kadar gonul eglendiririm diyosun,:KK50:tencere kapak ,bulmusunuz birbirinizi:KK6:

Arkadaş sevgilisi olan bir adamla flört ediyor ama adamın sevgilisi için de "ay canım benim bilse ne kadar üzülür" diyor. Bu kadar mantıksız yani..
ayy çok sağol.. İki kelimelik ozeti sayfa dolusu yazmış, uşendim okumaya valla..

konu sahibi o kadar uzuluyosa niye sevgilisi olan biriyle flort edio..

istese bile eğer uzak durursa böyle bir şey olmaz. kalan kısma katılıyorum ama linç de etmemek gerek.
haklisiniz ama uzak durabilecegini sanmiyorum... linc etmek huyum degildir.. sadece gercekten kendine gelmesi icin bi kac sey yazdim onun iyiligi icin.. hakaret etmedim terbiyesizce de konusmadim..

Evli kadinlarada disardan teklifler gelebiliyor onemli olan iradene sahip cikmak ve kendini kaptirmamaktir. Konu sahibi gordugum kadariyla kendini kaptirmis o yuzden faydam olsun diye yazdim. Yoksa haddime degil kendi bilecegi sonucta. Herkes kendi gidecegi yolu kendi secer..

ayy çok sağol.. İki kelimelik ozeti sayfa dolusu yazmış, uşendim okumaya valla..

konu sahibi o kadar uzuluyosa niye sevgilisi olan biriyle flort edio..
Olay orda zaten canm .konu sahibi boyle dusunmeye devam ederse o is yerindeki gorusmeler bulusmaya donusucek konudaki esas oglanda kendini nimetten sanicak vay anasini ben neymism diye...kucuk bi harem kurar artik kendne...boyle boyle bi taraflari kalkiyo bu tiplerin iste....

haklisiniz ama uzak durabilecegini sanmiyorum... linc etmek huyum degildir.. sadece gercekten kendine gelmesi icin bi kac sey yazdim onun iyiligi icin.. hakaret etmedim terbiyesizce de konusmadim..

Evli kadinlarada disardan teklifler gelebiliyor onemli olan iradene sahip cikmak ve kendini kaptirmamaktir. Konu sahibi gordugum kadariyla kendini kaptirmis o yuzden faydam olsun diye yazdim. Yoksa haddime degil kendi bilecegi sonucta. Herkes kendi gidecegi yolu kendi secer..

tamam, ben de katılıyorum. bu da son mesajım olsun bu konudaki. yapması gereken belli; uzak durmak. hepimiz farklı şekillerde aynı şeyi söylüyoruz.

Dikkat edin is yerinde bir idia olmasin bu. Sevgilisi var saklamiyor araci var istemeye gelecek diyor. Adam sizi hic istemeye gelecegim dedi mi sadece araci mi dedi? Araciya diyemediniz mi adamin sevgilisyle resimleri var nasil beni istemeye gelecek bu ne iş boyle diye? Konu sahibi dikkat bence bu iş icinde bir is var. Hem bu kadar profesyonel bir adam neden araya araci koysun ki?

Sadece ilk mesaji okudum oturmayan cok sey var.

X