• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özgüvensizim, ayaklarımdan utanıyorum :(

Sağlık açısından bir sorun yoksa hiç dert etmeyin kendinize. Bu gideceğiniz tatil için kendinize sandalet alın terlik alın yenin bence bu rahatsızlığınızı. Oje de sürün.💥

evet internetten araştırdım aslında bunu, doktor da bi süre kullanmam için vermişti ama çok büyük değişikler bekleme dmişti, kemik eğri olduğu için düzelmesi zor oluyomuş ameliyat haricinde
Benim de sonradan eğrilik oluştu. O parmak arasi makaralari 2 yıl falann kullandim evde bile cikarmadim. Düzeltmese de ilerlemesini önler demişti. Benim ayaklarim 40 numara ve taraklı. Spor ayakkabılarım 41 hatta 42 olan bile vardı. Serce parmagimin yanindakiler de c seklinde duruyor cocuklardan ikisininki de bu sekilde 😁 sandalet parmak arasi terlik falan giyerim cok da severim. Hatta uzun bi süredir makaralari kullanmiyorum yazlari parmak arasi giyerim onun bile faydasi oluyor. Dar ve sivri burunlu ayakkabilar giymememiz lazim genis ve rahat olmalı. Yürümek büyük nimetken parmaklarin sekline neden takiliyorsunuz? Her insanda bir şey vardir. Sag ve sol tarafimiz bir degildir fark edilmeyecek kadar küçük ayrılıklar vardır. Uzunlu kısalı büyüklü küçüklü.. olsun ne olur ki. Ya hiç olmasaydi?

Benim de ayaklarım çok büyük. Converse ve bazı ayakkabı tiplerini asla giyemiyorum, dev gibi duruyor. Sandalet giymiyorum dev gibiliği belli olacak diye. Ancak ayağımı küçük gösteren şeyleri giyiyorum.Boyum uzun da değil. Estetiği olsa da yaptırsak.:KK51:

Ayak baş parmaklarım yanındaki 4 parmakla kıyaslandığında ulu birer çınar :KK53:

Diğer 8 parmak gayet ince kibar dururken ayak baş parmaklarımı iri bir amcadan ödünç almışım gibi duruyor. Sağdakini de yamuk monte etmişim gibi:halay:
Serçeleri de arasanız bulamazsinız oje sürünce mikroskopa ihtiyaç duyuyorum öyle küçükler.

Bugüne kadar kimsenin dikkatini çekmedi. Açık ayakkabı tercih etmek zorundaysam ya da sahile giderken baş parmaklarımın sadece ortasindan yamuklugu da bozacak şekilde koyu renk oje sürüyorum yan boşluklar fark edilmediğinden incecik parmaklara dönüşüyor tosunlar.
İşte bunlar benim ayaklarım 🤣 8 tanesi 38 numara olmasına rağmen hepsi 40 giyiyor🤣🤣
Serçelerin oje hakkını da fazlasıyla baş parmaklar alıyor 🤭

Konu sahibi bir terlik yada sandaleti evde yanlızken giyin gözünüz alışacak bir süre sonra aklınıza bile gelmeyecek..

Eşim senin parmakların Uzaylı diyip gülüyor. Bende parmaklarım üzerinden espiri yaparım. Boşuna takılıyorsun parmaklarla uğraşma 🤭

Milletin başka derdi yok mu sizin parmağınızla uğraşsın, saklayıp çekinmeniz hata. Muhtemelen ayak fetişisiniz. Ben de bakarım ele ve ayağa ama her gördüğümde şaşırmam mesela. Manikür- pedikür yoksa daha doğrusu kirli bir görüntüsü varsa dikkatimi çeker. Katiküller çıkmışsa, ojesi kötü durumdaysa, tırnakları kötü kesilmişse, elini dibine kadar yemişse vs.
Allah’ın verdiği parmak, yürümenize yardım ediyor. Böyle düşünmeyin, şükredin.
şöyle bir şey var ve gerçek, takıntınızı belli ederseniz milletin takmasına sebep olursunuz.
Bugüne kadar o sandaletler giyilseydi şu an böyle bir çekince kalmayacaktı. Hemen yarın giyilsin (önce pedikür)

Eski esimin ayaklari yuzuklerin efendisindeki hobbitler gibiydi ama benim icin de onun icin de problem degildi. Bu sadece sizin takintiniz. Karsinizdaki kisi eminim ayaklariniza dikkat bile etmeyecektir. Bu arada hicbirimiz mukemmel degiliz. Mukemmel olmaya da calismiyoruz. Onemli olan seni oldugun gibi sevmeleri....

Boyum 170 ayaklarım 40 numara.
Ve iki ayağımın parmak yapısı birbirinden farklı :D
40 olmasının sebebide taraklı olması. Gerçekten geniş enine. Hiç sevmiyorum ama böyle de düşünmedim hiç
40 numara babetler olmuyor genelde mesela.
Son aldığım sandalet 41 :D
Bide şimdi hamileyim Allahh. Eşim geçen kız bu ne hepten hobbit olmuşsun ya la dedi.
Bende kurban ol ayaklarıma dedim güldük geçtik :D
Hu kadar takıntı yapmaya yazık yav

Benim ayaklarıma yumurtaya benziyo diyen oldu alalh askina . :olamaz::KK45:Baş parmaklarım özellikle aşırı tombiş diye. Makas alayım mı yumus yumus çok komik diyolardi . Eşimin de mesela ikinci ve üçüncü parmağı birleşik gibi yarıya kadar ayrık o da çok farkli komik duruyor. Naoalim yani biz secmedik yine ayaklarımız var şükür gencecik yaşında yatağa bağlı kalanlar kaza geçirip yuruyemeyenler var her halimize şükür ..

Benimde popomda büsbyük gamzeler var istinat çukuru gibi sfjdkfjsjd
Önceleri sorun ediyordum ama sonra kendimle barışık olmayı öğrendim
Tabi plajda yusyuvarlakları görünce azcık kötü hissediyorum ama napym bende böyle yaradılmışım:)
Hayır millete gösteremiyorsun da içini rahatlatmak için :KK53: bence benim konum seninkini döver şu durumda 🤪

ben herkesin ayağına çok dikkat ederim kendimde bu özgüvensizlşk olduğu için:) bu zamana kadar hiç kendi ayağım gibi ayaklara sahip birini görmedim, herkesin çok güzel olmasa da olması gerektiği gibi parmakları var.. uzaktan bakınca herkese çook saçma gelebilir bu durum ama benim hayatımda sanırım tek sorun haline getrdiğim konu bu.. ilacı yokki alsam kullansam geçse
kuzenimin bir arkadasinin parmaklari çarpi seklindeydi bildigin 2.parmak 3.parmagin uzerinde yani bu kizla yillarca hep birlikte gezdik tozduk taki kendisi soyleyene kadae hic birimiz fark etmemisiz.
sizin ayaginizida kimsenin fark ettigini sanmiyorum.
siz kendi kendinize sorun etmissiniz bence.

herkese selam kızlar,
çocukluğumdan gelen bi sorunum var.. yıllardır hep bununla uğraştm.
ayak baş parmaklarımda eğrilik var, yani düz durmuyo ikiside, ikinci parmağıma yaslanmış şekilde duruyo. umarım net anlatabilmişimdir. yıllardır asla önü açık ayakkabı giyemedim, sandaletleri terlikleri çook beğenirim ama hiç giyemedim, çünkü parmaklarım çirkin duruyor.
ev dışında biyere gittiysem çorap giyerim kesinlikle,çıplak ayakla kimsenin evinde durmam ayaklarımı görmesinler diye. hatta çorap giyince bile dışardan belli yamuk durduğu. onun için bile çok utanırım..
ünideyken ev arkadaşlarımdan hep saklamaya çalıştım ayaklarımı, sıcak şehirde okumamıza rağmen ev içinde hep kapalı terlik giyerdim, yatarken de kimse görmezdi zaten.
eski eşimle evlenmeden önce sevgililiğimz boyunca defalarca birlikte kaldık ama hep sakladım ayaklarımı, evlenince gördü artık ama boşuna sorun haline getirdiğimi üzerinde durmamam gereken bi konu oldgnu söylerdi hep. ama eski eşimle birlkte onun arkadaşlarkna gideceğimz zaman stres olurdum çorapla dururken bile istem dışı ayaklarımı bükerek dururdum.
böyle saçma sapan şeylerle uğraştım yıllarca.. şu an hayatımda biri var, bu ay sonunda arkadaşlarımızla birlkte ufak bi tatil yapcaz, ama biz aynı odada kalcaz, şimdiden stres oldum, ayaklarımı saklamaya çalışcam yine, çorap da giyemem tatil sonuçta, önü açık ayakkabım da yok zaten, illaki görecek ayaklarımı. belki görse neden bu kadar büyütüyosun diyecek ama ben bu konuda inanılmaz özgüvensizim..
ne dertler var diyebilirsiniz ama inanın ayak prmaklarım normal olsaydı sanki her şey mükemmel olacak gibi yani kendimi daha çok sevicem..
bi dönem doktorada gittim, sağlıkl ilgili sorunun yoksa estetik yaptırabilirsin dedi, ama ilerde tekrar aynı şekle gelmeyeceğinin garantisi olmaz dedi. bunlar genetikmiş, zaten babamın parmakları da aynı şekilde :KK43: çok ağrılı ameliyatları oluyomuş, fiyatı da yüksek, risk almaya değer mi bilmiyorum:KK43:
ama çok kafama takıyorum, bu yaşıma kadar çok üzüldüm bunun yüzünden, aşırı çirkin bi görüntüde değil belki ama herkesin parmağı gibi de görünmüyo :KK43:
belki benimle aynı durumda olanlar vardır diye buraya yazmak istedim, normalde kimseyle konuşamamıştım bu konuyu, kimse bilmez böyle bi takıntım olduğunu, sürekli saklamaya çalıştıgım için çoğu kişi görmemiştir bile parmaklarımı :KK43:
Allah böyle yaratmis de ve kendinle baris insanlarda neler neler var ve eger istersen nazlican tay videosuna bak YouTube da izle ne guzel anlatmis kendini oldugun gibi kabullanmayi sen bir parmaktan ibaret degilsin dahada fazlasisin eminim kabullensen ameliyattan daha agrisi dikissiz ve bedava tedavi olmak gibi dir .DENE

Parmağa paragraflarca mı yazdınız😂
Benim iki ayağı birleştirinde, baş parmaklar V harfi oluşturuyor.
Dümdüz duran parmak mı var, varsa da niye benimli öyle değil demek hiç aklıma gelmedi.
Sizin de gelmesin, saçma.
Ayak modeli değilseniz gerçekten saçma.

amann
herkese selam kızlar,
çocukluğumdan gelen bi sorunum var.. yıllardır hep bununla uğraştm.
ayak baş parmaklarımda eğrilik var, yani düz durmuyo ikiside, ikinci parmağıma yaslanmış şekilde duruyo. umarım net anlatabilmişimdir. yıllardır asla önü açık ayakkabı giyemedim, sandaletleri terlikleri çook beğenirim ama hiç giyemedim, çünkü parmaklarım çirkin duruyor.
ev dışında biyere gittiysem çorap giyerim kesinlikle,çıplak ayakla kimsenin evinde durmam ayaklarımı görmesinler diye. hatta çorap giyince bile dışardan belli yamuk durduğu. onun için bile çok utanırım..
ünideyken ev arkadaşlarımdan hep saklamaya çalıştım ayaklarımı, sıcak şehirde okumamıza rağmen ev içinde hep kapalı terlik giyerdim, yatarken de kimse görmezdi zaten.
eski eşimle evlenmeden önce sevgililiğimz boyunca defalarca birlikte kaldık ama hep sakladım ayaklarımı, evlenince gördü artık ama boşuna sorun haline getirdiğimi üzerinde durmamam gereken bi konu oldgnu söylerdi hep. ama eski eşimle birlkte onun arkadaşlarkna gideceğimz zaman stres olurdum çorapla dururken bile istem dışı ayaklarımı bükerek dururdum.
böyle saçma sapan şeylerle uğraştım yıllarca.. şu an hayatımda biri var, bu ay sonunda arkadaşlarımızla birlkte ufak bi tatil yapcaz, ama biz aynı odada kalcaz, şimdiden stres oldum, ayaklarımı saklamaya çalışcam yine, çorap da giyemem tatil sonuçta, önü açık ayakkabım da yok zaten, illaki görecek ayaklarımı. belki görse neden bu kadar büyütüyosun diyecek ama ben bu konuda inanılmaz özgüvensizim..
ne dertler var diyebilirsiniz ama inanın ayak prmaklarım normal olsaydı sanki her şey mükemmel olacak gibi yani kendimi daha çok sevicem..
bi dönem doktorada gittim, sağlıkl ilgili sorunun yoksa estetik yaptırabilirsin dedi, ama ilerde tekrar aynı şekle gelmeyeceğinin garantisi olmaz dedi. bunlar genetikmiş, zaten babamın parmakları da aynı şekilde :KK43: çok ağrılı ameliyatları oluyomuş, fiyatı da yüksek, risk almaya değer mi bilmiyorum:KK43:
ama çok kafama takıyorum, bu yaşıma kadar çok üzüldüm bunun yüzünden, aşırı çirkin bi görüntüde değil belki ama herkesin parmağı gibi de görünmüyo :KK43:
belki benimle aynı durumda olanlar vardır diye buraya yazmak istedim, normalde kimseyle konuşamamıştım bu konuyu, kimse bilmez böyle bi takıntım olduğunu, sürekli saklamaya çalıştıgım için çoğu kişi görmemiştir bile parmaklarımı :KK43:
aman beee bacım baska dert vermesin rabbim senide öyle yaratmış kime ne demek düşer boşver rahat ol takntı haline getırme bnu🤗 merak ettim özelden at bakim bence abartıyosundur kesinn

Eminim benim baş parmak seninkinden çok daha yamuktur. Fotoğrafını atsam sukredebilirsin 😂 ama hiç utanmak aklima gelmedi. Oyle kabul ettim ayaklarımı. Sen de takma bence. Cok kişide olan bir problem.

Back