Özür dilerim nolur bana kızmayın, akıl verin.

O sahisa hic deginmeyecegim bile. Is tamamen sende bitiyor. Sevgilisi mi varmis, bunu mu ogrendin? Kalbini de gozunu de kapatmalisin o kisiye. Kim olursa olsun karsindaki. Hislerine engel olamadigini soyluyorsun. Eger kalbini, gozunu, kulagini o kisiye kapatmazsan tabiki olamazsin. Buradaki bircok kisiye sutten cikma ak kasik olduklari uonunde birsey yazmissin. Emin ol senin bu yaptigini yapan insan sayisi dusundugunden azdir. Hele ki nisanlisini yani sevdigini unutamayan bi insanin da yapmamasi gereken seyler bunlar. Sevgine saygi duymalisin en basta. Burada pek cok evli, nisanlu, sevgilisi olan kisi var. Senin yaptigini dusununce bu insanlar tabiki tepki gosterir. Uzak durman ve iletisimi kesmen en dogru yol bence de. Kirici olmadigimi dusunerek yazdim bunlari. Umarim dogru olana donersin..
teşekkür ederim şuan hayatımda kimse yok zaten bir anlık gaflete düştüm sanırım uzaklaşacağım

Senin gibi bi kızla aldatildim sanırım
Ah ne acı
Kocan seni aldatmıştı değil mi benim gibi bir kadın derken ne demek istiyorsunuz ayrıca biraz daha açında hiç günahım kalmasın zira bazılarını aldığınız için teşekkür ederim.

Birisi sevgilisini aldatiyor, ötekide 2 gün sonra baskasini buluyor.
Bence kapak yuvarlanip tenceresini bulmus...
hak ediyorsunuz birbirinizi :)))

O kiza söyleyinde bari aranizdan ciksin ...

durumu şordan ele alırsaak;

adam yavşak bayanlar. e bu kız yeni nişan atmış boşlukta illaki. e bizede biri ilgi gösterse hoşumuza gider. karşımızda evli nişanlı olursa tabiki yavşamayız ama bi hoşumuza gider. Kahretsin Çok Kuğulum deriz yani.
Amaaa mor cilek mor cilek sen uzak dur canım. bugün ona yapan sanada yaparrrr.
sonra bide kalkar derki bu kız hayatımda birinin olduğunu bile bile bana koştuuu demekki buna farketmez derrr
der de der yaniii.

Kocan seni aldatmıştı değil mi benim gibi bir kadın derken ne demek istiyorsunuz ayrıca biraz daha açında hiç günahım kalmasın zira bazılarını aldığınız için teşekkür ederim.
Kocam aldatmadi evli değilim
Sen kendine verdiğin zararı görmüyo musun ? Adamın sevgilisi var çikolata alıyo diye iltifat ediyo diye yakın hissetmek neden
Sen hiç aldatildim mi? Sen onu yaparken bi kızın aldatilmasina neden oluyosun
Kendine saygın olsun lütfen
Bize günah vericegine sen alma kimsenin gunahini

adam yavşak bayanlar. e bu kız yeni nişan atmış boşlukta illaki. e bizede biri ilgi gösterse hoşumuza gider. karşımızda evli nişanlı olursa tabiki yavşamayız ama bi hoşumuza gider. Kahretsin Çok Kuğulum deriz yani.
sonra bide kalkar derki bu kız hayatımda birinin olduğunu bile bile bana koştuuu demekki buna farketmez derrr
der de der yaniii.
O yüzden diyorum ya kendine saygın yok mu diye
İltifat herkesin hoşuna gider ama adamın sevgilisi var ya bariz yani bunun ötesi olabilir mi

onu düşünmekten kendimi alamıyorum farklı bölümlerde çalışıyoruz günde 1 kere falan görüyorum bir de sabah giriş akşam çıkışta servisle de çok nadir geliyor.Arada bahaneler bulup yanıma geliyor göz kırpıyor,uyuz ya çıkmıyor aklımdan offf ne olur bana bir şey söyleyin, nasıl engel olunur duygulara ?

Onun sevgilisi varken başkalarına asılacak kadar "düşük" bir adam olduğunu düşünerek engel olabilirsiniz mesela.

O yüzden diyorum ya kendine saygın yok mu diye
İltifat herkesin hoşuna gider ama adamın sevgilisi var ya bariz yani bunun ötesi olabilir mi

öteside beriside yok zaten. ama kızcağızında tamda yalnız kaldığı dönemde bi hoşuna gitmiş. ayırcam nifak sokcam dememişki. ha baya bi sayıldı sövüldü o yüzden net bi çizgi çekti ama burda esassss sıkıntı Yine bir ERKEK

Kocam aldatmadi evli değilim
Sen kendine verdiğin zararı görmüyo musun ? Adamın sevgilisi var çikolata alıyo diye iltifat ediyo diye yakın hissetmek neden
Sen hiç aldatildim mi? Sen onu yaparken bi kızın aldatilmasina neden oluyosun
Kendine saygın olsun lütfen
Bize günah vericegine sen alma kimsenin gunahini
yok bir yere yazmıştın oradan hatırlıyorum kocandan ayrılmıştın neyse ben de aldatıldım ne olduğunu biliyorum yanlış bir şey yapmadım sadece kabul etmemeliydim aldığı çikolatayı ,iltifatları da kendi içimde hoşuma gitti asla ona belli etmedim aksine sert çıktım.

der de der yaniii.
çok haklısın çok teşekkürler

öteside beriside yok zaten. ama kızcağızında tamda yalnız kaldığı dönemde bi hoşuna gitmiş. ayırcam nifak sokcam dememişki. ha baya bi sayıldı sövüldü o yüzden net bi çizgi çekti ama burda esassss sıkıntı Yine bir ERKEK
Erkek değil onun adı şerefsiz
Gelip hayatimizin içine ediyorlar
Sen uzak dur mor cilek mor cilek ayrıca evli degiliim sevgilim aldattı :KK70: allahtan evli değilim

Birisi sevgilisini aldatiyor, ötekide 2 gün sonra baskasini buluyor.
Bence kapak yuvarlanip tenceresini bulmus...
hak ediyorsunuz birbirinizi :)))

O kiza söyleyinde bari aranizdan ciksin ...
ne 2 günü ya aman anlamadan görmeden konuşmaya pek heveslisin maşallah

İstemeye gelseler ne olacak. Evlendikten sonra da bu adam kadınları böyle eğlence aracı olarak görmeye devam edecek. Sen de evde bekleyeceksin. Adam daha baştan düşük karakterli olduğunu göstermiş. Yok ben ille de bile bile lades derim diyorsan, sen bilirsin tabi.
yok olurmu biz kadınlarda evlendikmi ohhhh tertemiz arındım yundum yukarı kondum modu var çünkü nie etraf diecekki istemeye geldiler nişanı oldu düğünü oldu çünkü hep etraf ne der die düşünoz istemeye gelmek demek o adam hayatın boyunca seni kırmaz üzmez aldatmaz prensesler giibi bakar demek oluo aynı zamanda toplumun cahilce önyargısından dolayı evlenmek demek herşeyin hallolması anlamına geliyor Allah Allah
bu konu değlide sırf diğer açılan konularda canımı sıktı ay bu ne ya

Tabi bu çocuk sevgilisi olduğunu bildiğimi bilmiyordu bir gün iş için birlikte dışarı çıktığımızda iltifat edince ya nerde senin yüzüğün nişanlı değil misin sen dedim yoooo dedi yanımızdaki başka arkadaşta yok nişanlı değil ama sevgilisi var dedi.Ordan sonra söyledi evet var ama 2 ay sonra başkası olacak aradığım aşkı bulana kadar böyle falan dedi.

Oooo!!!. Demek bir de sizi "edepli adaplı" bir adamla evleniyormuşsunuz gibi kandıracaklardı öyle mi. Bundan sonra bile nasıl aklımdan çıkaracağım diye sormayın lütfen.

Oooo!!!. Demek bir de sizi "edepli adaplı" bir adamla evleniyormuşsunuz gibi kandıracaklardı öyle mi. Bundan sonra bile nasıl aklımdan çıkaracağım diye sormayın lütfen.
Bana öyle anlattılar ki mükemmel erkekmiş gibi tabi kim olduğunu anlayınca öğrendim her şeyi

Canım benim şuan boşluktasın o kişi sana ondan çekici geliyor valla şu yazdığını okuyunca bize buradan ş*refsiz biri gibi geliyor.
Düşün; Sevgilisi var ve sana yazıyor ... Hadi diyelim seninle oldu birliktesiniz ve çıkıyorsunuz sen bu adama nasıl güveneceksin?Sonuçta seninle birlikteyken de sevgilisi vardı değil mi? Kafanda hep bir soru işareti olacak gerek yok bence.

Canım benim şuan boşluktasın o kişi sana ondan çekici geliyor valla şu yazdığını okuyunca bize buradan ş*refsiz biri gibi geliyor.
Düşün; Sevgilisi var ve sana yazıyor ... Hadi diyelim seninle oldu birliktesiniz ve çıkıyorsunuz sen bu adama nasıl güveneceksin?Sonuçta seninle birlikteyken de sevgilisi vardı değil mi? Kafanda hep bir soru işareti olacak gerek yok bence.
yok yok merak etmeyin ondan uzak duracağım iş için bile konuşmamaya çalışacağım söz veriyorum size

X