özleştik toplaştık yeniden :)

günaydınlar mutlu sabahlar :KK16:

oğluşumla kalktık sırayla kahvaltılarımızı yaptık :KK1: şimdi daldı kuzucum uykuya :emir_bebek:

gece çok mızmızlık etti oğlum, misafir vardı uykuya dalamadı vaktinde sonra da çok zorlanıyor uyumakta

günaydın güzel bebişliler ve bebiş bekeleyenler .:KK16:
elifim öp o mis yanaklardan birde benim için .:emir_bebek:

günaydınlar mutlu sabahlar :KK16:

oğluşumla kalktık sırayla kahvaltılarımızı yaptık :KK1: şimdi daldı kuzucum uykuya :emir_bebek:

gece çok mızmızlık etti oğlum, misafir vardı uykuya dalamadı vaktinde sonra da çok zorlanıyor uyumakta

afiyet olsun kuzuyaaaaaa yarasın doruk paşayaaa iyi uykular uyusun da büyüsün annesiiiii

ay o zamanlar da çok gerilirdim ben uyku saati kaçacak diye ama nerde olursak olalım muhakkak saatinde uyuttum mert ereni
bir saat belirle elifim her gün o saatte yatağına koy ve uyut çalışmaya başlayınca çok zor olur düzen oturtmak yavaş yavaş başla bence

kimseler kalmamış buralarda

oğluşumu uyuttum oturdum keyif yapıyorum :KK1: hayret ki yaklaşık 1,5 saattir yatağında sallanmadan uyuyor şaşırttı beni kuzum

gündüzleri anakucağında sallaya sallaya zor uyutuyorum, yarım saat uyuyabilirse seviniyorum

salı günü işitme testine gittik uyuması gerekliydi, korktum nasıl uyutçam diye ama saat 6da 8:30a aç olunca güzel emip uyudu çok şükür

kulaklarımızda da problem yok çok şükür, zaten belliydi müzik dinlemeden uyuyamayan bir oğlum var :KK1:

eliiiiiiiiiiiffffffffffff gözün aydın tatlımmmmm bir oğlun olmuş
RAbbim sağlık sıhhat ile büyütsün sizlere bağışlasın inşallah demek sende anne oldun aayyyy çok duygulandım kız
oğlunun fotosunu koyda görem aayyyy özlemiş,im vallaaaa

RAbbim sağlık sıhhat ile büyütsün sizlere bağışlasın inşallah demek sende anne oldun aayyyy çok duygulandım kız

oldum canım benim ya nihayet rabbim nasip etti şükürler olsun

sen nasılsın? :KK16:

ya ben bebek haberlerine çok seviniyorum yaaaa düşmanım olsa içim erir anne olunca :KK1:

allah nerede eli kolu boş bekleyen var ise nasip etsin hayırlısı ile inşallaahhhhhh

Ben iyiyim canım yaaa çok yoğunum işlerim artık daha da yoğun her yere her şeye yetişmeye çalışıyorum
tilki misali döndüm yine montiye :KK1:

sende ne var ne yok anlat bakalım yeni anne
oğlunun adı ne ne zaman doğdu evdemisin neler yapıyorsun eşin ne alemde?

elifimmmm aeben abla linki verince bende bi bakayım dedim...canım yaaa oğlun olmuş,nasıl sevindim anlatamam:KK16::KK16:

Rabbim sağlıkla,sıhhatle büyütmeti nasip etsin:nazar:

bu arada kirazz_z ben :KK16::KK16::KK16:

elifimmmm aeben abla linki verince bende bi bakayım dedim...canım yaaa oğlun olmuş,nasıl sevindim anlatamam:KK16::KK16:

kız nesli sendemi yoksun ben gibi ortalıkta sende yeni öğrenmişsin baksana.... :KK37:

kız nesli sendemi yoksun ben gibi ortalıkta sende yeni öğrenmişsin baksana.... :KK37:

ivettttt bende kayboldum...sonra şişince tekrar soluğu kürkçü dükkanında aldım:KK1::KK1:

aslında elifin hamilelik haberini nazlım söylemişti ama bi türlü yazamadım,sonra eski nickimle giremedim falan,araya bi sürü şey girdi:KK53::KK53:

ya ben bebek haberlerine çok seviniyorum yaaaa düşmanım olsa içim erir anne olunca :KK1:

allah nerede eli kolu boş bekleyen var ise nasip etsin hayırlısı ile inşallaahhhhhh

Ben iyiyim canım yaaa çok yoğunum işlerim artık daha da yoğun her yere her şeye yetişmeye çalışıyorum
tilki misali döndüm yine montiye :KK1:

sende ne var ne yok anlat bakalım yeni anne
oğlunun adı ne ne zaman doğdu evdemisin neler yapıyorsun eşin ne alemde?

amin inşallah canım Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin

oğluşumun adı DORUK 20 eylülde doğdu kuzucum sezeryanla

evdeyim şimdilik ama malesef 1 ay sonra işbaşı :KK14:

eşimi hiç sorma ölcek adam oğlum diye :KK9: şimdi de diyor ki ben çocuk istemiyorum demiyodum ki :KK53: :KK53:

montici seni :KK1: ben de hamileyken 10,5 kg aldım doğumdan sonra 15 gün içinde 14,5 kg verdim

sonra annemlere gittim 1 ay kadar kaldım ve 2 kg aldım :KK53: şimdi de iştahım açık sürekli tatlı istiyo canım ya

neslişim hoşgeldin :KK16:

toplaşalım yeniden ne güzel

amin inşallah canım sen de var mı bebiş?

