- 24 Eylül 2010
- 5.854
- 18.846
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama ben hissettiklerimi paylaştım onunla görüşmeyi kabul etmedim numaramı vermedim sosyal hesaplardan eklemedim bu içimden geçen yani ona olan hislerim sizinle paylaşmamam gerekirdi,dinimiz de bile kötü bir şey düşündüğünde ama onu uygulamadığında günaha girmiyorsun fakat siz beni yapmadığım bir şey için yargılıyorsunuz.aslında onunla birlikte bir şeyler yapmayı o kadar çok istiyorum ki
Şimdi sevgilisi olan birisiyle asla ilgisini bile bile konuşmak istemem, ama bundan uzak duramıyorum.
Ne olur bana yardım edin,lütfen çok zor durumdayım
O kız için de çok üzülüyorum bana iltifat ettikçe o kızı düşünüyorum, canım benim bilse ne kadar üzülür.
şu son cümlelerin yüzünden olamaz mı sence..
bak kardeşim ben çocukla konuşmak bile istemiyorum kızıyla olan ilişkisinde aklı karışmasın diye yanıma geliyor falan uzak durmaya çalışıyorum sadece hislerime engel olamamaktan korkuyorum sanırsınız hepiniz sütten çıkmış ak kaşık sanırsınız hepiniz hiçbir zaman hayatınızın hiçbir yerinde hislerinize engel olamama diye bir şey yaşamadınız.millet demek böyle buluyor sevgiliyi körmüş topalmış hayatında biri varmış demeden kancayı takarak bizde daha beyaz atlıyı bekleyelim
Onunla takılmıyorum bu bir ikincisi kızdan ayrılmasını da istemiyorum aaaaisterseniz sevgili olun. belki kızdan ayrılır belki ikinci kadın olursunuz. sevgilisinden ayrılıp sizinle birlikte olursa da boynuzlarınızı 2 ay sonrasına hazırlayın. belki de daha yakın. sevgilisi olduğu halde onunla takılan kadını o adam dahi ne gözle görür.
hiç de sevgili falan olmak istemiyorum içimi rahatlatmak için size zaten yazmam yorumlarınızı sürekli takip ediyorum kk kadınları iç rahatlatıcı şeyler söylemez aksine bana fikir verin hatta bazen sert de konuşun da hislerime hakim olayım diye yazdım.Ben burda yorum yaparken sivri dilli olabiliyorum cunku bazilari herseyi toz pembe goruyor.. mesela siddet gosteren adama "bak cnm bosanmazsan bu seni daha cok dover, cocuklarina siddet uygular" gibi gelecege dair kelimeler kullaniyorum. Bende sanmiyorum bu iliskinin evlilige kadar gidecegini.. Ama sonradan uzulecegini simdiden gelecegi gorsun istedim o yuzden yazdim.
Basit bir hoslanti gormuyorum ben.. burda vicdanini rahatlatip sevgili olmak istiyor gibime geldi.. basit bir hoslanti olsa cumlelerinden anlasilirdi.. daha fazla birlikte olmak istiyor adamla
üzülmesem diyorum ya yapmıyorum tabiki öyle bir şey pardon da nerenizle anlıyorsunuz acaba valla yanlış bir şey yazmayayım diyorum çok uzatıyorsunuz.Oooo pess vallaseninde ondan farkin yok ,baksana kafam duzelene kadar gonul eglendiririm diyosun,tencere kapak ,bulmusunuz birbirinizi
ohh be sonunda adam akıllı bir yorum gördüm hay yaşabaşımızı ne güzelde olmadık şeylerle dolduruyoruz Rabbim
yahu tabikide ona yaklasman normal cünkü yeni yüzük attın ve kendini cok yalnız hissediyorsun ve sana ,şgi veren birine yaklasıyorsun seninleykende sana asık olmasa baskasına asılsa ne olucak bunu hiç düşündün mü
ayrıcsds kendini ne konusma düşürdügünün farkındamısın bir baskasının sevgilisi oldugunu bile bile
buna izin veriyor kendi degerini düşürüyorsun
bir şey yaptığım yok rahat olun sanki siz sevgilisi olan ya da evli olan iş yerinizdeki iş arkadaşlarınızla konuşmuyorsunuz benim yaptığım sadece selamını almak bir de çikolata aldı onu kabul etmekcanım benim demen kıza canın olsa bunları yapmazsın
Çok teşekkür ederim bugün sabah yanıma oturdu yer değiştirdim bir şeyler söyledi cevap vermemeye çalıştım ama bir şeyler sorup duruyor insanların içinde tepki de veremiyorumduygulara engel olmak zordur ama imkansız değil ilk iş ondan uzak durmak olmalı senin için bir araya geldiğiniz sürece tabii ki hisler duyman çok normal bir düşün bu adamla olur mu diye bu bana neler eder diye hayatını mahveder herşeyden önce yaşama sevincini alır götürür sonrada kendi kendini yersin naptım diye!..
kız benim nerden haberim olacak bu işte baki miyiz acabaBen de sizin gibilere üzülüyorum yazık size.
