Biliyor musun ben de çok yakın bir zamanda ayrılık yaşadım. Sevgilim bana uygun değildi ve bunu 5 ay sonra anladım,çıktım geldim bıraktım. O hala na döneceğimi sanıyor,benimle ona döndüğüm an evleneceğini söylüyor hatta. Şimdi ondan çok uzaktayım ve ağlıyor mu gülüyor mu bilmiyorum, ama başlamış gezmelere tozmalara bunu öğrendim.Yakındır birini bulması hatta tanıdığımız arkadaslarımdan seçip sosyal medyadan onlara arkadaslık isteği atıyormuş. Şimdi soruyorum kim sevdi? Çivi çiviyi söker mantığı var erkeklerde... Bana yapılanlar o kadar ağırdı ki terkettim onu ama ben de özlüyorum bu adam bana bunları nasıl yaptı ne güzel günlerimiz vardı diyorum. Artılar eksiler yan yana geliyor ve olmaması için yalvarıyor sanki aklımız. Kalbimiz ise sabrı öğrenmekte biraz zorluk çekiyor ve acıyor. Ben de sen gibi hata yapıp dönmekten çok korkuyorum,dua et canım... Sabret bak işin de varmış ben şu an evdeyim düşün ki halimi...
Kağıtlara anlat derdini, rol yap gül her şeye,geceleri ağlasan da sabah gözlerin şiş kalkasan da devam et hayatına... her şeyin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum...