ozlemek..

bittervoid

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
34
4
Insan birini deli gibi severken ayrılır mı? Ben ayrıldım. Çünkü yanlış ve bitmesi gereken bir iliskiydi. Tam 3 ay oldu. Bu 3 ayda yeni bir ise basladim evde pek durmadim hep kafami biseylerle mesgul etmeye çalıştım. Ama yok onu hala cok özlüyorum aramamak için kendimi cok zor tutuyorum. Ne zaman gecicek cok merak ediyorum. Her gun ayni. Hiç azalmiyor. Bazen cikip yanina gidesim geliyor. O kadar özlüyorum ki.. Aramak istemiyorum ama boyle giderse cok zor olur benim icin. lutfen bana tavsiye verin ayni durumda olup tamamen unutanlar ne kadar zaman alir bu surec?

zaman içinden her şey siliniyor ama bu zaman dediğimde bir iki ay falan değil baya sene geçmesi gerek öyle kolay unutulmuyor.

kararının arkasında dur gör bak ne güzel kapılar açılcak önüne...aşk insanın kendi içindedir bugün bu hisleri başkasına hissedemeyeceğini başkasını bu kadar özlemeyeceğini düşünme bu duygular ona değil sana ait.... uygun olan biriyle karşılaştığında bu hissettiklerinden daha fazlasını hissedeceksin..denenmiş bir ilişki bir daha denenmemeli.

yaz geldi aylık yüzme havuzu üyeliği yaptır iş çıkışı gidebilirsen ona git..bana iyi gelen hep yüzmeydi böyle zamanlarımda senin hoşuna giden bir spora gidebilirsin..çünkü asıl düşünceler geceleri daha çok bastırıyor erkenden yorulmanızı sağlayacak aktiviteler yapın...

kendine iş dışında yeni hobiler edin. Mesela kafanı dağıtabilecek, takı yapabilirsin, film izleyebilirsin, fotoğraf çekebilirsin. Ama sakın dönme ona ve arama. Hayır gelmez.

Benim de gecmiste boyle uzun sureli bir iliskiyi bitirmisligim oldu. Sizi anlıyorum zira nefes bile alamiyordum ölüyorum sandim. Tam bir zaman vermek zor bu herkese gore degisir ancak benim acimin azalmasi tam bir yil sürdü. Simdi cok sukur baska biriyle evliyim ve cok mutluyum aklima bile gelmiyor elbette. Yani emin olun geçecek. Sadece biraz zaman ve sabir. Kolayliklar diliyorum.

Bir insanin ayrildigi sevgilisini cigerlerine kadar ozlemesi nedir cok iyi bilirim. Kucuk bir temas olsun diye bir mesaj gondermek isterseniz ama bilirsiniz ki hicbir faydasi yoktur bunun. Caresiz hissedersiniz kendinizi. Tum dunya sizin aci cekmeniz icin cephe almistir adeta.

Hissettikleriniz cok normal cunku ayriligin uzerinden cok gecmemis. Yapmaniz gereken sey, mantiginizi eline alip biten iliskinizin genel bir muhasebesini cok kisa sureli yapmak. Nasil basladi, nasil ilerledi ve neden bitti... Mantiginizin iliskinizin bitmesi gerektigi konusunda verdigi yesil sinyallere odaklanin ve noktayi koyun.

Donup bakmayin arkaniza asla ve en onemlisi de guzel seyleri umit etmekten asla vazgecmeyin.

canım ilişkinizi bilmiyorum ama senin durumundan şunu tahmin ediyorum :

Onun yüzünden ayrıldınız o sebep oldu. Vurdumduymaz birisi eski sevgiliniz. Ayrıca sizde inatçı gururlu birisiniz çok kırılmış olabilirsiniz bu yüzden sizin tepkinizle ayrılığa gitti durum ve döner dedini ama karşı tarafta tık yok....
hatta gelen özel aramaları o sanıyorsunuz onunla ortak arkadaşlar varsa onlarla irtibat kurmak isteyebilirsiniz..

Biz bu duruma kaçan kovalanır diyoruz.Sizde sizi üzen kişiyi inatla seviyorsunuz bu elimizde olmayan bir şey ama iradeyle bundan başa çıkabilirsiniz ve gelecekte karşınıza çıkan doğru erkeği buldugunuzda yıpranmış kalbinizle ona hakettiği sevgiyi veremez şu an ki sabrın üçte irini gösteremezsiniz
size tavsiyem çıkarın aklınızdan yaptıgı kötülükleri düşünün sizi haketmediğini düşünün koca bir ömrü öyle bir adamla geçirmek istemediğinizi düşünün . Allah a dua edin kaderinizdeki ismi karşınıza çıkarsın sizin bütün üzntünüzü yaralarınızı sarar emin olun . sadece sabır insan zamanla duygularını kaybeder mantığıyla hareket eder yaş ilerledikçe sert düşünür ce kolay unutur

zamanla geçer canım sabret her özlediğinde eline al kağıt kalemi birşeyler yaz ona söyleyemediklerini kağıda dök rahatlarlarsn

3 ay gecti. bana yıllar geçmiş gibi geliyor. . Tam unutmaya basladim diyorum gece ruyamda görüyorum mesela tekrar basa dönüyor hersey. VVerdiğim karardan hic pisman olmadim simdiye kadar bir an bile keske demedim allahim bundan sonra da dedirtmesin insallah. Ama cok zordu.. cok seviyordum cunku. Kimseyi onu sevdigim kadar sevmedim kimseyi bu kadar ozlemedim. ne zaman gecicek bilmiyorum ama insallah en kisa surede bu durum da geçer. .

Aslinda tam olarak oyle olmadi ama benzer seyler oldu diyelim.. ilk uc gun surekli aradi. agladi. Hatta intihar ederim bile dedi. sonra hemen kabullendi ayriligi. hemen birilerini buldu ve unuttu.erkekler icin cok kolay. Civi civiyi soker mantığıyla hareket ediyolar. Ama ben yapamadim. Ondan sonra kimseyi onu gordugum gozle göremedim malesef.

bir kağıda ilişkinizin artılarını ve eksilerini yazın neden ayrıldığınızı hatırlarsınız içiniz rahatlar.

ayrılan kişi siz seniz yanı o teklif ilk sizden çıktıysa o zaman peşinizde dönerdi ama o açtıysa ayrılığı malesef kaçan kovalanıyor ve biz kızlar hep bizi üzen erkekleri daha çabuk özdeşleşiyorum. Hemen birilerini bulması sizi kolayca unutması yakın zamanda ciddi ilişki düşünmediği ve sizinle evliliğe kadar ciddi bir şekilde bekleyecek kadar benimsemediği anlamına gelir bence ve sizin yaşadığınızı her bayan yaşamıştır eminim aşk acısı erkeklerde çabuk geçiyor ama bayanlarda saplantı haline geliyor malesef size unutun desem unutamam ki beni anlayamassınız siz dersin imkansız gelir onsuzluk ama insan ölüme bile alışıyor ve bizim sorunlarımız olsa da dünya dönmeye devam ediyor. Onu unuttugunuz da hele ki evleneceğiniz erkek hayatınızda karşınıza çıktıgında iyi ki olmamış diyecesiniz eminim sakın gözyaşınızı sevginizi değmeyen biri için harcamayın geleceğe saklayın.Bu üzüntü sizi olgunlaştırır

3 ay değil 3 yıl sürmemesi için dua et bence Rabbim daha büyük bir acı vermesin diye de şükretmek lazım daha iyisine sahip olabilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…