Adam 'ben iki ayda bir sevgili değiştiririm' diyor hala aşık olmaya devam..
Karşıdaki kadına üzülmeyi boşverin kendinize üzülün, yazık ki bir ilişkinin bitmesine sevinecek bir potansiyeldesiniz.
İki ayda bir sevgili değiştiren adamın evlenmeyi düşünmesi de komik, evlendikten sonraki halini merakla bekliyorum haber edersin..
yok anlayan anladı falan demeyin art niyetle yaklaşmadığımı rabbim biliyor siz diğer konumdan bahsediyorsunuz diğerlerini ailem olarak görüyorum abi kelimesi ağzımdan düşmez zaten günaha girmeyinŞimdiki sevgilisini senle aldatan seni de başkasıyla aldatacak.er yada geç ama bu böyle yani.o kıza degil kendi acizliginize üzülün .bir yada iki kere sevgilisi olan adama rastlamak belki tesadüfen olabilir. ama sürekli bu durum gerçekleşiyorsa sizde biraz sıkıntı var demek. o arkadaş canlısı olmak samimi olmak aslında başka bir şey de yazamıyorum burda anlayan anladı.
Bakın arkadaşlar sizi anlıyorum burada uyarı yardım isteyip gene kendi bildiğini okuyan kadın çok ben onlar gibi değilim uyarılarınızı dinlemek ve uygulamak için buradayım bugün mesafemi koydum zaten ya neyse teşekkürlerO zaman anladim tesekkurler uyarilarinizi okudum diyip konusunu kapattirsin. Kimsede burda ona dil dokmesin. O kadar insan biliyoruzki ne kadar uyarirsan uyar yada ne kadar fikir verirsen ver gene bildigini okuyan. Bildigini okicaklarsa konu acmalarinin ne anlami kaliyor.
Yani ben boyle dusunuyorum. Uzerine gittigimizide dusunmuyorum.
Bizim niyetimiz uyarip bir cok kadinin caninin yanmasini aldatilmasini bir nebze önlemek ve burdaki yazilari baskalarida okur faydalanir
Tabi canımm yoksa kötü bişi yokkiiGönlünü tabi ki
sormadım o konulara girmedim ya biz öyle konuşmuyoruz ki bir kere konu geçti o kadar bir daha açılmadı işten havadan sudan konuşuyoruz ama artık konuşmucamAma siz biliyorsunuz, canım benim ne kadar üzülüyorsunuzdur sevgilisinden ayrılamayacak kadar sevgilisine düşkün olduğunu bilmekkkk, ona da güzel sözler söylediğini bilmek, çapkınlık malzemesi olarak sizi gördüğünü bilmek...Kim bilir ne kadar üzülüyorsunuzdur.... bu arada neden ayrılmıyormuş sormadınız mı...
Görüşmüyorum ki iş yerinde giriş çıkışlar da ve bazen birkaç dakika molalarda görüyorum sadecegörüşme diyeceğim de, buraya kadar gelişin de rızanla oldu zaten senin. miden alıyor demek ki
ne acı çekmemesi neler yaşadığımı biliyor musunuz siz ?bu adamdan 2 önce nişanlından ayrılıyorsun ve hiç acı çekmiyorsun enteresan. insan bir süre bunalım falan takılırdı evleneceği erkekten ayrıldı diye bana çok garip geldi.
teşekkür ederim yok bu duruma devam etmeyeceğim2 ayda BİR sevgili değiştiriyorum diyen adam adam değil bence!!! sevgilisi varken başkasına da sırnaşmakta adam değil!!!! sevemedim ayağını geçsin istemiyorsa o kızla bir tutamaz kimse o adamı!!!! baksana adam pişkinin teki ayy iğrendim pislikten yaaa !!!! sana iltifat etmesi kendini güzel hissettirmesi hoşuna gitmişte oyun bacım bunlar istedikleri şuanki hissettiklerin zaten ... büyük bir hayal kırıklığına doğru gidiyorsun devam edersen ve çokkk üzüleceksin...