diğer nickine bakmıştım ben online göremedim seni hiç

kimseler kalmamış buralarda

oğluşumu uyuttum oturdum keyif yapıyorum :KK1: hayret ki yaklaşık 1,5 saattir yatağında sallanmadan uyuyor şaşırttı beni kuzum

gündüzleri anakucağında sallaya sallaya zor uyutuyorum, yarım saat uyuyabilirse seviniyorum

salı günü işitme testine gittik uyuması gerekliydi, korktum nasıl uyutçam diye ama saat 6da 8:30a aç olunca güzel emip uyudu çok şükür

kulaklarımızda da problem yok çok şükür, zaten belliydi müzik dinlemeden uyuyamayan bir oğlum var :KK1:

maşalah doruk paşamaaa
işitme testini biz mert eren 1 haftalıkken yaptırdık hemen yapılsın dediler
ay ne zorlanmıştık habire uyanıyordu uyumasını bekliyorduk tam dalıyor dışardan bir ses millete sus demekten ben de oradaki görevlide helak olmuştuk

ivettttt bende kayboldum...sonra şişince tekrar soluğu kürkçü dükkanında aldım:KK1::KK1:

aslında elifin hamilelik haberini nazlım söylemişti ama bi türlü yazamadım,sonra eski nickimle giremedim falan,araya bi sürü şey girdi:KK53::KK53:

evet bende aynen :KK1:
bende nazlıdan öğrenmiştim çok sevinmiştim ama bir türlü kk ya giripte bakamadım bu güne kısmetmiş darısı başına canım

eşimi hiç sorma ölcek adam oğlum diye :KK9: şimdi de diyor ki ben çocuk istemiyorum demiyodum ki :KK53: :KK53:

montici seni :KK1: ben de hamileyken 10,5 kg aldım doğumdan sonra 15 gün içinde 14,5 kg verdim

sonra annemlere gittim 1 ay kadar kaldım ve 2 kg aldım :KK53: şimdi de iştahım açık sürekli tatlı istiyo canım ya

canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah oğluşunu adıda pek güzelmiş adıyla yaşasın inşallah....

demek eşin kıvırıyor heee vay çakal :KK53:

tatlım çalışmak zorundamısın sende :KK43:
kim bakacak peki çocuğa ?

Lohusalıkta evet çok tatlı çekiyor insanın canı sanırım emzirdiğin için oluyor bu ben lohuısalıkta çok kilo almıştım daha doğrusu sütüm kesilince kilolar geri gelmişti....
Aman diyim sakın hiç bir şeye üzülme stres olma sütüne dikkat et doruk paşayı mahrum etme canım

hoşbulduk canım benim:KK16::KK16:evetttt toplaşalım,ayy özlemişim yaaa:KK19::KK19:

valla elifcim bizde daha bişey yok,bi ara heveslenmiştik ama olmadı,sonrada benim kilolar uçtu iyice,bende önce kilolarımı vereyim sonra hamiş kalayım diye biraz daha erteledim:KK49::KK49:

evet bende aynen :KK1:
bende nazlıdan öğrenmiştim çok sevinmiştim ama bir türlü kk ya giripte bakamadım bu güne kısmetmiş darısı başına canım

canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah oğluşunu adıda pek güzelmiş adıyla yaşasın inşallah....

demek eşin kıvırıyor heee vay çakal :KK53:

tatlım çalışmak zorundamısın sende :KK43:
kim bakacak peki çocuğa ?

Lohusalıkta evet çok tatlı çekiyor insanın canı sanırım emzirdiğin için oluyor bu ben lohuısalıkta çok kilo almıştım daha doğrusu sütüm kesilince kilolar geri gelmişti....
Aman diyim sakın hiç bir şeye üzülme stres olma sütüne dikkat et doruk paşayı mahrum etme canım

mecburen çalışçam canım ev almıştık ya kredimiz var daha 3 yıl :KK14:

komşumla konuştum bakalım daha netleştirmedik ama

hoşbulduk canım benim:KK16::KK16:evetttt toplaşalım,ayy özlemişim yaaa:KK19::KK19:

valla elifcim bizde daha bişey yok,bi ara heveslenmiştik ama olmadı,sonrada benim kilolar uçtu iyice,bende önce kilolarımı vereyim sonra hamiş kalayım diye biraz daha erteledim:KK49::KK49:

ah 6. takım ah ne güzeldi di mi :KK16:

hayırlısı inşallah rabbim istediğin vakit nasip etsin sana da

bambaşka bişey anne olmak :emir_bebek:

Allahım, Sen be*nim Rabbimsin; Senden başka ilâh yoktur. Beni Sen yarattın; ben Se*nin kulunum ve gücüm yettiğince Sana verdiğim ahd ve vaad üzerinde sabitim, işledikleri*min şerrinden Sa*na sığınırım. Üze*rimdeki nimetleri*ni itiraf eder; gü*nahlarımı da ikrar ederim. Beni ba*ğışla. Zira günahları bağışlayan ancak Sensin.

Bu güzel günde Rabbim dualarımızı ve ibadetlerinizi kabul eylesin..
Hayırlı Nurlu Cumalar

X